Oursearching.com Virus - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Browser Hijackere
 

Oursearching.com virus er en browser hijacker, der hemmeligt inficerer Internet Explorer, Mozilla Firefox og Google Chrome browserne, hvorefter den forstyrrer computerbrugerens aktivitet, hver gang vedkommende forsøger at surfe på internettet. Programmet udskifter din browsers startside og standard søgemaskine med Oursearching.com uden din tilladelse samt foretager andre modifikationer i dine browserindstillinger.

Applikationen distribueres sammen med gratis downloads. Den bedste måde at undgå det på er ved at være mere opmærksom på det, som du installerer og om det vil kunne foretage nogle ændringer i dit system. Computerbrugere skal aldrig gå blindt gennem installationspunkterne men hellere vælge en brugerdefineret eller avanceret installation, så de omhyggeligt kan tjekke hvert eneste punkt. Hvis du bliver tilbudt at erstatte din startside med Oursearching.com eller anden ukendt side, skal du aldrig gå med til det. Du skal heller ikke acceptere ekstra ukendte downloads.

Hvis en af dine browsere allerede er blevet kapret, og Oursearching.com allerede er indstillet som hovedsøgeudbyderen, vil du ikke være i stand til at søge normalt. I stedet for pålidelige søgeresultater vil du se en liste med sponsorerede hjemmesider. Hver søgning vil ligeledes blive ledsaget af en lang række annoncer. Udviklerne af Oursearching.com virus forsøger at tjene penge på at reklamere for forskellige kommercielle hjemmesider og øge deres trafik. Men du skal være opmærksom på, at programmet nemt kan tvinge dig til at besøge en ondsindet hjemmeside, der indeholder trusler og deslige.

Du rådes på det kraftigste til at fjerne Oursearching.com virus, så snart du opdager programmets aktivitet. Åbn Kontrolpanelet, Tilføj/Fjern programmer listen og afinstaller alt derfra, der har relation til dette domæne. Nogle versioner af denne hijacker installerer software, der blokerer browserindstillingerne, så de ikke kan ændres. For at identificere dem er det en god ide at scanne med Spyhunter eller andet anerkendt anti-spyware værktøj. Du kan derpå afinstallere udvidelserne og nulstille indstillingerne i dine browsere.

Sådan fjernes Oursearching.com virus fra Internet Explorer (ældre versioner):

 1. Klik på pilen på højre side af søgeboksen.
 2. Gør følgende: i IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, i IE7 klik på Skift standardsøgninger.
 3. Fjern Oursearching.com fra listen.

Sådan fjernes Oursearching.com virus fra IE11:

 1. Klik på Indstillingsikonet (øverst til højre) ->Administrer Tilføjelser.
 2. Vælg Søgeudbydere.
 3. Udskift standardsøgemaskinen med Bing eller Google.
 4. Hvis ingen af disse søgeudbydere er til rådighed, følg ”Find flere søgeudbydere” nederst på skærmen og installér Google.

Sådan fjernes Oursearching.com virus fra Firefox:

 1. Indtast “about:config” i URL feltet. Det vil åbne indstillingssiden.
 2. Skriv “Keyword.url” i søgeboksen. Højre-klik på det og nulstil det.
 3. Skriv ”browser.search.defaultengine i søgeboksen. Højre-klik på det og nulstil det.
 4. Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgeboksen. Højre-klik på det og nulstil det.
 5. Skriv ”browser.startup.homepagei søgeboksen. Højre-klik på det og nulstil.
 6. Søg efter ”browser.newtab.url”. Højre-klik og nulstil. Dette vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.
 7. Hvis indstillingerne nulstilles og en scanning med et anti-malware program er ren: luk Firefox, åbn fil Explorer og indtast %AppData% på adresselinjen. Indtast user.js i søgeboksen. Hvis filen eksisterer, omdøb den og start Firefox igen. Du er nødt til at gentage de foregående trin.

Sådan fjernes Oursearching.com virus fra Google Chrome:

 1. Klik på ikonet med de 3 vandrette linjer på browser værktøjslinjen;
 2. Vælg Indstillinger;
 3. Vælg Søg -> Administrer Søgemaskiner;
 4. Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen.
 5. Gå tilbage til Indstillinger. Ved Opstart vælg ‘Åbn siden ny fane (du kan også fjerne uønskede sider fra Angiv sider);
 6. Hvis din ”Ny Fane” side er kapret, er du nødt til at scanne med et anti-malware program eller bruge ”Omdirigering af Ny Fane” udvidelsen fra Chrome Store.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Oursearching.com virus

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Oursearching.com Virus, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen. 

Oursearching.com virus skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
december 30, 2015 11:10, december 30, 2015 11:10
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *