Note Homepage - Hvordan Fjernes Det?

 

Note Homepage kan oversvømme dine webbrowsere med forskellige annoncer, og det er et klart tegn på, at din computer er inficeret med denne virus, som kategoriseres som et adware. Det er ikke den farligste virus på gaden, men den kan stadig få dig ud i nogle it-sikkerhedsproblemer, så derfor anbefaler vi dig at skille dig af med den med det samme.

Denne virus kan fjernes enten manuelt eller automatisk, så du skal bare vælge den metode, der passer bedst til dine behov. Da det er meget nemmere at gøre det automatisk, foreslår vi, at du vælger den fjernelsesmetode. Du skal blot downloade et pålideligt anti-malwareprogram, såsom SpyHunter eller Reimage og scanne dit computersystem med det. Disse programmer er i stand til at finde og fjerne virusser som denne, så Note Homepage vil forsvinde indenfor få sekunder. Du kan naturligvis også anvende et andet anti-malwareprogram efter eget valg.

Hvis du foretrækker den manuelle metode, kan du i slutningen af denne artikel finde vores trin-for-trin Note Homepage manuelle fjernelsesvejledning. Vi har udviklet den for at hjælpe dig gennem denne noget kompliceret virusfjernelsesproces. Du skal blot fuldføre alle punkterne korrekt, og du skulle således være i stand til at fjerne Note Homepage selv.

Videre i denne artikel kan du finde flere oplysninger om Note Homepage. Skulle du have nogle spørgsmål vedrørende denne virus eller fjernelsesprocessen, er du velkommen til at stille dem i kommentarsektionen nedenfor, og vi vil gøre vores bedste for at besvare dem alle.

Om Note Homepage adware

Note Homepage beskrives som en brugbar tilføjelse, der giver dig mulighed for at tilføje forskellige noter direkte i din webbrowser, mens du surfer på internettet. Men samtidigt med at funktionaliteten ved dette program er højst tvivlsom, har det imidlertid nogle ulemper, som du bør være klar over.

Den første er annoncer. Når programmet først er inde i din computer, vil det fylde dine browsere med alle mulige former for annoncer, såsom pop-up, pop-under, i-tekst, kontekstuelle og bannerreklamer. Der kan til enhver tid også blive åbent en ny fane eller et nyt vindue med annoncer.

Alle de annoncer dukker som regel op, når du besøger e-handel hjemmesider, såsom eBay og Amazon. De vil tilbyde dig nogle særlige varer til favorable priser. Men du skal endelig ikke falde for det trick, for tilbuddene er for det meste falske og er kun ude på at fange din opmærksomhed og således få dig til at klikke på en af de annoncer. Og det kan vi ikke råde dig til at gøre. Hvis du kommer til at klikke på en annonce, der vises af Note Homepage, vil du straks blive omdirigeret til andre hjemmesider, der eventuelt tilhører diverse it-kriminelle, såsom hackere eller svindlere. Din computer kan på den måde blive inficeret med andre virusser, eller du kan endda blive snydt og miste dine hårdt tjente penge, hvis du forsøger at købe noget på en af de sider.

En anden ulempe ved Note Homepage er indsamling af oplysninger. Efter installationen vil programmet indsamle dine personlige data, såsom søgehistorik, søgeforespørgsler, mest besøgte websider, ja selv din IP-adresse og e-mailadresse. Annoncerne tilpasses i henhold til de indsamlede data, og de bliver således mere relevante i forhold til, hvad du søger efter, hvilket øger chancen for, at du vil klikke på en af dem. Og det er netop formålet med Note Homepage, for udviklerne af programmet tjener penge, hver gang der klikkes på en af annoncerne.

Således distribueres Note Homepage adware

Note Homepage er bundtet med andre freewareprogrammer, der kan downloades fra internettet. Når du f. eks downloader og installerer en gratis download manager eller media player fra en upålidelig webside, er der risiko for, at Note Homepage vil trænge ind i dit system. Derfor skal du altid være meget opmærksom på installationsprocessen ved freeware, og din computer skal hele tiden være beskyttet med et pålideligt anti-malwareprogram.Automatiske fjernelsesværktøjer til Note Homepage

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Note Homepage, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Note Homepage

Sådan fjernes Note Homepage ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Note Homepage installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Note Homepage og relaterede parasitter såsom Ads by Note-up , Www-homepage.com virus , Homepage-web.com virus , Spigot Redirect .
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Note Homepage fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Note Homepage samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Note Homepage, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse Note Homepage fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner Note Homepage. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af Note Homepage eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Note Homepage, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse Note Homepage fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Note Homepage samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Note Homepage, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Note Homepage fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde Note Homepage være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse Note Homepage fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på Note Homepage. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Note Homepage, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Manuel Note Homepage fjernelse

 
Processer:
       
 

Om forfatteren

 
april 3, 2017 07:24, april 3, 2017 07:24
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *