OptiShopper - Hvordan Fjernes Det?

-  0
Type: Adware
 

OptiShopper er ikke andet end et ondsindet adwareprogram. Selvom det kan ligne et nyttigt værktøj, som du kan bruge gratis, så er det ikke sandt. Det vil oversvømme din netbrowser med generende annoncer. Annoncerne er ikke blot irriterende men også ondsindede, så derfor bør OptiShopper ikke være installeret på din computer.

OptiShopper kan fjernes manuelt eller automatisk. Det er meget nemmere at udføre det automatisk, så vi anbefaler dig at gøre det på den måde. Du skal blot downloade et pålideligt anti-malware program, såsom SpyHunter eller StopZilla og installere det på din computer. Scan derpå alle gemte filer i din harddisk. Dette program vil automatisk finde og fjerne infektionen på ingen tid, samt beskytte din computer mod lignende infektioner, så det er klogt at have den slags sikkerhedsværktøj installeret.

Hvis du imidlertid af en eller anden grund ikke har lyst til at downloade noget ekstra anti-malware software, kan du også fjerne OptiShopper manuelt. Denne metode kræver en særlig ekspertise, så derfor har vi udviklet en trin-for-trin OptiShopper manuel fjernelsesvejledning, som du kan finde i slutningen af denne artikel. Du skal blot følge alle punkter omhyggeligt, og du vil være i stand til at fjerne denne virus for altid.

Hvis du skulle få problemer under fjernelsen, er du velkommen til at dele dem i kommentarsektionen nedenfor, og vi vil forsøge at hjælpe dig. Skulle du være interesseret i at vide mere om de specifikke funktioner ved OptiShopper, skal du blot læse videre.

Om OptiShopper adware

Programmet fungerer som en browsertilføjelse, der kan føjes til alle de mest populære netbrowsere, herunder Google Chrome, Mozilla Firefox og Internet Explorer. Når det først er installeret, vil det vise diverse annoncer i alle dine netbrowsere. De kan fremkomme i alle mulige former, såsom pop-up, pop-under, i-tekst, banner- eller kontekstuelle reklamer. De dukker fuldstændig tilfældigt op af og til, hvilket er meget forstyrrende.

Du vil normalt bemærke de annoncer, der vises af OptiShopper, på e-handel hjemmesider, som eBay eller Amazon. Adwareprogrammet lover at spare både din tid og penge ved at skaffe dig forskellige links, kuponer og tilbud, når du surfer på internettet. Men det passer ikke. Selvom tilbuddene kan virke ret fristende, skal du ikke have tillid til dem. De er for det meste falske – det er bare et udspekuleret trick til at fange din opmærksomhed og få dig til at klikke på en af de annoncer. Og det kan vi ikke anbefale dig at gøre.

OptiShopper

Hvis du klikker på dem, vil du straks blive omdirigeret til andre hjemmesider, der kan tilhøre cyber kriminelle, såsom hackere eller svindlere. Din computer kan på den måde blive inficeret, eller du kan endda blive snydt og miste dine hårdt tjente penge, hvis du forsøger at købe noget på en af de sider. OptiShopper kan beskrives som et reklamenetværk for cyber kriminelle – de er bandlyst fra alle lovlige reklamenetværk, så de benytter adware ligesom dette til at få trafik hen til deres hjemmesider. Så hvis OptiShopper er installeret på din computer, kan cyber kriminelle dagligt nå dig i din netbrowser, og det er virkelig farligt.

En anden uønsket egenskab ved OptiShopper er indsamling af data. Når programmet er inde i systemet, vil det indsamle diverse oplysninger om dine søgevaner, herunder søgehistorik, søgeforespørgsler, mest besøgte sider samt dine IP og e-mailadresser. Tredjeparterne bruger disse oplysninger til at tilpasse annoncerne i henhold til dem. Annoncerne vil således virke mere relevante og tiltrækkende på dig, når de er baseret på dine søgevaner, og dermed stiger chancen for, at du vil klikke på en af dem. Og det er netop det væsentligste formål med OptiShopper, fordi udviklerne af programmet bliver betalt for hvert klik, du foretager på dem.

Således distribueres OptiShopper

OptiShopper kommer rundt på samme måde som det meste andet adware – bundtet med diverse freebies. Dvs. når du downloader og installerer en gratis media player eller download manager, er der risiko for, at OptiShopper vil blive installeret ved siden af, uden at du selv er klar over det. Så hvis du gerne vil undgå det, skal du være yderst opmærksom under installationen af freebies.

Du skal aldrig springe punkter over, og du skal altid vælge en brugerdefineret eller avanceret installationsmåde. Se efter diverse afkrydsningsfelter, der allerede kan være krydset af for dig. Hvis du bemærker, at noget ekstra software, som du ikke kender, bliver installeret ved siden af, så skal du ikke tillade den installation, fordi det sandsynligvis kan være OptiShopper eller andet malware.Automatiske fjernelsesværktøjer til OptiShopper

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom OptiShopper, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af OptiShopper

Sådan fjernes OptiShopper ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom OptiShopper installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til OptiShopper
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af OptiShopper fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med OptiShopper samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med OptiShopper, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse OptiShopper fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner OptiShopper. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af OptiShopper eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med OptiShopper, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse OptiShopper fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med OptiShopper samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med OptiShopper, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man OptiShopper fra Microsoft Edge:

 
 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task
Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter. Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse OptiShopper fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på OptiShopper. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med OptiShopper, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

 

OptiShopper skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
februar 26, 2015 11:46, februar 26, 2015 11:46
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *