Ooxxsearch.com - Hvordan Fjernes Det?

 

Ooxxsearch.com er ikke en pålidelig webside, som du kan sætte din lid til. Den kategoriseres som en browser hijacker, så hvis du har Ooxxsearch.com som søgemaskine, er dine browsere nok blevet kapret. Det kan give dig alvorlige problemer vedrørende din it-sikkerhed.

Det er ikke særlig svært at finde ud af, om din computer er inficeret med Ooxxsearch.com eller ej, for din startside og standard søgemaskine vil i så fald være blevet ændret til www.ooxxsearch.com i alle dine browsere. Så hvis du har bemærket denne forekomst i en af dine browsere, er din computer helt afgjort inficeret, og du er nødt til at gøre noget ved sagen.

Der findes to helt almindelige måder til at fjerne infektioner som Ooxxsearch.com – nemlig manuelt eller automatisk. Du skal blot vælge den af metoderne, der passer dig bedst.

Hvis du gerne vil slippe af med Ooxxsearch.com på den hurtigst mulige måde, skal du vælge den automatiske løsning. Og det gør du ved at downloade et pålideligt anti-malware program, installere det på din computer og derefter køre en fuld scanning af alle filer på din harddisk. Vi foreslår, at du benytter Reimage, SpyHunter eller Malwarebytes. Det vil omgående finde og fjerne truslen, og det vil ligeledes beskytte din computer mod lignende infektioner fremover, så det er bestemt værd at have det installeret. Men et anti-malware program kan imidlertid ikke ændre indstillingerne i dine browsere, så du er nødt til selv at udskifte din startside og standard søgemaskine med google.com eller anden lovlig webside, som du foretrækker.

Hvis du hellere vil fjerne Ooxxsearch.com manuelt, kan du i slutningen af artiklen finde vores trin-for-trin Ooxxsearch.com manuelle fjernelsesvejledning, som vi har udviklet for at hjælpe dig gennem denne noget komplicerede proces. Hvis du fuldfører alle punkterne korrekt, skulle du være i stand til at fjerne Ooxxsearch.com selv.

Skulle du støde på problemer i løbet af fjernelsesprocessen, er du velkommen til at kontakte os i kommentarsektionen nedenfor, og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig. Videre i denne artikel kan du finde yderligere oplysninger om Ooxxsearch.com og dets specifikke funktioner.

Om Ooxxsearch.com browser hijacker

Formålet med Ooxxsearch.com er at inficere og overtage webbrowsere, så udviklerne af programmet kan vise sponsoreret materiale og tjene penge på den måde.

Selvom www.ooxxsearch.com ligner en legitim søgemaskine, og nogle lader sig narre af det falske udseende, skal du ikke have tillid til den. Hvis du søger på noget ved hjælp af den webside, vil du modtage en masse sponsorerede resultater. Du får også sponsorerede resultater, når du benytter Google eller Yahoo, men forskellen er bare den, at Ooxxsearch.com viser sponsorerede link, som ikke har relevans for dine søgeforespørgsler, og de kan lede dig hen til websider med et rigtig dårlig rygte.

Ooxxsearch.com anvendes for det meste som reklamenetværk af forskellige it-kriminelle, såsom hackere eller svindlere. De skaber således trafik til deres websider, og udviklerne af Ooxxsearch.com får penge for det.

Derudover besidder Ooxxsearch.com også egenskaber som et adware. Det kan vise forskellige annoncer i dine browsere (pop-op, pop-under, i-tekst, kontekstuelle eller bannerreklamer) eller endda infiltrere andre virusser i dit computersystem, så derfor er det vigtigt at fjerne Ooxxsearch.com hurtigst muligt.

Der er mange computerbrugere, der klager over, at de ikke kan slippe af med Ooxxsearch.com eller andre lignende browser hijackere, for virussen bliver bare ved med at komme tilbage. Det skyldes, at brugerne kun ændrer indstillingerne i browserne. Med andre ord de indstiller kun en anden webside som deres startside uden rent faktisk at fjerne Ooxxsearch.com fra computeren (via Kontrolpanelet). Så hvis du gerne vil blive helt fri for denne infektion, skal du fjerne det fuldstændigt.

Således distribueres Ooxxsearch.com browser hijacker

Ooxxsearch.com kan snige sig ind i dit computersystem, når du downloader og installerer et gratis softwareprogram fra internettet, for det er nemlig bundtet med den slags programmer. Så hver gang du downloader og skødesløst installerer freeware fra tvivlsomme hjemmesider, er der risiko for, at Ooxxsearch.com eller andet lignende malware kan blive installeret på din computer. Derfor skal du altid være meget opmærksom på installationsprocessen ved freeware, og din computer skal altid være beskyttet med et pålideligt anti-malware software, så du kan forhindre den slags situationer.Automatiske fjernelsesværktøjer til Ooxxsearch.com

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Ooxxsearch.com, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Ooxxsearch.com virus

Sådan fjernes Ooxxsearch.com ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Ooxxsearch.com installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Ooxxsearch.com
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Ooxxsearch.com fra dine browsere

  Top Sådan fjernes Ooxxsearch.com fra Google Chrome:

 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Flere Værktøjer -> Udvidelser
  Extensions
 • Vælg alle ondsindede udvidelser og slet dem.
  Remove extensions
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger
  Open settings
 • Vælg Administrer Søgemaskiner
  Manage search engines
 • Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen
  Delete search engines
 • Gå tilbage til indstillinger. Ved Opstart vælg Åbn siden Ny fane (du kan også fjerne uønskede sider fra Angiv sider).
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Chrome menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger. Vælg Åbn en bestemt side eller en række sider og klik på Angiv sider.
  Set pages
 • Slet ondsindede søgehjemmesider i et nyt Startsider vindue ved at klikke ”X” ved siden af dem.
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger, og klik på Administrer søgemaskiner.
  Delete start pages
 • Fjern ondsindede søgehjemmesider i et nyt vindue med Søgemaskiner.
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ooxxsearch.com, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (3 horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
 • Rul ned til bunden af siden og klik på Nulstil browserindstillinger.
  Resset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjernes Ooxxsearch.com fra Firefox:

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla-vinduet og vælg ikonet ”Tilføjelser” (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Udvidelser og Tilføjelser listen igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Ooxxsearch.com og elementer, som du ikke kender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.

  Remove add-on
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Firefox menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger → Generelt. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Gendan som Standard.
  Restore default
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ooxxsearch.com, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på menuen øverst i højre hjørne af Mozilla Firefox vinduet. Klik på Hjælp.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding Information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve
(Optioneel) voor oudere versie:
 • Tast “about:config” på URL linjen og tryk enter. Det vil åbne indstillingssiden
  Abou config
 • Skriv ”Keyword.url” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
  Reset Keyword.url
 • Skriv ”browser.search.defaultengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Søg efter ”browser.newtab.url”. Højreklik og nulstil det. Det vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.
 • Hvis indstillingerne nulstilles og scanningen med anti-malware programmer er ren: luk Firefox, åbn fil explorer og indtast %AppData% på adresselinjen. Indtast user.js i søgeboksen. Hvis denne fil findes, omdøb den og start Firefox igen. Du vil være nødt til at gentage de ovenstående punkter.
  Remove user.js
Hvis problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program, for at finde de ondsindede poster.

Sådan fjernes Ooxxsearch.com virus fra Internet Explorer (ældre versioner):

  Top
 • Klik på pilen på højre side af søgeboksen.
 • Gør følgende: på IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, på IE7 klik på Skift standardsøgninger.
 • Fjern Ooxxsearch.com fra listen.
Sådan fjernes Ooxxsearch.com fra IE11:
 • Klik på Indstillingsikonet (øverst til højre) )->Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Ooxxsearch.com samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Vælg Søgeudbydere.
  Set search engine
 • Hvis ingen af disse søgeudbydere er til rådighed, følg ”Find flere søgeudbydere” nederst på skærmen og installér Google.
  Find search engines
 • Luk Indstillinger.
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Tandhjulsikonet øverst i højre hjørne, for at åbne menuen for Internet Explorer, vælg Internet Indstillinger og vælg Generelt fanen. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Anvend.
  Restore home page
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ooxxsearch.com, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på Tandhjulsikonet → Internet Indstillinger.
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg afkrydsningsboksen ”Slet personlige indstillinger” og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Ooxxsearch.com fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde Ooxxsearch.com være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Sådan fjernes Ooxxsearch.com fra Safari:

Fjern skadelige udvidelser

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger.
  Open preferences
 • Vælg Udvidelser og afinstaller Ooxxsearch.comog andre mistænkelige udvidelser.
  Extensions
 • Hvis din startside er blevet ændret, klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger og vælg Søg fanen. Tast det foretrukne URL i startside feltet.
  Reset homepage

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ooxxsearch.com, så nulstil indstillingerne i din browser til dens standardindstillinger.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari…
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er de alle valgt på forhånd) og klik på Nulstil knappen.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Manuel Ooxxsearch.com fjernelse

 
Processer:
 

Ooxxsearch.com skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
februar 10, 2016 12:55, februar 10, 2016 12:55
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *