Outrageous Deal - Hvordan Fjernes Det?

-  0
Type: Adware
 

Outrageous Deal kan umiddelbart virke som en brugbar applikation, men det er bare endnu et malware program, som du ikke bør beholde på din computer. Det kategoriseres officielt som adware, hvilket betyder, at når det først er inde i systemet, vil det oversvømme dine browsere med alle mulige slags annoncer. Annoncerne er ikke alene generende, de er også ondsindede, så det er en rigtig god ide at fjerne Outrageous Deal fra din computer hurtigst muligt.

Det er ikke svært at finde ud af, om din computer er inficeret med Outrageous Deal eller ej, for annoncerne er som regel markeret med et slogan, såsom ”Ads by Outrageous Deal” eller ”Brought by Outrageous Deal”. Så hvis du har bemærket denne forekomst i en af dine browsere, er din computer helt klart inficeret og du bør gøre noget ved sagen.

Når du skal fjerne virus ligesom Outrageous Deal, er det bedst at downloade et pålideligt anti-malware program og scanne din computer med det. Vi kan anbefale Reimage, SpyHunter eller Malwarebytes til opgaven. De er begge i stand til at finde og fjerne virusser som denne uden besvær, og de vil ligeledes beskytte din computer mod lignende infektioner fremover, så sådan et program er værd at have installeret. Hvis det ene anti-malware program alligevel ikke kan fjerne infektionen, så prøv med det andet program.

Hvis du af en eller anden grund ikke har lyst til at downloade noget ekstra anti-malware software, kan du også fjerne Outrageous Deal manuelt. Denne proces kan være noget kompliceret, så for at hjælpe dig har vi udviklet en trin-for-trin Outrageous Deal manuel fjernelsesvejledning, som du finder i slutningen af denne artikel. Hvis du fuldfører alle punkterne korrekt, vil du være i stand til at fjerne Outrageous Deal selv.

Videre i denne artikel kan du finde flere oplysninger om Outrageous Deal og dets specifikke funktioner. Skulle du have nogle spørgsmål vedrørende dette emne, er du velkommen til at stille dem i kommentarsektionen nedenfor, og vi vil gøre vores bedste for at besvare dem alle.

Om Outrageous Deal adware

Programmet fungerer som en browsertilføjelse, der passer til alle de mest almindelige webbrowsere, herunder Google Chrome, Internet Explorer, Mozilla Firefox og selv Safari. Det betyder, at Apple brugere også kan blive inficeret.

Efter installation vil Outrageous Deal fylde dine browsere med alle mulige former for annoncer, såsom pop-up, pop-under, i-tekst, kontekstuelle eller bannerreklamer. Der kan til enhver tid også blive åbnet en ny fane eller et nyt vindue med en annonce.

Vi kan ikke råde dig til at klikke på en af de annoncer, der vises af Outrageous Deal, for hvis du gør det, vil du straks blive omdirigeret til andre websider, der eventuelt tilhører diverse it-kriminelle, såsom hackere eller scammere. Din computer kan på den måde blive inficeret med andre virusser, eller du kan endda blive snydt og miste dine hårdt tjente penge, hvis du forsøger at købe noget på en af de sider.

Outrageous Deal kan beskrives som et reklamenetværk for it-kriminelle. Da de ikke har adgang til de lovlige reklamenetværk, benytter de adware ligesom dette til at fremme deres websider og skabe trafik til dem. Så når det er sagt, hvis du beholder Outrageous Deal på din pc, vil forskellige hackere og svindlere være i stand til at nå dig direkte i din browser hver dag, og det er ret farligt.

Således distribueres Outrageous Deal adware

Outrageous Deal spredes på samme måde som det meste andet adware af denne type, nemlig bundtet med diverse freeware programmer, som kan downloades fra internettet. Så når du downloader og installerer en PDF generator eller media player, er der risiko for, at Outrageous Deal vil blive downloadet og installeret ved siden af, uden at du overhovedet er klar over det. Hvis du gerne vil undgå det, skal du altid være meget opmærksom på installationen af freeware, og så skal din computer i øvrigt altid være beskyttet med et pålideligt anti-malware program.Automatiske fjernelsesværktøjer til Outrageous Deal

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Outrageous Deal, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Outrageous Deal Ads

Sådan fjernes Outrageous Deal ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Outrageous Deal installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Outrageous Deal og relaterede parasitter såsom Find-a-deal , Save as Deal Finder , Rocket Deal , Deal Look .
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Outrageous Deal fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Outrageous Deal samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Outrageous Deal, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse Outrageous Deal fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner Outrageous Deal. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af Outrageous Deal eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Outrageous Deal, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse Outrageous Deal fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Outrageous Deal samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Outrageous Deal, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Outrageous Deal fra Microsoft Edge:

 
 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task
Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter. Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse Outrageous Deal fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på Outrageous Deal. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Outrageous Deal, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Manuel Outrageous Deal fjernelse

 
       
 

Om forfatteren

 
november 23, 2015 10:14, november 23, 2015 10:14
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *