NiceAndFun - Hvordan Fjernes Det?

-  0
Type: Adware
 

NiceAndFun kategoriseres officielt som adware. Det betyder, at når det først er installeret, vil det vise forskellige annoncer i alle dine browsere. Annoncerne er ikke alene generende, de er også ondsindede, så hvis du gerne vil undgå mere alvorlige problemer vedrørende din it-sikkerhed, skal du ikke beholde NiceAndFun på din computer.

Det er ikke i sig selv et særlig farligt program, så længe du ikke klikker på en af de annoncer, der vises af NiceAndFun. Det kan dog være svært at undgå, da de næsten dækker hele skærmen. Annoncerne er som regel markeret med et slogan, såsom ”ads by NiceAndFun” eller ”Brought to you by NiceAndFun”, så hvis du har opdaget denne forekomst i en af dine browsere, er din computer helt klart inficeret, og du er nødt til at finde en løsning på problemet så hurtigt som muligt.

Der findes to almindelige måder at fjerne adware ligesom NiceAndFun på, nemlig manuelt eller automatisk. Da den automatiske metode er meget nemmere, anbefaler vi dig at vælge den fremgangsmåde. Du skal blot downloade et pålideligt anti-malware program, såsom Reimage, SpyHunter eller Malwarebytes, installere det og derefter køre en scanning af alle gemte filer i din harddisk. Programmet vil finde og fjerne virussen på kun få øjeblikke, og vil samtidig beskytte din computer mod lignende infektioner fremover, så det er værd at have det installeret. Du kan naturligvis også anvende andre anti-malware programmer efter eget valg.

Hvis du gerne vil fjerne NiceAndFun manuelt, er der flere punkter du skal fuldføre. Det kan være en kompliceret proces, så for at hjælpe dig, har vi udviklet en trin-for-trin NiceAndFun manuel fjernelsesvejledning, som du finder i slutningen af denne artikel. Hvis du fuldfører alle punkter korrekt, vil du være i stand til at fjerne dette malware ved egen hånd.

Videre i denne artikel kan du finde flere oplysninger om de særlige funktioner ved NiceAndFun. Hvis du skulle støde på problemer i løbet af processen, er du velkommen til at spørge os i kommentarsektionen nedenfor, og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig.

Om NiceAndFun adware

Programmet fungerer som en browsertilføjelse, der passer til alle de mest almindelige browsere, herunder Mozilla Firefox, Internet Explorer, Google Chrome og selv Safari. Så snart dette adwareprogram er installeret, vil det fylde alle disse browsere med forskellige slags irriterende annoncer, såsom pop-up, pop-under, i-tekst, kontekstuelle eller bannerreklamer.

{{image::https://www.2-viruses.com/wp-content/uploads/2015/07/niceandfunadw-300×200.jpg::300::200::niceandfunadw}}

Vi kan ikke anbefale dig at klikke på annoncerne (skønt de virker ret tiltrækkende), for hvis du gør det, vil du straks blive omdirigeret til andre hjemmesider, som eventuelt tilhører diverse it-kriminelle, såsom hackere eller svindlere. På den måde kan din computer blive inficeret med andre virusser, eller du kan endda blive snydt og miste dine penge, hvis du forsøger at købe noget på en af de sider.

Således distribueres NiceAndFun adware

NiceAndFun spredes ved at være bundtet med andre gratis applikationer, som kan downloades fra internettet. Så hvis du gerne vil undgå det, skal du altid være opmærksom på installationen af freeware.

Du skal aldrig springe punkter over, og du skal vælge en brugerdefineret eller avanceret installation, hvis det er muligt. Du vil på den måde være i stand til at se alle mulige indstillinger samt foretage nødvendige ændringer. Du skal ikke forhaste dig, for noget af den mest vigtige information kan blive vist med meget lille skrifttype, og det vil du nødigt overse. Hvis du i løbet af installationen bemærker, at noget ekstra software, som du ikke kender, bliver installeret ved siden af, skal du standse installationen af det, for det kan muligvis være NiceAndFun eller andet malware.Automatiske fjernelsesværktøjer til NiceAndFun

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom NiceAndFun, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af NiceAndFun Ads

Sådan fjernes NiceAndFun ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom NiceAndFun installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til NiceAndFun
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af NiceAndFun fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med NiceAndFun samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med NiceAndFun, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse NiceAndFun fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner NiceAndFun. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af NiceAndFun eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med NiceAndFun, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse NiceAndFun fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med NiceAndFun samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med NiceAndFun, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man NiceAndFun fra Microsoft Edge:

 
 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task
Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter. Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse NiceAndFun fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på NiceAndFun. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med NiceAndFun, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

 

NiceAndFun skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
august 12, 2015 09:02, august 12, 2015 09:02
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *