PadCrypt - Hvordan Fjernes Det?

 

PadCrypt er en farlig virus, der kan inficere personlige computere. Den kategoriseres som ransomware, så når den først er installeret, vil den låse nogle af dine personlige filer og kræve en løsesum for at låse dem op igen.

Hvis du har bemærket denne virus på din computer, skal du endelig ikke gå i panik men bare fortsætte med at læse denne artikel. Vi vil udstyre dig med en detaljeret vejledning, der forklarer, hvordan du skal handle i denne særlige situation.

Hvis din computer bliver inficeret med ransomware som dette, skal du som det første fjerne selve virussen. Det vil ikke låse dine filer op, men det vil sikre, at der ikke vil blive krypteret flere filer og ingen yderligere malware programmer vil blive tilføjet dit computersystem. Så for at fjerne PadCrypt skal du downloade et pålideligt anti-malware program og scanne din computer med det. Vi foreslår, at du anvender Reimage, SpyHunter eller Malwarebytes, for de er begge i stand til at klare opgaven så nemt som ingen ting. Du skal være opmærksom på, at det ikke er nok kun at have et anti-virus installeret på din computer, og kun et pålideligt anti-malware program kan hjælpe dig med at beskytte dit system mod virusser som PadCrypt.

Men hvis du ikke lige frem har lyst til at downloade et anti-malware software, kan du også fjerne PadCrypt manuelt fra din computer. Denne proces er dog noget kompliceret, og derfor har vi udviklet en trin-for-trin PadCrypt manuel fjernelsesvejledning, som du finder i slutningen af denne artikel. Hvis du fuldfører alle punkterne korrekt, skulle du være i stand til at fjerne PadCrypt selv.

Videre i denne artikel kan du finde yderligere oplysninger om PadCrypt ransomware og dets specifikke funktioner. Hvis du har nogle spørgsmål vedrørende dette emne, er du velkommen til at kontakte os i kommentarsektionen nedenfor, og vi vil gøre vores bedste for at assistere dig.

Om PadCrypt ransomware

Når PadCrypt er inde i dit system, vil det køre en scanning for at finde filer, som det kan kryptere. Dette ransomware sigter efter alle de mest almindelige filtyper, såsom .mp3, .doc, .txt osv. Når scanningen er overstået, vil alle de filer på din harddisk, som matcher disse kriterier for dette ransomware, blive låst. Efterfølgende vil du modtage en meddelelse på din skærm.

I meddelelsen fra PadCrypt står der:

Dine Filer og dokumenter er blevet krypteret!

Hvad er der sket med mine filer?

Dine billeder, dokumenter samt videoer på denne computer er blevet krypteret med AES-256.

Hvis du gerne vil have dine filer tilbage, er du nødt til at købe din dekrypteringsnøgle inden for den fastsatte dato, og hvis du undlader at købe den, vil din nøgle blive destrueret.

Hvordan får jeg fat på min nye nøgle?

Nøglen, som er frembragt til din computer, er gemt i vores server. For at modtage den unikke nøgle, som vil dekryptere og gendanne dine krypterede filer, er du nødt til at betale et beløb i Bitcoin/Ukash/PSC inden tiden udløber. For efter det tidspunkt vil din nøgle blive destrueret, og ingen vil nogensinde være i stand til at gendanne dine filer.

Som du kan se, så kræver PadCrypt, at du betaler penge for at få dine filer tilbage. Udviklerne af programmet har endda startet en nedtælling for at tvinge computerbrugerne til at betale med det samme. Vi kan ikke råde dig til at betale løsesummen, for der er ingen garanti for, at du vil få dine filer tilbage, når du har betalt de penge, de kræver.

Desværre findes der i øjeblikket intet dekrypteringssoftware til dette ransomware, så du kan kun få dine filer tilbage, hvis du gendanner dem fra en sikkerhedskopi. Du kan finde en detaljeret vejledning her: https://www.2-viruses.com/how-to-do-a-system-restoreAutomatiske fjernelsesværktøjer til PadCrypt

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom PadCrypt, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

1. Hvordan fjernes PadCrypt ved hjælp af systemgendannelse?

Genstart din computer i Fejlsikret tilstand med kommandoprompt


I Windows 7 / Vista / XP
 • Start → Sluk → Genstart OK
 • Tast F8 uafbrudt, indtil vinduet med Avancerede startindstillinger dukker op.
 • Vælg Fejlsikret tilstand med kommandoprompt. Windows 7 enter safe mode

I Windows 8 / 10
 • Tast Power på Windows log ind skærmen. Tast og hold derpå Shift tasten nede og klik Genstart.Windows 8-10 restart to safe mode
 • Vælg Fejlfinding → Avancerede Indstillinger → Opstartsindstillinger og klik Genstart.
 • Når den indlæses, vælg Aktiver Fejlsikret tilstand med kommandoprompt fra listen i Opstartsindstillinger.Windows 8-10 enter safe mode

Gendan systemfiler og indstillinger.

 • Når Kommandoprompt tilstanden indlæses, tast cd gendannelse og tast Enter.
 • Tast derefter rstrui.exe og tast Enter igen. CMD commands
 • Klik ”næste” i vinduet, er der kommet frem. Restore point img1
 • Vælg et af gendannelsespunkterne, der er tilgængelige fra før, PadCrypt trængte ind i dit system, og klik derpå ”Næste”. Restore point img2
 • For at starte Systemgendannelse klik ”Ja”.Restore point img3

2. Fuldfør fjernelsen af PadCrypt

Efter at du har gendannet dit system, anbefales du at scanne din computer med et anti-malware program, såsom Reimage, Spyhunter for at fjerne alle de ondsindede filer, der har forbindelse med PadCrypt.


3. Gendan filer, der er påvirket af PadCrypt, ved hjælp af Shadow Volume Kopier

Hvis du ikke anvender Systemgendannelsesindstillingen i dit operativsystem, er der mulighed for, at du kan bruge Shadow Copy øjebliksbilleder. De lagrer kopier af dine filer på det tidspunkt, hvor øjebliksbilledet for systemgendannelsen blev oprettet. PadCrypt prøver som regel på at slette alle mulige Shadow Volume Kopier, så denne metode virker nok ikke på alle computere. Men det kan være, at virussen ikke har held med det.

Shadow Volume Kopier er kun tilgængelige med Windows XP Service Pack 2, Windows Vista, Windows 7 samt Windows 8. Du kan få dine filer tilbage via Shadow Volume Kopier på to måder. Du kan gøre det ved hjælp af native Windows Tidligere Versioner eller via Shadow Explorer.

a) Native Windows Tidligere Versioner

Højre-klik på en krypteret fil og vælg Egenskaber>Tidligere versioner fanen. Nu vil du kunne se alle tilgængelige kopier af den pågældende fil og tidspunktet, da den blev lagret i en Shadow Volume Kopi. Vælg den filversion, du gerne vil have tilbage og klik Kopier, hvis du gerne vil gemme den i en af dine egne mapper, eller Gendannelse, hvis du gerne vil erstatte den eksisterende, krypterede fil. Hvis du gerne vil se indholdet af filen først, skal du bare klikke Åbn.
Previous version

b) Shadow Explorer

Det er et program, der findes gratis på internettet. Du kan downloade enten en fuld eller transportable version af Shadow Explorer. Åbn programmet. I øverste venstre hjørne skal du vælge det drev, hvor filen, du leder efter, er lagret. Du vil kunne se alle mapper i det drev. For at få en hel mappe tilbage, skal du højre-klikke på den og vælge ”Eksporter”. Vælg derefter, hvor du gerne vil lagre den.
Shadow explorer

Bemærk: I mange tilfælde er det umuligt at gendanne datafiler, der er påvirket af moderne ransomware. Derfor anbefaler jeg, at du anvender et ordentlig cloud sikkerhedskopieringssoftware som sikkerhedsforanstaltning. Vi kan anbefale Carbonite, BackBlaze, CrashPlan eller Mozy Home.

Manuel PadCrypt fjernelse

 
Processer:
       
 

Om forfatteren

 
marts 4, 2016 11:37, marts 4, 2016 11:37
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *