Ourluckysites.com Virus - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Browser Hijackere
 

Hovedsiden på Ourluckysites.com ligner virkelig noget, man har set før. Der findes tonsvis af identiske browser hijackere, og denne er kun én af dem. Disse infektioner er designet ganske minimalistisk og indeholder som regel kun et søgefelt, et par sektioner og søgeresultater, der er kopieret fra Yahoo. For ikke at efterligne resultaterne fuldstændigt, indsætter Ourluckysites.com web-adresser, som den skal reklamere for. Men vi har en stærk mistanke om, at disse ekstra, kommercielle links ikke bliver tilføjet til gavn for brugeren, men snarere for søgemaskinen og dens partnere. Platforme, som har forbindelse med browsere hijackere, tager ikke de nødvendige foranstaltninger for at garantere sikkerheden ved deres tjenesteydelser.

Ourluckysites.com virus og dens aktivitet

På websiden Ourluckysites.com vil brugerne støde på en hel masse downloadbare filer, som er placeret af platformens partnere. Der er f. eks tale om diverse plug-ins, men det er vigtigt, at du ikke reagerer på dens slags tilbud. Du skal altid huske på, at du kun skal downloade programmer, som både er sikre i sig selv og som distribueres af lovlige kilder. Officielle websider fungerer fint, men sørg for, at applikationen ikke er tvivlsom og ikke vil fortage aktiviteter, der muligvis kan forstyrre din enheds normale funktion.

Hvis der lige pludselig dukker en platform op, som du ikke kender, er din enhed højst sandsynligt udsat for en browser hijacker. Ourluckysites.com virus kan omdirigere til sit eget websted, og det vil ske ret tilfældigt. Og det er ligegyldigt, om du har travlt med at færdiggøre noget arbejde online. Ourluckysites.com-platformen kan vise sig uden varsel. Endvidere sætter denne hijacker virus sig på startsiden, standardsøgeudbyderen og ny fane-siden, og der vil den blive siddende, indtil du skrider til handling og standser den, så den ikke længere kan regulere dine søgninger.

Ourluckysites.com virus kan også støtte andre domæner. Og så vil omdirigeringen lede brugeren hen til en bunke almindelige websider med forskelligt indhold. Man kan måske blive opfordret til at deltage i et lotteri, en undersøgelse eller andre aktiviteter, som tilbyder gevinster. Men man vil bare ikke modtage nogen præmie, eftersom svindlerne kun udformer den slags fupnumre med henblik på at inficere computersystemerne med malware eller få fat i brugernes følsomme oplysninger. Hvis det ikke er noget, du har lyst til blive udsat for, så håber vi, at du vil være mere forsigtig, når det drejer sig om tredjeparts websider og annoncer. Internettet er forurenet med teknisk-supportsvindel, rogue software samt andet svigagtigt materiale.

Browser hijackere kan også overvåge brugerens aktivitet, såsom hvilke websider vedkommende er mest interesseret i. Det indsamlede materiale gør det nemlig mere klart, hvilket tredjepartsindhold vil være mest fristende. Sådan tjener udviklerne af programmet penge (efter aftale med tredjeparterne, som de også hjælper ved at fremme deres websider). Hvis Ourluckysites.com uden grund dukker op, skal du fjerne denne browser hijacker, så sikkerheden i dit computersystem kan komme på ret køl igen.

Sådan kan man blive inficeret med Ourluckysites.com virus

Ourluckysites.com virus kan være bundtet med tredjepartsprogrammer, som man kan finde på forskellige fildelingsdomæner. Applikationer, såsom tilføjelser, udvidelser, plug-ins, værktøjslinjer til browsere, er mest tilbøjelige til at sprede browser hijackere. Søger du i vilkår og betingelser for den slags applikationer, vil du kunne støde på et sted, hvor der bliver nævnt noget om en ændring i browserpræferencerne. Hvis du går med til at installere den slags værktøjer, tillader du, at den slags modifikationer automatisk finder sted. Hvis du gerne vil undgå den slags fælder, skal du vælge en avanceret/brugerdefineret installation. Samtidigt skal du kun installere pålidelige programmer, så du dermed undgår dem, der medfører sikkerhedsproblemer.

Anti-malwareprogrammerne Spyhunter, Plumbytes og Reimage vil rense enheden for malware og opretholde sikkerheden på din computer. Nedenfor kan du finde en manuel fjernelsesvejledning, hvis du gerne vil slippe af med denne browser hijacker på egen hånd.Automatiske fjernelsesværktøjer til Ourluckysites.com virus

 

Andre værktøjer

 
  0   0
    Spyhunter
  0   0
    Malwarebytes Anti-Malware
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Ourluckysites.com Virus, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Ourluckysites.com

Sådan fjernes Ourluckysites.com virus ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Ourluckysites.com virus installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Ourluckysites.com virus og relaterede parasitter såsom Dts.search-results.com virus , Search.ividi.org virus , Sogou virus , CuteRansomware Virus .
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Ourluckysites.com virus fra dine browsere

  Top Sådan fjernes genvejshijack (alle browsere) (valgfri):

Hvis din browser kun åbner Ourluckysites.com virus siden ved opstart, så prøv dette:

 • Højreklik på dit browserikon. Vælg Egenskaber.
  Shortcut properties
 • Åbn Genvejs fane.
  Remove url
 • Slet Ourluckysites.com virus delen fra destinationsfeltet.

  Top Sådan fjernes Ourluckysites.com virus fra Google Chrome:

 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Flere Værktøjer -> Udvidelser
  Extensions
 • Vælg alle ondsindede udvidelser og slet dem.
  Remove extensions
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger
  Open settings
 • Vælg Administrer Søgemaskiner
  Manage search engines
 • Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen
  Delete search engines
 • Gå tilbage til indstillinger. Ved Opstart vælg Åbn siden Ny fane (du kan også fjerne uønskede sider fra Angiv sider).
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Chrome menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger. Vælg Åbn en bestemt side eller en række sider og klik på Angiv sider.
  Set pages
 • Slet ondsindede søgehjemmesider i et nyt Startsider vindue ved at klikke ”X” ved siden af dem.
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger, og klik på Administrer søgemaskiner.
  Delete start pages
 • Fjern ondsindede søgehjemmesider i et nyt vindue med Søgemaskiner.
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ourluckysites.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (3 horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
 • Rul ned til bunden af siden og klik på Nulstil browserindstillinger.
  Resset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjernes Ourluckysites.com virus fra Firefox:

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla-vinduet og vælg ikonet ”Tilføjelser” (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Udvidelser og Tilføjelser listen igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Ourluckysites.com virus og elementer, som du ikke kender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.

  Remove add-on
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Firefox menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger → Generelt. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Gendan som Standard.
  Restore default
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ourluckysites.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på menuen øverst i højre hjørne af Mozilla Firefox vinduet. Klik på Hjælp.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding Information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve
(Optioneel) voor oudere versie:
 • Tast “about:config” på URL linjen og tryk enter. Det vil åbne indstillingssiden
  Abou config
 • Skriv ”Keyword.url” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
  Reset Keyword.url
 • Skriv ”browser.search.defaultengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Søg efter ”browser.newtab.url”. Højreklik og nulstil det. Det vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.
 • Hvis indstillingerne nulstilles og scanningen med anti-malware programmer er ren: luk Firefox, åbn fil explorer og indtast %AppData% på adresselinjen. Indtast user.js i søgeboksen. Hvis denne fil findes, omdøb den og start Firefox igen. Du vil være nødt til at gentage de ovenstående punkter.
  Remove user.js
Hvis problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program, for at finde de ondsindede poster.

Sådan fjernes Ourluckysites.com virus virus fra Internet Explorer (ældre versioner):

  Top
 • Klik på pilen på højre side af søgeboksen.
 • Gør følgende: på IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, på IE7 klik på Skift standardsøgninger.
 • Fjern Ourluckysites.com virus fra listen.
Sådan fjernes Ourluckysites.com virus fra IE11:
 • Klik på Indstillingsikonet (øverst til højre) )->Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Ourluckysites.com virus samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Vælg Søgeudbydere.
  Set search engine
 • Hvis ingen af disse søgeudbydere er til rådighed, følg ”Find flere søgeudbydere” nederst på skærmen og installér Google.
  Find search engines
 • Luk Indstillinger.
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Tandhjulsikonet øverst i højre hjørne, for at åbne menuen for Internet Explorer, vælg Internet Indstillinger og vælg Generelt fanen. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Anvend.
  Restore home page
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ourluckysites.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på Tandhjulsikonet → Internet Indstillinger.
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg afkrydsningsboksen ”Slet personlige indstillinger” og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Ourluckysites.com virus fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde Ourluckysites.com virus være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Sådan fjernes Ourluckysites.com virus fra Safari:

Fjern skadelige udvidelser

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger.
  Open preferences
 • Vælg Udvidelser og afinstaller Ourluckysites.com virusog andre mistænkelige udvidelser.
  Extensions
 • Hvis din startside er blevet ændret, klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger og vælg Søg fanen. Tast det foretrukne URL i startside feltet.
  Reset homepage

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ourluckysites.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til dens standardindstillinger.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari…
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er de alle valgt på forhånd) og klik på Nulstil knappen.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

 

Ourluckysites.com virus skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
maj 13, 2017 07:22, juli 24, 2017 14:04
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *