OkiiTan - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Adware
 

OkiiTan er et adware program, der blev skabt til at fremme forskellige kommercielle websider og forbedre deres trafik. Selvom softwaren hævdes at være et nyttigt værktøj, specielt for dem, som godt kan lide at shoppe online, er den en meget generende applikation, og alle dens mål er relateret til marketing. Ifølge en af OkiiTan’s officielle websider er det et gratis sæt af værktøjer, der arbejder på at gøre din søgeoplevelse bedre, fra søgning på internettet til sammenligning af online handler, for at finde de bedste priser. Mange brugere har bemærket, at OkiiTan reklamer dukker op, selv om de aldrig selv har installeret denne applikation i deres system.

Hvis du har bemærket hvilke som helst kommercielle reklamer på din computer medbragt af denne adware, er det meget muligt at du har downloadet OkiiTan uden dit samtykke, mens du installerede en anden gratis applikation. Da mange brugere ikke hæfter sig meget ved installationstrinene, ender de ofte med at downloade ekstra programmer, der er hægtet på andet software. For at undgå det, burde du holde bedre øje med installationsprocessen ved hvilken som helst gratis applikation og altid læse deres Terms and Agreements (vilkår og betingelser).

Når OkiiTan først er inde, udspionerer den dine online aktiviteter og frembringer reklamer der svarer til dine interesser. Da den passer sammen med talrige online detailhandlere, vil det lykkes den at lave reklamer, som passer til alle. OkiiTan’s reklamer indeholder links til sponsorerede websider og hvis du klikker på dem, er du tvunget til at besøge dem. Hvis du gerne vil undgå at besøge mulige usikre websider og konstant blive forstyrret af en bunke reklamer, burde du fjerne OkiiTan så snart du opdager den på din computer.

Vejledning til manuel fjernelse af OkiiTan

Kontrolpanelet bruges til at fjerne OkiiTan’s hovedkomponenter og installeringer

Gå til kontrolpanel. I Windows XP/Vista/7 åben Start ->Kontrolpanel, Tilføj/Fjern Programmer eller Afinstallér. I Windows 8 skriv kontrolpanel i søgeboksen, derpå se efter afinstallér et  program. I begge tilfælde er du muligvis nødt til at bekræfte, at du er administrator på denne computer.

Se efter OkiiTan og/eller lignende elementer i listen over programmer. Ved standardindstilling tilråder jeg, at du fjerner Yontoo, WebCake, alt ”savings” og ”coupon” relateret. Scanning med Anti-Malware programmer såsom Spyhunter eller Stopzilla kan give dig en ide om hvilke programmer du ligeledes burde fjerne derfra.

Luk kontrolpanel.

Fjernelse af OkiiTan fra Internet Explorer

Klik på Wench icon->Manage Add-ons.

Gå igennem Toolbars and extensions. Fjern alt der er relateret til OkiiTan og elementer, som du ikke er sikker på er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle or Adobe.

Luk Valgmuligheder.

Fjernelse af OkiiTan fra Firefox

Skriv about:addons i URL feltet.

Gå igennem Extensions and Addons list, fjern alt OkiiTan relateret og elementer du ikke genkender. Hvis du ikke kender extension’en (forlængelsen) og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle or Adobe, så har du nok ikke brug for den.

      3.  Du kan valgfrit nulstille Firefox: gå til Firefox ->Hjælp (Hjælp i menuen for OSX brugere)   -> Troubleshooting Information. Derefter Nulstil Firefox.

Fjernelse af OkiiTan fra Chrome

Skriv chrome://extensions i url feltet.

Gå igennem extensions listen og fjern programmer, du ikke har brug for, specielt dem der ligner OkiiTan. Hvis du er usikker, kan du inaktivere dem midlertidigt.

Genstart Chrome.

Du kan valgfrit skrive chrome://settings i URL feltet, klik på Advanced settings, kør ned til bunden af listen og tryk på Reset browser settings.

BEMÆRK:

  1. Hvis du fandt en extension, der ikke kan fjernes fra browseren, skal den enten fjernes fra kontrolpanelet eller med antimalware programmer (såsom Spyhunter, malwarebytes) eller program afinstalleringer (såsom RevoUninstaller).

Automatiske fjernelsesværktøjer til OkiiTan

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom OkiiTan, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen. 

OkiiTan skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
juni 2, 2014 08:26, juni 2, 2014 08:26
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *