OnlineMapFinder Toolbar - Hvordan Fjernes Det?

 

OnlineMapFinder Toolbar er en browser plugin, der kan føjes til Internet Explorer, Mozilla Firefox og Google Chrome uden brugerens tilladelse. Den er udviklet af Mindspark Inc., og den bliver som regel tilføjet, mens du downloader gratis applikationer fra internettet. Den kan også downloades fra onlinemapfinder.com. Uanset på hvilken måde du har fået den, bør du hurtigst muligt fjerne OnlineMapFinder Toolbar, for den vil kun give dig problemer.

Når programmet først er inde i systemet, vil det foretage ændringer i dine browserindstillinger. Det udskifter din standard søgeudbyder og startside med den, som fremmes af denne browser hijacker, og det er grunden til, at alle dine søgninger går gennem Ask.com. Desuden inkluderer programmet masser af sponsorerede websider i sine søgeresultater for at kunne reklamere for disse sider og forbedre deres trafik. Således kan du ende med at besøge ondsindede websider eller blive overtalt til at downloade et eller andet betalingsværktøj, der er lige så ubrugeligt som OnlineMapFinder Toolbar.

Så for fremtiden skal du være mere opmærksom på, hvad du installerer. Selv når du downloader velkendte applikationer, skal du vælge en brugerdefineret installation og omhyggeligt gennemgå samtlige punkter. Hvis du bemærker nogle forslag om at udskifte din startside eller standard søgeudbyder med andre websider, skal du altid fjerne fluebenet i afkrydsningsfeltet ved siden af den slags indstillinger. Det samme gælder for indstillinger for ekstra downloads. Du skal aldrig downloade ukendte eller mistænkelige værktøjer, især hvis de er bundtet med andre applikationer.

Du rådes kraftigt til at fjerne OnlineMapFinder Toolbar fra din browser, så snart du opdager den. Åbn Kontrolpanelet, Tilføj/Fjern Programmer listen og afinstallér alt, der har tilknytning til det domæne. Nogle versioner af denne hijacker installerer software, der blokerer browserindstillingerne, så de ikke kan ændres. For at finde det er det en god ide at scanne med Reimage, SpyHunter eller andet anerkendt antispyware værktøj. Derefter kan du afinstallere udvidelserne og nulstille indstillingerne i dine browsere.

Sådan fjernes OnlineMapFinder Toolbar fra Internet Explorer (ældre versioner):

 1. Klik på pilen på højre side af søgeboksen.
 2. Gør følgende: i IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, i IE7 klik på Skift standardsøgninger.
 3. Fjern OnlineMapFinder Toolbar fra listen.

Sådan fjernes OnlineMapFinder Toolbar fra IE11:

 1. Klik på Indstillingsikonet (øverst til højre) ->Administrer Tilføjelser.
 2. Vælg Søgeudbydere.
 3. Udskift standardsøgemaskinen med Bing eller Google.
 4. Hvis ingen af disse søgeudbydere er til rådighed, følg ”Find flere søgeudbydere” nederst på skærmen og installér Google.

Sådan fjernes OnlineMapFinder Toolbar fra Firefox:

 1. Indtast “about:config” på adresselinjen. Det vil åbne indstillingssiden.
 2. Skriv “Keyword.url” i søgefeltet. Højre-klik på det og nulstil det.
 3. Skriv ”browser.search.defaultengine i søgefeltet. Højre-klik på det og nulstil det.
 4. Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgefeltet. Højre-klik på det og nulstil det.
 5. Skriv ”browser.startup.homepagei søgefeltet. Højre-klik på det og nulstil.
 6. Søg efter ”browser.newtab.url”. Højre-klik og nulstil. Dette vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.
 7. Hvis indstillingerne nulstilles og scanning med et anti-malware program er ren: luk Firefox, åbn fil Explorer og indtast %AppData% på adresselinjen. Indtast user.js i søgefeltet. Hvis filen eksisterer, omdøb den og start Firefox igen. Du er nødt til at gentage de foregående trin.

Sådan fjernes OnlineMapFinder Toolbar fra Google Chrome:

 1. Klik på ikonet med de 3 vandrette linjer på browser værktøjslinjen.
 2. Vælg Indstillinger.
 3. Vælg Søg -> Administrer Søgemaskiner.
 4. Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen.
 5. Gå tilbage til Indstillinger. I Opstart vælg ‘Åbn siden ny fane (du kan også fjerne uønskede sider fra Angiv sider);
 6. Hvis din Ny Fane side er kapret, er du nødt til at scanne med et anti-malware program eller bruge Omdirigering af Ny Fane udvidelsen fra Chrome Store.


Automatiske fjernelsesværktøjer til OnlineMapFinder Toolbar

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom OnlineMapFinder Toolbar, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

På vegne af udviklerne af OnlineMapFinder Toolbar har man bedt os om at fjerne denne artikel, fordi den skulle indeholde fejlinformation. Vi mener dog imidlertid, at dette indlæg er korrekt og kan hjælpe vores læsere. OnlineMapFinder Toolbar og andet software, der er udviklet af Mindspark Interactive Network, Inc. kan blive fundet og genkendt som virusser eller potentielt uønsket software af diverse anti-malware værktøjer. Værktøjslinjer, der er udviklet af Mindspark deler samme EULA (Slutbrugerlicensaftale), som er vildledende. Den hævder, at dette software ikke er adware eller malware, samtidig med at den oplyser, at værktøjslinjer kan vise annoncer fra tredjeparter eller der kan forekomme monetarisering af værktøjslinjer på andre måder. Den slags software bliver per definition betragtet som adware. Alle artikler, der bliver postet på www.2-viruses.com angående Mindspark produkter er korrekte.

Bemærk, at vi har tilknytning til flere troværdige anti-malware værktøjer og information vedrørende vores tilknytninger står i vores Redegørelse (se link nederst på denne side). Nogle af værktøjerne skal man betale for, mens andre er gratis. Vi stiller også gratis manuelle fjernelsesvejledninger til rådighed.

       
 

Om forfatteren

 
oktober 19, 2016 07:21, oktober 19, 2016 07:21
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *