NiceNFree - Hvordan Fjernes Det?

-  0
Type: Adware
 

NiceNFree kategoriseres som adware på grund af, at det udfører forskellige ondsindede handlinger på brugernes computere. Når det først er installeret, vil det oversvømme dine netbrowsere med annoncer. Annoncerne er ikke blot irriterende, men også skadelige, så du bør ikke have dette malware installeret på din computer, hvis du ikke har lyst til at blive inficeret med andre virusser eller blive snydt.

NiceNFree kan fjernes enten manuelt eller automatisk. Siden det er meget nemmere og tidsbesparende at udføre det automatisk, anbefaler vi, at du vælger den metode. Du skal blot downloade et pålideligt anti-malware program, såsom SpyHunter eller Malwarebytes og scanne din computer med det. Det vil automatisk finde og fjerne truslen på få sekunder. Det vil ligeledes beskytte dit system mod lignende infektioner fremover, så det er værd at have det installeret.

Men hvis du foretrækker at udføre det uden hjælp fra anti-malware software, kan NiceNFree fjernes manuelt. Denne metode kræver en særlig ekspertise, så derfor har vi udviklet en trin-for-trin NiceNFree fjernelsesvejledning, der kan hjælpe dig. Den finder du i slutningen af denne artikel. Følg omhyggeligt alle punkter, og du vil være i stand til at fjerne denne trussel for altid.

Hvis du skulle støde på problemer under fjernelsen eller hvis du har nogle spørgsmål vedrørende denne infektion, er du velkommen til at stille dem i kommentarsektionen nedenfor, og vi vil med glæde hjælpe dig. Er du interesseret i at vide mere om de specifikke funktioner ved NiceNFree, skal du blot læse videre.

Om NiceNFree adware

Selvom det præsenteres som et nyttigt program, der vil hjælpe dig med at spare både din tid og penge ved at skaffe dig diverse kommercielle links, kuponer og tilbud, når du handler online, så passer det ikke. Alle de kuponer og tilbud bliver vist som generende annoncer, så du vil hverken spare din tid eller penge, som følge af NiceNFree.

Annoncerne, der vises af NiceNFree, kan fremkomme i alle mulige former, såsom pop-up, pop-under, i-tekst, banner- eller kontekstuelle reklamer. Der kan ligeledes blive åbnet en ny fane eller nyt vindue med en annonce i din netbrowser. Annoncerne dukker som regel op på e-handel hjemmesider, såsom eBay eller Amazon, og de tilbyder dig at købe nogle bestemte varer til en bedre pris. Du skal ikke falde for det trick – tilbuddene er som regel falske, de prøver således bare på at fange din opmærksomhed og få dig til at klikke på en af annoncerne.

Vi kan ikke anbefale, at du klikker på annoncerne, der vises af NiceNFree, for hvis du gør det, vil du straks blive omdirigeret til andre hjemmesider, der kan tilhøre cyber kriminelle, såsom hackere eller svindlere, og din computer kan på den måde blive inficeret, eller du kan blive snydt og miste dine hårdt tjente penge, hvis du forsøger at købe noget på en af de sider.

NiceNFree kan beskrives som et reklamenetværk for cyber kriminelle. Da de er bandlyst fra alle lovlige reklameplatforme, benytter de adware ligesom dette til at få trafik til deres hjemmesider. Så hvis NiceNFree er installeret på din computer, kan cyber kriminelle nå dig direkte i din netbrowser hver dag, og det er ret så farligt.

Værktøjet fungerer som en browsertilføjelse, der kan føjes til alle de mest populære netbrowsere, herunder Mozilla Firefox, Google Chrome, Internet Explorer og selv Safari. Efter installationen vil det indsamle dine personlige oplysninger, såsom søgehistorik, søgeforespørgsler, mest besøgte sider, eller endog dine IP og e-mail adresser. Tredjeparterne tilpasser annoncerne i henhold til den information, og gør dem således mere relevante og tiltrækkende for dig, og dermed stiger chancen for, at du vil klikke på en af annoncerne. Og det er netop det væsentligste formål med NiceNFree, fordi udviklerne af programmet bliver betalt for hvert klik, du foretager på dem.

Således distribueres NiceNFree

Du kan blive inficeret med NiceNFree blot ved at downloade og installere noget gratis software fra internettet. Når du for eksempel downloader og installerer en media player, PDF generator eller anden uvæsentlig, lille applikation, er der risiko for, at NiceNFree også vil blive installeret i din netbrowser, uden overhovedet at advare dig om det. Det er grunden til, at du er nødt til at være meget opmærksom på installationsprocessen ved freebies.

Du skal aldrig springe punkter over, og du skal om muligt altid vælge en brugerdefineret eller avanceret installationsmåde. Du vil på den måde være i stand til at se alle tilgængelige indstillinger og foretage ændringer. Du skal ikke forhaste dig, da noget af den mest vigtige information kan blive vist med meget lille skrifttype, og det vil du nødigt overse. Det vil ligeledes være klogt at læse alle vilkår og betingelser. Hvis det er for sent og din computer allerede er inficeret, skal du omgående træffe de nødvendige foranstaltninger for at fjerne dette program fra dit system.Automatiske fjernelsesværktøjer til NiceNFree

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom NiceNFree, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Sådan fjernes NiceNFree

Sådan fjernes NiceNFree ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom NiceNFree installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til NiceNFree
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af NiceNFree fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med NiceNFree samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med NiceNFree, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse NiceNFree fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner NiceNFree. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af NiceNFree eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med NiceNFree, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse NiceNFree fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med NiceNFree samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med NiceNFree, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man NiceNFree fra Microsoft Edge:

 
 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task
Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter. Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse NiceNFree fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på NiceNFree. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med NiceNFree, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

       
 

Om forfatteren

 
marts 17, 2015 09:11, marts 17, 2015 09:11
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *