Outdated Java Plugin Detected Popup - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Adware
 

Outdated Java Plugin Detected popup er en falsk meddelelse, der advarer om, at du i øjeblikket anvender en Java Plugin, som kan være forældet. Det er en social engineering teknik, der bruges til at distribuere forskellige browser udvidelser, værktøjslinjer, adware og andre potentielt uønskede programmer. Meddelelsen kan vises i Internet Explorer, Mozilla Firefox eller Google Chrome, mens du surfer på internettet. Den ser således ud:

Outdated Java Plugin Detected

Du bruger i øjeblikket en Java Plugin, som kan være forældet

Opdater Venligst Til Den Nyeste Version Af Java (Anbefales)

Download Java til Windows

Anbefalet Version 7 Opdatering 25 (filstørrelse:882 KB)

Accepter og Start Gratis Download

Ved at downloade Java, vedkender du, at du har læst og accepteret betingelserne i licensaftalen.

Outdated Java Plugin Detected popup forårsages af en browser plugin, der kan blive tilføjet, mens brugeren downloader andre programmer fra internettet. Det er ikke rimeligt, men det er en meget almindeligt måde at distribuere browser plugins. Du kan undgå det, ved at være mere forsigtig med dine downloads. Sørg for, at du altid læser Vilkår og Betingelser og vælger en brugerdefineret installation. Det vil gøre dig i stand til bedre at kunne kontrollere, hvilke komponenter, du tillader at blive installeret.

Hvis Outdated Java Plugin Detected popup allerede vises i din browser, skal du ikke tage den meddelelse for gode varer. Sandheden er, at hvis du går med til at downloade og klikker på beskeden, vil du ende med at installere et program, såsom AwesomeHP, Sweet-Page, Feven, CouponBuddy, osv. Disse programmer er kendt for at være meget påtrængende og for at involvere brugerne i forskellige affiliate/tilknyttede markedsføringskampagner.

Du kan fjerne Outdated Java Plugin Detected popup og enhver plugin, der forårsager den, ved at skanne dit system med Spyhunter, Stopzilla eller andet lovligt værktøj, som du har tillid til. De vil nemt fjerne denne popup. Glem ikke at opgradere dit anti-spyware program til den nyeste version, for at sikre at de nyeste uønskede programmer bliver opdaget og fjernet.

Ved brug af Kontrolpanel til at fjerne Outdated Java Plugin Detected popups hovedkomponenter og installationsprogrammer

 1. Gå til Kontrolpanel. I Windows XP/Vista/7 åbn Start -”Kontrolpanel, Tilføj/Fjern Programmer eller afinstallér. I Windows 8 indtast Kontrolpanel i søgeboksen, derefter se efter Afinstallér et program. I begge tilfælde er du nok nødt til at bekræfte, at du er administrator på denne PC.
 2. Ved standardindstilling anbefaler jeg at fjerne Yontoo, Webcake, alt ”savings” og ”Coupon” relateret. Skanning med anti-malware programmer såsom Spyhunter eller Stopzilla kan give dig en ide om, hvilke programmer du ligeledes bør fjerne derfra.
 3. Luk Kontrolpanel.

Fjernelse af Outdated Java Plugin Detected popup fra Internet Explorer

 1. Klik på Tandhjulsikonet -” Administrer Addons (tilføjelser).
 2. Gå igennem Værktøjslinjer og Udvidelser.“Fjern dem, du ikke kender OG som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Luk Valgmuligheder.

Fjernelse af Outdated Java Plugin Detected popup fra Firefox

 1. Indtast about:addons i URL feltet.
 2. Gå igennem Udvidelser og Addons (tilføjelser) listen, fjern alt, du ikke genkender. Hvis du ikke genkender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
 3. Du kan valgfrit nulstille Firefox: gå til“Firefox -” Hjælp (Hjælp i menu OSX brugere) -” Troubleshooting Information. Derefter Nulstil Firefox.

Fjernelse af Outdated Java Plugin Detected popup fra Chrome

 1. Indtast chrome://extensions i URL feltet.
 2. Gå igennem listen med udvidelser og fjern programmer, du ikke har brug for. Hvis du ikke er sikker, kan du inaktivere dem midlertidigt.
 3. Genstart Chrome.
 4. Du kan valgfrit indtaste chrome:// settings i URL feltet, klikke på Avancerede indstillinger, rulle ned til bunden af listen og klikke på Nulstil Browserindstillinger.

Bemærk:

Hvis du har fundet en udvidelse, der ikke kan fjernes fra browseren, skal den enten fjernes fra Kontrolpanelet eller med anti-malware programmer (såsom Spyhunter, malwarebytes) eller med afinstallationsprogrammer (såsom RevoUninstaller).

Automatiske fjernelsesværktøjer til Outdated Java Plugin Detected popup

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Outdated Java Plugin Detected Popup, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen. 

Outdated Java Plugin Detected popup skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
september 7, 2014 06:50, september 7, 2014 06:50
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *