Online Advertising Support - Hvordan Fjernes Det?

-  0
Type: Adware
 

Online Advertising Support er et adwareprogram, som efter installation vil vise forskellige annoncer og popups i din webbrowser. Det kategoriseres som et PUP (potentielt uønsket program) og kan også opføre sig som en browser hijacker – Online Advertising Support kan ændre din browsers indstillinger og startside. Selvom det ikke officielt er en virus, kan mange brugere tro det, fordi det distribueres via gratis software, som downloades fra internettet, og somme tider bliver det installeret i systemet uden brugerens viden. Det er ikke en super farlig applikation og du skal ikke blive skræmt, men det foretager flere ondsindede handlinger og du bør ikke beholde det på din computer. Udover alle de forstyrrende annoncer, kan det også indsamle dine personlige data, såsom søgeforespørgsler og søgehistorik. Disse oplysninger bliver som regel overrakt til tredjeparterne, som bruger dem til at forbedre annoncerne og tilpasse dem i henhold til dine søgevaner. Det kan ikke anbefales at klikke på pågældende annoncer, da de kommer fra tredjeparterne. Når du først klikker på dem, vil du straks blive omdirigeret til en webside, som kan være inficeret og skade din computer. Det er værd at nævne, at Online Advertising Support passer til alle de mest populære webbrowsere, herunder Google Chrome, Mozilla Firefox og Internet Explorer.

Som vi før var inde på, så distribueres dette adware for det meste sammen med freebies. Det er bundtet med andet software, som kan findes gratis på internettet. Hvis du gerne vil undgå dette ondsindet program, er du nødt til at være ekstra forsigtig i løbet af installationen af nyt software. Du skal ikke springe punkter over, og det er en ret god ide at læse vilkår og betingelser. Du skal også vælge en brugerdefineret eller avanceret installationsmetode, så du kan være helt sikker på, hvilke ekstra værktøjer du installerer. Hvis din computer allerede er inficeret med Online Advertising Support, anbefaler vi, at du scanner den med et pålideligt anti-malware program, såsom Spyhunter eller malwarebytes og slipper af med denne ondsindet applikation for altid. Hvis du foretrækker at gøre det manuelt, kan du blot følge vores trin-for-trin vejledning herunder.

Fjernelse af Online Advertising Supports hovedkomponenter og installationsprogrammer ved hjælp af Kontrolpanelet

 1. Gå til Kontrolpanel. I Windows XP/Vista/7 åbn Start -> Kontrolpanel, Tilføj/Fjern Programmer eller Afinstaller. I Windows 8 indtast Kontrolpanel i søgeboksen, og se efter Afinstaller et program. I begge tilfælde er du nok nødt til at bekræfte, at du er administrator på denne PC.
 2. Se efter Online Advertising Support og/eller lignende elementer i programlisten. Ved standardindstilling anbefaler jeg at fjerne Yontoo, Webcake, alt ”savings” og ”Coupon” relateret. Scanning med et anti-malware program, såsom Spyhunter eller Stopzilla kan give dig en ide om, hvilke programmer du ligeledes bør fjerne derfra.
 3. Luk Kontrolpanel.

Fjernelse af Online Advertising Support fra Internet Explorer

 1. Klik på Skruenøgleikonet -> Administrer Tilføjelser.
 2. Værktøjslinjer og Udvidelser igennem. Fjern alt, der har relation til Online Advertising Support og elementer, som du ikke kender, og som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Luk Indstillinger.

Fjernelse af Online Advertising Support fra Firefox

 1. Indtast about:addons i URL feltet.
 2. Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har relation til Online Advertising Support samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
 3. Du kan valgfrit nulstille Firefox: gå til Firefox -> Hjælp (Hjælp i menuen for OSX brugere) -> Fejlfinding Information. Derefter Nulstil Firefox.

Fjernelse af Online Advertising Support fra Chrome

 1. Indtast chrome://extensions i url feltet.
 2. Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, du ikke har brug for, især dem, der ligner Online Advertising Support. Hvis du ikke er sikker, kan du inaktivere dem midlertidigt.
 3. Genstart Chrome.
 4. Du kan valgfrit indtaste chrome://settings i URL feltet, klikke på Avancerede indstillinger, rulle ned til bunden af listen og klikke på Nulstil Browserindstillinger.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Online Advertising Support

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Online Advertising Support, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.       
 

Om forfatteren

 
november 9, 2015 09:43, november 9, 2015 09:43
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *