Search.offersbar.com Virus - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Browser Hijackere
 

Search.offersbar.com virus er en browser hijacker/kaprer, der kan tage kontrol over din Internet Explorer, Mozilla Firefox eller Google Chrome, og ændre deres indstillinger uden brugernes tilladelse. Det er et program, der har tendens til at ændre dine søgeresultater og omdirigere dig til kommercielle eller i nogle tilfælde endog ondsindede hjemmesider. Din første tanke kan måske være, at Search.offersbar.com blot er en værktøjslinje, der har til formål at optimere din søgning. Det har faktisk den slags funktioner, såsom at søge efter gode tilbud og få kuponer. Det er imidlertid støttet af tredjeparterne og det skaber en masse problemer.

Search.offersbar.com virus kan komme ind i dit system, når du downloader noget software. Det følger med gratis musik og video afspillere, PDF creators, osv. Når det først er inde i dit system, ændrer det din startside og standard søgemaskine til Search.offersbar.com. Du skal være opmærksom på, at programmet kan indsamle al din søgeinformation, inklusiv dine log ind data, kodeord og andre personlige registreringer. Disse oplysninger kan blive sendt til computerhackere, som senere hen kan bruge dem til at få adgang til din bankkonto og forårsage lignende problemer. Som du kan forstå, så kan det føre til, at du mister penge.

Da Search.offersbar.com virus følger med andet software, kan du indgå denne hijacker. Du skal blot sørge for at vælge en Brugerdefineret installation og følge hvert installationstrin. Hvis du bliver foreslået at tilføje Offersbar Toolbar eller at erstatte din startside med Search.offersbar.com, skal du fravælge disse valgmuligheder. Du skal ligeledes aldrig tillade at tilføje andre ukendte applikationer.

For at fjerne Search.offersbar.com virus, gå til Kontrolpanel, Tilføj/Fjern Programmer listen og afinstallér alt derfra, der har relation til det domæne. Nogle versioner af denne hijacker tilføjer software, der blokerer browserindstillingerne, så de ikke kan ændres. For at identificere dem, kan det være nyttigt at skanne med Spyhunter eller andet anerkendt anti-spyware værktøj. Så kan du afinstallere udvidelserne og nulstille indstillingerne i dine browsere.

Specielle instrukser til fjernelse af Search.offersbar.com virus

Sådan fjernes Search.offersbar.com virus fra Internet Explorer (ældre versioner):

 1. Klik på pilen på højre side af søgeboksen.
 2. Gør følgende: på IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, på IE7 klik på Skift standardsøgninger.
 3. Fjern Search.offersbar.com fra listen.

Sådan fjernes Search.offersbar.com virus fra IE11:

 1. Klik på Indstillingsikonet (øverst til højre) )->Administrer Addons.
 2. Vælg Søgeudbydere.
 3. Udskift standardsøgemaskinen med Bing eller Google.
 4. Hvis ingen af disse søgeudbydere er til rådighed, følg ”Find flere søgeudbydere” nederst på skærmen og installér Google.

Sådan fjernes Search.offersbar.com virus fra Firefox:

 1. Indtast “about:config” i URL baren. Det vil åbne indstillingssiden.
 2. Skriv “Keyword.url” i søgeboksen. Højreklik på det og nulstil det.
 3. Skriv ”browser.search.defaultengine” i søgeboksen. Højreklik på det og nulstil det.
 4. Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgeboksen. Højreklik på det og nulstil det.
 5. Skriv ”browser.startup.homepage” i søgeboksen. Højreklik på det og nulstil.
 6. Søg efter ”browser.newtab.url”. Højreklik og nulstil. Dette vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.
 7. Hvis indstillingerne nulstilles og skanning med anti-malware programmer er ren: luk Firefox, åbn fil Explorer og indtast %AppData% på adresselinjen. Indtast user.js i søgeboksen. Hvis filen eksisterer, giv den nyt navn og start Firefox igen. Du er nødt til at gentage de foregående trin.

Sådan fjernes Search.offersbar.com virus fra Google Chrome:

 1. Klik på ikonet med de 3 vandrette linjer på browser værktøjslinjen;
 2. Vælg Indstillinger;
 3. Vælg Basics (Generelt)->Administrer Søgemaskiner;
 4. Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen.
 5. Gå tilbage til Indstillinger. På Opstart vælg ‘Open blank page’ (vis blank side) (du kan også fjerne uønskede sider fra set pageslinket);
 6. Hvis din ”Ny Fane” side er kapret, er du nødt til at skanne med anti-malware program eller bruge ”Omdirigering af Ny Fane” udvidelsen fra Chrome Store.

Sådan fjernes genvejshijack (alle browsere) (valgfrit):

Hvis din browser kun åbner Search.offersbar.com siden ved opstart, så prøv dette:

 1. Højreklik på dit browserikon. Vælg Egenskaber.
 2. Åbn Genvejs fane.
 3. Slet Search.offersbar.com delen fra destinationsfeltet.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Search.offersbar.com virus

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Offersbar Virus, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen. 

Search.offersbar.com virus skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
august 8, 2014 12:35, august 8, 2014 12:35
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *