Neurowise - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Adware
 

Neurowise lyder som navnet på et emne inden for medicinsk videnskab eller endda en sygdom, og det er der noget om – det er en sygdom for din computer. Men det er ikke en alvorlig én, så du skal ikke blive skræmt. Det er ikke en effektiv virus eller trojaner, det er blot en adware, der også kategoriseres som et PUP (potentielt uønsket program). Når det først er installeret, vil Neurowise vise diverse annoncer i din netbrowser, når du søger på internettet. Den virker som en tilføjelse og kan blive føjet til alle de mest populære netbrowsere, inklusiv Google Chrome, Mozilla Firefox og Internet Explorer. Annoncerne kan blive vist i alle mulige former, herunder i-tekst, bannerreklamer, pop-up og pop-under annoncer. Vi kan ikke anbefale, at du klikker på de annoncer, for hvis du gør det, vil du straks blive omdirigeret til tredjeparts hjemmeside, der kan være inficeret af cyberkriminelle, og forårsage skade i dit operative system. Neurowise er et reklamestøttet system, der bliver sponsoreret af tredjeparterne. Det udvikler webtrafik til deres partneres hjemmesider, og finder kundeemner, for at tjene penge. Du skal vide, at næsten alle de partnere er cyberkriminelle, distributører af skadeligt software. Neurowise vil også indsamle din personlige information, såsom IP adresse, søgehistorik, søgeforespørgsler eller mest besøgte sider, og overføre det til de førnævnte tredjeparter. De vil tilpasse deres annoncer i henhold til dine søgevaner, og gøre dem mere relevante for dig. Hvis du har bemærket, at denne adware arbejder i din computer, skal du ikke beholde den i dit system.

Som det meste andet adware, distribueres Neurowise ved at følge med freebies. Det vil sige, at når du downloader og installerer software gratis, er der en chance for, at denne adware vil blive installeret sammen med det. For at det ikke skal ske, skal du være meget opmærksom på installationsvejledningen ved software, der er downloadet fra hjemmesider, der virker mistænkelige. Du skal ikke springe punkter over, og du skal læse alle Vilkår og Betingelser. Vælg en brugerdefineret eller avanceret installationsmåde, og kontroller alle avancerede indstillinger, så du er sikker på, du ved, hvad du installerer. Hvis det er for sent, og din computer allerede er inficeret, anbefaler vi på det kraftigste, at du scanner med et pålideligt anti-malware, såsom Spyhunter eller malwarebytes. Det vil finde og fjerne Neurowise automatisk. For at udføre dette manuelt, er du nødt til at følge Neurowise fjernelsesvejledning nedenfor.

Sådan afinstalleres Neurowise

Ved brug af Kontrolpanel til at fjerne Neurowises hovedkomponenter og installationsprogrammer

 1. Gå til Kontrolpanel. I Windows XP/Vista/7 åbn Start -> Kontrolpanel, Tilføj/Fjern Programmer eller Afinstaller. I Windows 8 indtast Kontrolpanel i søgeboksen, og se efter Afinstaller et program. I begge tilfælde er du nok nødt til at bekræfte, at du er administrator på denne PC.
 2. Se efter Neurowise og/eller lignende elementer i programlisten. Ved standardindstilling anbefaler jeg at fjerne Yontoo, Webcake, alt ”savings” og ”Coupon” relateret. Scanning med anti-malware programmer såsom Spyhunter eller Stopzilla kan give dig en ide om, hvilke programmer du ligeledes bør fjerne derfra.
 3. Luk Kontrolpanel.

Fjernelse af Neurowise fra Internet Explorer

 1. Klik på Skruenøgleikonet -> Administrer Tilføjelser.
 2. Kontroller Værktøjslinjer og Udvidelser. Fjern alt der har relation til Neurowise og elementer, som du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Luk Valgmuligheder.

Fjernelse af Neurowise fra Firefox

 1. Indtast about:addons i URL feltet.
 2. Gå igennem Udvidelser og Tilføjelser listen, fjern alt, der har relation til Neurowise samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
 3. Du kan valgfrit nulstille Firefox: gå til Firefox -> Hjælp (Hjælp i menu OSX brugere) -> Fejlfinding Information. Derefter Nulstil Firefox.

Fjernelse af Neurowise fra Chrome

 1. Indtast chrome://extensions i url feltet.
 2. Gå igennem listen med udvidelser og fjern programmer, du ikke har brug for, især dem, der ligner Neurowise. Hvis du ikke er sikker, kan du inaktivere dem midlertidigt.
 3. Genstart Chrome.
 4. Du kan valgfrit indtaste chrome://settings i URL feltet, klikke på Avancerede indstillinger, rulle ned til bunden af listen og klikke på Nulstil Browserindstillinger.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Neurowise

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Neurowise, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen. 

Neurowise skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
november 14, 2014 09:46, november 14, 2014 09:46
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *