Nationzoom.com Virus - Hvordan Fjernes Det?

-  0
Type: Browser Hijackere
 

Nationzoom.com virus er en browser hijacker, der kan blive installeret på tilfældige computere sammen med freeware fra internettet. Programmet kan være bundtet med forskellige musikafspillere, videooptagere, download managers osv. Hvis du gerne vil undgå det, skal du være opmærksom på installationspunkterne ved den slags programmer. Hvis du ser nogle afkrydsede felter, der tilbyder at installere ekstra ukendte programmer, skal du altid fjerne afkrydsningen ved dem.

Hvis Nationzoom.com virus allerede har formået at trænge ind i dit computersystem, så vil du bemærke det, hvis du bruger Internet Explorer, Mozilla Firefox eller Google Chrome. Først og fremmest indstiller programmet din standardsøgeudbyder og startside til Nationzoom.com. Disse ændringer foretages uden brugerens tilladelse, ligesom det er tilfældet med selve infiltrationen af denne hijacker. Derfor anses dette program for at være et potentielt uønsket program.

Selvom Nationzoom.com ligner en normal søgeside, reklamerer den faktisk hele tiden for kommercielle websider. Den indlemmer dem i dine søgeresultater, som dermed bliver irrelevante for dine søgeforespørgsler. Selvom det ikke skader din computer, så er programmet ret irriterende og det forstyrrer din søgning. Hensigten med sådan en opførsel er at tjene penge, hver gang brugeren besøger en af de sponsorerede websider.

Vi råder dig på det kraftigste til at fjerne Nationzoom.com virus fra dit system, lige så snart du støder på den. Åbn Kontrolpanelet, Tilføj/Fjern programmer-listen og afinstaller den derfra. Du anbefales også at afinstallere ALLE programmer, der er tilføjet den samme dag, som problemerne opstod. Nogle versioner af denne virus installerer software, som blokerer browserindstillingerne, så de ikke kan ændres. For at finde dem, er det en god ide at scanne med Reimage, SpyHunter eller et andet anerkendt anti-spywareprogram. Du kan dernæst fjerne udvidelserne og nulstille indstillingerne i dine browsere.

Sådan fjerner man Nationzoom.com virus fra Internet Explorer:

 1. Klik på pilen på højre side af søgefeltet.
 2. Gør følgende: i IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, i IE7 klik på Redigér standardsøgninger.
 3. Fjern Nationzoom.com fra listen.

Sådan fjerner man Nationzoom.com virus fra Firefox:

 1. Indtast “about:config” på adresselinjen. Det vil åbne indstillingssiden.
  1. Skriv “Keyword.url” i søgefeltet. Højreklik på det og nulstil det.
   1. Skriv ”browser.search.defaultengine” i søgefeltet. Højreklik på det og nulstil det.
   2. Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgefeltet. Højreklik på det og nulstil det.
   3. Søg efter ”browser.newtab.url”. Højreklik og nulstil. Dette vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.
   4. Hvis indstillingerne nulstilles og scanningen med et anti-malwareprogram er ren: luk Firefox, åbn Stifinder og indtast %AppData% på adresselinjen. Indtast user.js i søgefeltet. Hvis denne fil findes, så omdøb den og start Firefox igen. Du er nødt til at gentage de ovenstående punkter.

Sådan fjerner man Nationzoom.com virus fra Google Chrome:

  1. Klik på ikonet med de 3 vandrette linjer (eller prikker) på browser-værktøjslinjen.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg Søg -> Administrer Søgemaskiner.
  4. Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen.
  5. Gå tilbage til Indstillinger. I ”Ved Opstart” vælg ”Åbn siden ny fane” (du kan også fjerne uønskede sider fra Angiv sider).

  Top Sådan fjernes genvejshijack (alle browsere) (valgfri):

Hvis din browser kun åbner Nationzoom.com virus siden ved opstart, så prøv dette:

 • Højreklik på dit browserikon. Vælg Egenskaber.
  Shortcut properties
 • Åbn Genvejs fane.
  Remove url
 • Slet Nationzoom.com virus delen fra destinationsfeltet.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Nationzoom.com virus

 
Andre værktøjer
 
  Spyhunter
0     0
  Malwarebytes Anti-Malware
0     0
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Nationzoom.com Virus, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen. 

Nationzoom.com virus skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
maj 22, 2017 19:43, juli 26, 2017 13:02
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *