Offer Blvd - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Adware
 

Offer Blvd er en browsertilføjelse, der er kategoriseret som en adware og et PUP (potentielt uønsket program), hvilken du ikke bør have på din computer, på grund af flere skadelige handlinger, den udfører. Først og fremmest er det største problem med denne applikation de irriterende annoncer. Når den først er installeret, vil den vise tonsvis af diverse annoncer i dine netbrowsere i forskellige former, såsom pop-ups, pop-unders, in-text (i-tekst) eller bannerreklamer, og vil på den måde forstyrre din oplevelse af netsøgning. Selvom udviklerne af denne adware lover, at den vil forbedre din søgning, og hjælpe dig med at spare både tid og penge, når du handler på internettet, ved at forsyne dig med diverse kuponer og tilbud, er det ikke sandt. Her følger beskrivelsen af deres tjenester på deres officielle hjemmeside www.offerblvd.com:

Offer Blvd er et dynamisk online værktøj, der automatisk giver dig relevante tilbud i henhold til dine online søgninger i realtid. Hvem kan drage fordel af Offer Blvd? Alle! Offer Blvd er udviklet til at betjene dem, som altid leder efter de bedste online tilbud.

Det lyder som en god ide, men virkeliggørelsen er i høj grad ringe. Offer Blvd er helt gratis for brugerne, det eneste du behøver at gøre er at downloade den og tilføje den til din foretrukne netbrowser, ingen skjulte gebyrer. Dette skadelige program får penge fra de tredjeparter, der er villige til at betale for muligheden for selv at annoncere via dette reklamenetværk. Problemet er, at der er fri adgang for alle, der gerne vil gøre det, hvilket betyder at diverse cyberkriminelle, såsom udviklere af malware og svindlere kan nå dig gennem Offer Blvd annoncerne. Endvidere er næsten alle de annoncer falske, da målet for de cyberkriminelle er at motivere dig til at besøge deres hjemmeside, og ikke at tilbyde dig at købe nogle varer til en favorabel pris. Det betyder, at denne applikation ikke vil hjælpe dig med at spare tid eller penge, faktisk lige det modsatte – den vil spilde din tid, når du søger på internettet og den vil udsætte dig for alvorlig fare for at miste dine penge eller private filer. Det er grunden til, at du ikke skal klikke på de annoncer, der vises af Offer Blvd. Hvis du imidlertid gør det, så vil du straks blive omdirigeret til tredjeparternes hjemmesider, der kan være inficeret og forårsage skade på dit operative system.

Offer Blvd kan føjes til alle de mest populære netbrowsere, såsom Google Chrome, Internet Explorer og Mozilla Firefox. Den virker perfekt i alle Windows versioner fra Windows XP til Windows 8.1. Mac brugere kan føles sig trygge lidt endnu. Hvis du kigger nærmere på Fortrolighedspolitikken på deres officielle hjemmeside, vil du finde et interessant faktum:

Vi indsamler to slags data og information fra vores Brugere: a. Den første type information er ikke-personlig identificerbar information, der tilhører en Bruger, som kan gøres tilgængelig eller samles via Brugerens benyttelse af Offer Blvd (”Ikke-personlig Information”). b. Den anden type information er individuel identificerbar information, nemlig information, der identificerer en person eller kan med rimelig indsats identificere en person, eller kan være af privat eller følsom karakter (”Personlig Information”).

        

Det betyder, at både din ”Upersonlige Information” og ”Personlige Information”, såsom søgehistorik, søgeforespørgsler, mest besøgte sider, IP adresse og endda din e-mail adresse bliver overvåget. Disse data vil senere hen blive overført til de førnævnte tredjeparter. De tilpasser deres annoncer i henhold til dem, og gør dem derved mere relevante og tillokkende for dig, idet de er baseret på dine søgevaner på internettet. Formålet med Offer Blvd er at få dig til at klikke på annoncerne, for udviklerne bliver betalt, hver gang det sker. De opbygger nettrafik og finder kundeemner. Selvom denne browsertilføjelse ikke officielt er en farlig virus, der kan forårsage megen skade for dig og dit operative system, så kan Offer Blvd lede dig hen i nogle mere alvorlige sikkerhedsproblemer på internettet. Derfor er det nødvendigt at fjerne den hurtigst muligt.

Du har måske bemærket, at der ikke findes nogen gyldig kontaktinformation på den officielle hjemmeside. Det betyder, at ingen har ansvaret for det, der kan ske, som følge af denne skadelige applikation. Downloadfunktionen er ligeledes ugyldig. Du kan ikke downloade denne applikation fra deres officielle hjemmeside, fordi den distribueres ved at følge med andet gratis software, der kan findes på internettet. Det vil sige, at når du downloader og installere en freebie, er der en chance for, at Offer Blvd vil blive installeret sammen med den, uden at du overhovedet er klar over det. Hvis du ikke har lyst til at ende med denne adware på din computer, bør du være opmærksom på installationsguiden ved gratis software, der er hentet ned fra mistænkelige hjemmesider. Du skal ikke springe noget trin over (du skal ikke bare klikke ”næste” og ”accepter” uden først at læse al information) og du skal vælge en brugerdefineret eller avanceret installationsmåde, hvis det er muligt (det vil gøre dig i stand til at se alle tilgængelige valgmuligheder, som kan ændres). Se efter diverse afkrydsningsbokse, der allerede kan være afkrydset for dig, og tillad endelig ikke, at yderligere software, som du ikke kender, bliver installeret sammen med det andet, da det kan være skadeligt. Hvis det er for sent med dette råd og din computer allerede er inficeret, skal du med det samme skride til handling for at fjerne denne uønskede applikation. Der er flere måder at gøre det på, og den nok mest pålidelige og nemmeste er at skanne din PC med et troværdigt anti-malware program, såsom Spyhunter eller malwarebytes. Det vil automatisk finde og fjerne truslen. Hvis du ikke har lyst til at downloade ny software til denne opgave, kan du også gøre det manuelt. Du er velkommen til at benytte vores trin-for-trin Offer Blvd fjernelsesguide nedenfor.Automatiske fjernelsesværktøjer til Offer Blvd

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Offer Blvd, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Sådan slipper du af med Offer Blvd

Sådan fjernes Offer Blvd ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Offer Blvd installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Offer Blvd
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Offer Blvd fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Offer Blvd samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Offer Blvd, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse Offer Blvd fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner Offer Blvd. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af Offer Blvd eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Offer Blvd, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse Offer Blvd fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Offer Blvd samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Offer Blvd, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Offer Blvd fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde Offer Blvd være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse Offer Blvd fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på Offer Blvd. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Offer Blvd, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

 

Offer Blvd skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
september 17, 2014 06:58, december 1, 2014 11:21
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *