NaviWatcher - Hvordan Fjernes Det?

-  0
Type: Adware
 

NaviWatcher kan umiddelbart virke som en nyttig applikation, men det er kun endnu et malware program, som du ikke skal beholde på din computer. Det kategoriseres officielt som adware, hvilket betyder, at når det først er inde i systemet, vil det oversvømme dine browsere med alle mulige slags annoncer.

Det er ikke særlig svært at finde ud af, om din computer er inficeret med dette malware eller ej, for annoncerne, der vises af NaviWatcher, er som regel markeret med et slogan, såsom ”Ads by NaviWatcher” eller ”Brought to you by NaviWatcher”. Så hvis du har bemærket denne forekomst i en af dine browsere, er din computer helt klart inficeret og du er nødt til at gøre noget ved sagen.

Der findes to almindelige måder, hvorpå du kan slippe af med virus ligesom NaviWatcher, nemlig manuelt eller automatisk, og det er helt op til dig, hvilken af metoderne du skal vælge. Hvis det er første gang, du fjerner virus ligesom NaviWatcher, anbefaler vi, at du vælger den automatiske fremgangsmåde, for den er meget hurtigere og mere tidsbesparende. Det eneste du skal gøre er at downloade et pålideligt anti-malware program, såsom Reimage, SpyHunter eller Malwarebytes, installere det på din computer og derefter køre en scanning af alle gemte filer på din harddisk. Det vil finde og fjerne virussen på kun få minutter, og det vil ligeledes beskytte din computer mod lignende infektioner fremover, så det er værd at have det installeret.

Men hvis du imidlertid af en eller anden årsag ikke har lyst til at downloade noget ekstra anti-malware software, kan du som sagt også fjerne denne virus manuelt. Denne proces kan dog være noget kompliceret, så for at hjælpe dig har vi udviklet en trin-for-trin NaviWatcher manuel fjernelsesvejledning, som du finder i slutningen af denne artikel. Hvis du fuldfører alle punkter korrekt, vil du være i stand til at fjerne NaviWatcher ved egen hånd.

Videre i denne artikel kan du finde yderligere oplysninger om NaviWatcher og dets specifikke funktioner. Skulle du have nogle spørgsmål vedrørende dette emne, er du velkommen til at stille dem i kommentarsektionen nedenfor, og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig.

Om NaviWatcher adware

NaviWatcher fungerer som en browsertilføjelse, der passer til alle de mest almindelige webbrowsere, herunder Google Chrome, Internet Explorer, Mozilla Firefox og selv Safari. Det betyder, at Apple brugere også kan blive inficeret.

Når NaviWatcher først er inde i systemet, vil det fylde dine browsere med diverse slags annoncer, såsom pop-up, pop-under, i-tekst, kontekstuelle eller bannerreklamer. Der kan til enhver tid også blive åbnet en ny fane eller et nyt vindue i din browser.

NaviWatcher er som et reklamenetværk for it-kriminelle. Da de ikke har adgang til de lovlige reklamenetværk, såsom Google og Facebooks ads, benytter de adware ligesom dette til at fremme deres websider og skabe trafik til dem. Så når det er sagt, hvis du beholder NaviWatcher på din computer, vil it-kriminelle være i stand til at nå dig direkte i din browser hver dag, og det er ret farligt.

NaviWatcher udviklernes vigtigste formål er at tjene penge på at vise annoncerne for brugerne. De bliver nemlig betalt, hver gang brugerne klikker på annoncerne. Det er grunden til, at de prøver på at vise tillokkende og interessante annoncer.

Således distribueres NaviWatcher adware

NaviWatcher spredes på samme måde som det meste andet malware af denne type, nemlig bundtet med forskellige freeware programmer, som kan downloades fra internettet. Når du f. eks downloader og installerer en PDF generator eller media player, er der risiko for, at NaviWatcher vil blive installeret ved siden af. Hvis du gerne vil undgå det, skal du altid være meget opmærksom på installationen af freeware og i øvrigt beskytte din computer med et pålideligt anti-malware program.Automatiske fjernelsesværktøjer til NaviWatcher

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom NaviWatcher, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af NaviWatcher Ads

Sådan fjernes NaviWatcher ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom NaviWatcher installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til NaviWatcher
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af NaviWatcher fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med NaviWatcher samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med NaviWatcher, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse NaviWatcher fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner NaviWatcher. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af NaviWatcher eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med NaviWatcher, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse NaviWatcher fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med NaviWatcher samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med NaviWatcher, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man NaviWatcher fra Microsoft Edge:

 
 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task
Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter. Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse NaviWatcher fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på NaviWatcher. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med NaviWatcher, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Manuel NaviWatcher fjernelse

 
       
 

Om forfatteren

 
november 15, 2015 10:26, november 15, 2015 10:26
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *