Obrona BlockAds - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Adware
 

Obrona BlockAds er en ugyldig applikation, som du ikke bør have i din computer. Selvom udviklerne af dette stykke software lover, at det vil fremme din oplevelse ved søgning på internettet samt blokere pop-up annoncer på diverse hjemmesider, vil Obrona BlockAds selv vise annoncer fra sin sponsorer. Det er ikke særligt svært at afgøre, om pop-up og andre forskellige former for annoncer (pop-unders, bannerreklamer, i-tekst annoncer) kommer fra dette bestemte program, idet de alle er markeret med et slogan ”Ads by OBRONA BlockAds”, som du kan se på billedet herunder.

ads-by-obrona-blockads

https://www.2-viruses.com/wp-content/uploads/2014/08/ads-by-obrona-blockads.jpg

Hvis du har bemærket denne reklame i din computer, er det 100 % sikkert, at din computer er inficeret med Obrona BlockAds. Hvis du ikke kan huske at have installeret den, er det helt naturligt, fordi denne adware distribueres ved hjælp af urimelige metoder, og for det meste bliver den installeret i systemet uden hverken brugernes viden eller deres tilladelse. Den er ikke selv en farlig virus, men den kan få dig ud i nogle meget alvorlige problemer angående netsikkerhed, så derfor er det nødvendigt at afinstallere den, så snart du opdager den i systemet. Den fungerer som en browser tilføjelse, og kan blive føjet til alle de mest populære netbrowsere, herunder Mozilla Firefox, Google Chrome og selv Internet Explorer. Formålet med Obrona er at udvikle så meget webtrafik som muligt til deres sponsorers hjemmesider og efterfølgende finde kundeemner. Ejerne af programmet tjener penge på den måde, og de førnævnte tredjeparter fremmer deres produkter eller tjenester via denne urimelige reklamekanal. Sponsorerne af Obrona BlockAds er næsten altid udviklere af malware (adware, ransomware, trojanere eller browser hijackere) og det er grunden til, at du ikke skal klikke på Obrona BlockAds annoncerne. Hvis du gør det, vil du straks blive omdirigeret til de hjemmesider, som kan være inficeret og dermed skade din computer. Nye skadelige malware kan blive infiltreret i dit system under dit besøg på de hjemmesider.

Obrona BlockAds applikationen vil gerne have dig til at klikke på de annoncer (da udviklernes fulde indtægt kommer derfra) og af den grund foretager ejerne af programmet en undersøgelse af dine søgevaner, og forslår deres sponsorer, hvordan de annoncer skal se ud, så de får dig til at klikke på dem. Undersøgelsen er heller ikke særlig rimelig – denne adware indsamler dine personlige oplysninger, såsom søgehistorik, søgeforespørgsler, mest besøgte sider eller IP adresse, og overfører dem til de førnævnte tredjeparter. De tilpasser så deres annoncer i henhold til de givne data, ved at gøre dem mere relevante og attraktive for dig. Denne adware kategoriseres som et PUP (potentielt uønsket program), som følge af alle de skadelige handlinger, det udfører. Du bør fjerne det fra dit system så hurtigt som muligt, hvis du ikke har lyst til at komme ud for alvorlig fare.

Det er ingen hemmelighed, at Obrona distribueres ved at følge med andet gratis software, som kan blive fundet på internettet, og det er grunden til, at de fleste brugere ikke kan huske at have installeret det. Når det så er sagt, så ved du, at du skal være meget forsigtig under installationen af diverse software, som er downloadet gratis fra en mistænkelig hjemmeside, hvis du gerne vil undgå problemer med din computer. Du skal ikke springe noget punkt over, og du skal altid vælge en brugerdefineret eller avanceret installationsmåde, hvis det er muligt. Se efter diverse afkrydsningsfelter eller avancerede indstillinger, og sørg for, at der ikke bliver installeret noget ekstra, mistænkeligt software sammen med det andet. Det skulle forhindre dig i at tilføje noget uønsket. Hvis det er for sent med disse råd, og du allerede bemærker Obrona BlockAds annoncerne, skal du blot scanne din computer med et pålideligt anti-malware program, såsom Spyhunter eller malwarebytes, og det skulle løse problemet automatisk. For at få de samme resultater uden brug af ekstra anti-malware software, skal du bare følge vores trin-for-trin vejledning til fjernelse af Obrona BlockAds.

Vejledning til manuel fjernelse af Obrona BlockAds

Ved brug af Kontrolpanel til at fjerne Obrona BlockAds’ hovedkomponenter og installationsprogrammer

 1. Gå til Kontrolpanel. I Windows XP/Vista/7 åbn Start -> Kontrolpanel, Tilføj/Fjern Programmer eller Afinstaller. I Windows 8 indtast Kontrolpanel i søgeboksen, og se efter Afinstaller et program. I begge tilfælde er du nok nødt til at bekræfte, at du er administrator på denne PC.
 2. Se efter Obrona BlockAds og/eller lignende elementer i programlisten. Ved standardindstilling anbefaler jeg at fjerne Yontoo, Webcake, alt ”savings” og ”Coupon” relateret. Scanning med anti-malware programmer såsom Spyhunter eller Stopzilla kan give dig en ide om, hvilke programmer du ligeledes bør fjerne derfra.
 3. Luk Kontrolpanel.

Fjernelse af Obrona BlockAds fra Internet Explorer

 1. Klik på Skruenøgleikonet -> Administrer Tilføjelser.
 2. Kontroller Værktøjslinjer og Udvidelser. Fjern alt der har relation til Obrona BlockAds og elementer, som du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Luk Indstillinger.

Fjernelse af Obrona BlockAds fra Firefox

 1. Indtast about:addons i URL feltet.
 2. Gå igennem Udvidelser og Tilføjelser listen, fjern alt, der har relation til Obrona BlockAds samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
 3. Du kan valgfrit nulstille Firefox: gå til Firefox -> Hjælp (Hjælp i menu OSX brugere) -> Fejlfinding Information. Derefter Nulstil Firefox.

Fjernelse af Obrona BlockAds fra Chrome

 1. Indtast chrome://extensions i url feltet.
 2. Gå igennem listen med udvidelser og fjern programmer, du ikke har brug for, især dem, der ligner Obrona BlockAds. Hvis du ikke er sikker, kan du inaktivere dem midlertidigt.
 3. Genstart Chrome.

Du kan valgfrit indtaste chrome://settings i URL feltet, klikke på Avancerede indstillinger, rulle ned til bunden af listen og klikke på Nulstil Browserindstillinger.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Obrona BlockAds

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Obrona BlockAds, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.     
 

Om forfatteren

 
december 10, 2014 10:28, december 10, 2014 10:28
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *