Only-search.com Virus - Hvordan Fjernes Det?

-  0
Type: Browser Hijackere
 

Only-search.com virus er en browser hijacker (kaprer), der bliver installeret i tilfældige computere sammen med andet software, som du kan downloade fra internettet. Programmet foretager nogle ændringer i dine browserindstillinger, herunder ændring af din startside og standard søgemaskine til only-search.com. Det kan ligeledes erstatte en LOCK fil i din browser, for at forhindre konkurrerende software i at ændre dets indstillinger. Only-search.com virus kan påvirke Internet Explorer, Mozilla Firefox og Google Chrome.

Det infiltrerer som regel dit system, mens du downloader gratis programmer, for eksempel PDF creators, videoafspillere eller lignende software. Det kan også være bundtet til det brugerdefinerede installationsprogram på nogle downloadhjemmesider. Du vil slet bemærke, når du godkender at ændre din browser søgeudbyder og startside til only-search.com virus, når du installerer et andet program, især hvis du vælger en automatisk installationsindstilling. Det er grunden til, at det er stærkt anbefalet at følge installationspunkterne ved hvert software, du downloader, ved at læse informationen omhyggeligt samt afvise at installere ekstra værktøj, som du ikke er bekendt med.

Selvom programmet ikke forårsager en direkte skade i din computer, kan det være skyld i, at din PC kommer ud for mere alvorlige virusangreb, ved at omdirigere dig til skadelige hjemmesider. Only-search.com virus medtager mange sponsorerede links i dine søgeresultater. Ved at få brugere til at klikke på dem, skaber det trafik til de sider. Det kan ligeledes indsamle oplysninger om dine søgeforespørgsler og andre søgevaner, og bruge dem til vise mere personliggjorte annoncer i din computer.

Du skal fjerne Only-search.com virus fra dit system, så snart du opdager den i din browser. Du er først nødt til at fjerne det fra Kontrolpanelet, Tilføj/Fjern programmer listen. Det er anbefalet, at afinstallere ALLE programmer, der er installeret den samme dato, som problemerne opstod. Nogle versioner af denne virus installerer software, der blokerer browserindstillinger, så de ikke kan ændres. For at identificere dem, kan det være nyttigt at scanne med Spyhunter eller andet anti-spyware værktøj. Du kan derefter afinstallere udvidelserne og nulstille indstillingerne i dine browsere.

Sådan fjernes Only-search.com virus fra Internet Explorer:

 1. Klik på pilen på højre side af søgeboksen.
 2. Gør følgende: på IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, på IE7 klik på Skift standardsøgninger.
 3. Fjern Only-search.com fra listen.

Sådan fjernes Only-search.com virus fra Firefox:

 1. Indtast “about:config” i url baren. Det vil åbne indstillingssiden.
 2. Skriv “Keyword.url” i søgeboksen. Højreklik på det og nulstil det.
 3. Skriv ”browser.search.defaultengine” i søgeboksen. Højreklik på det og nulstil det.
 4. Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgeboksen. Højreklik på det og nulstil det.
 5. Søg efter ”browser.newtab.url”. Højreklik og nulstil. Dette vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.
 6. Hvis indstillingerne nulstilles og scanning med anti-malware programmer er ren: luk Firefox, åbn fil Explorer og indtast %AppData% på adresselinjen. Indtast user.js i søgeboksen. Hvis filen eksisterer, giv den nyt navn og start Firefox igen. Du er nødt til at gentage de foregående trin.

Sådan fjernes Only-search.com virus fra Google Chrome:

 1. Klik på ikonet med de 3 vandrette linjer på browser værktøjslinjen;
 2. Vælg Indstillinger;
 3. Vælg Søg ->Administrer Søgemaskiner;
 4. Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen.
 5. Gå tilbage til Indstillinger. På Opstart vælg ”Åbn siden ny fane” (du kan også fjerne uønskede sider fra Angiv sider);

  Top Sådan fjernes genvejshijack (alle browsere) (valgfri):

Hvis din browser kun åbner Only-search.com virus siden ved opstart, så prøv dette:

 • Højreklik på dit browserikon. Vælg Egenskaber.
  Shortcut properties
 • Åbn Genvejs fane.
  Remove url
 • Slet Only-search.com virus delen fra destinationsfeltet.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Only-search.com virus

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Only-search.com Virus, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen. 

Only-search.com virus skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
december 5, 2014 10:16, juli 26, 2017 12:49
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *