Online Surveys Center Popup - Hvordan Fjernes Det?

-  0
Type: Adware
 

Hvis du for nyligt er begyndt at se Online Surveys Center popup i din computer, skal du vide, at din PC nok er blevet inficeret med en adware. Det er ekstremt generende annoncer, der fortæller, at du er blevet udvalgt til at deltage i en slags anonym undersøgelse, og at du har chance for at få et eksklusivt tilbud, efter at du har fuldført den. De dukker op nederst i højre side af computerskærmen, hver gang du finder hen til en hjemmeside. Hvis du prøver at lukke Online Surveys Center popup, vil du alligevel blive ført hen til en undersøgelsesside. Annoncen ser således ud:

Online Surveys Center / Visitor’s Survey

Kære Undersøgelsesbesøgende,

 Du er blevet udvalgt til at deltage i denne anonyme undersøgelse. Fortæl os, hvad du synes om undersøgelsen i dette 30 sekunders spørgeskema, og som tak, vil vi tilbyde dig et par eksklusive tilbud…

Spørgsmål 1 af 4: Hvorfra kigger du på denne hjemmeside lige nu?

 Derhjemme

 På arbejdet

 Andet

Den startede højst sandsynligt med at dukke op i din computer på grund af en uønsket adware, som du har installeret i den sammen med gratis software. Den rammer Internet Explorer, Mozilla Firefox og Google Chrome. Enkelte programmer, som er kendt for at inkludere dette bundt, er 1ClickDownload, FBPhotoZoom, Superfish og Yontoo. Det kan anbefales, at du er mere opmærksom på dine downloads, og at du er klar over, hvad du godkender, når du installerer dem.

Hvis du klikker på Online Surveys Center popup og accepterer at tage undersøgelsen, vil du til sidst tillige blive bedt om at betale $5. Det er spild af penge, idet du vil betale for en tjeneste, som du slet ikke har brug for. Du skal også vide, at der ikke er nogen chance for, at du vil få en præmie, som Online Surveys Center popup lover. Det er blot et populært trick til at tiltrække flere brugere og få dem til at tage denne undersøgelse.

Det er stærkt anbefalet at fjerne Online Surveys Center popup, så snart du opdager den. Vi anbefaler, at du scanner dit system med Spyhunter, hitman eller andet legitimt værktøj, som du har tillid til. De vil nemt fjerne denne generende meddelelse. Og du skal huske at opgradere dit anti-spyware program til den seneste version, så du kan være sikker på, at det finder og fjerner de nyeste, uønskede programmer.

Ved brug af Kontrolpanel til at fjerne DownloadChop.com’s hovedkomponenter og installationsprogrammer

 1. Gå til Kontrolpanel. I Windows XP/Vista/7 åbn Start -> Kontrolpanel. Derefter Tilføj/Fjern Programmer.. I Windows 8 indtast Kontrolpanel i søgeboksen. I begge tilfælde er du nok nødt til at bekræfte, at du er administrator på denne PC.
 2. Ved standardindstilling anbefaler jeg at fjerne Yontoo, Webcake, alt ”savings” og ”Coupon” relateret. Scanning med anti-malware programmer såsom Spyhunter eller Stopzilla kan give dig en ide om, hvilke programmer du ligeledes bør fjerne derfra.
 3. Luk Kontrolpanel.

Fjernelse af DownloadChop.com popup fra Internet Explorer

 1. Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
 2. Gå igennem Værktøjslinjer og Udvidelser. Fjern dem, som du ikke kender OG som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Luk Valgmuligheder.

Fjernelse af DownloadChop.com popup fra Firefox

 1. Indtast about:addons i URL feltet.
 2. Gå igennem Udvidelser og Tilføjelser listen, og fjern alt det, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
 3. Valgfrit, Nulstil Firefox.
 4. Gå til Firefox -> Hjælp (Hjælp i menu OSX brugere) -> Fejlfinding Information -> derefter Nulstil Firefox.

Fjernelse af DownloadChop.com popup fra Chrome

 1. Indtast chrome://extensions i url feltet.
 2. Gå igennem listen med udvidelser og fjern programmer, du ikke har brug for. Hvis du ikke er sikker, kan du inaktivere dem midlertidigt.
 3. Genstart Chrome.
 4. Du kan valgfrit indtaste chrome://settings, klikke på Avancerede indstillinger, rulle ned til bunden af listen og klikke på Nulstil Browserindstillinger.

BEMÆRK:

 Hvis du har fundet en udvidelse, som ikke kan fjernes fra browseren, skal den enten fjernes fra Kontrolpanelet eller med anti-malware programmer (såsom Spyhunter, malwarebytes) eller afinstallationsprogrammer (såsom RevoUninstaller).

Automatiske fjernelsesværktøjer til Online Surveys Center popup

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Online Surveys Center Popup, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen. 

Relaterede billeder

 
related image #1 from Online Surveys Center popup
     
 

Om forfatteren

 
december 24, 2014 08:59, december 24, 2014 08:59
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *