PassWizzard - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Adware
 

PassWizzard – en irriterende adware gemmer sig bag dette navn. Du kan downloade den fra dens officielle hjemmeside, som er www.passwizzard.co (men det skal du ikke gøre!). Som du kan se på omtalte hjemmeside, meddeler udviklerne af PassWizzard, at den vil forbedre din oplevelse med netsøgning – ”PassWizzard hjælper dig med at se dit kodeord, så du ikke behøver at skrive det igen og igen”. Du kan også se, at denne add-on/tilføjelse passer sammen med alle de mest populære netbrowsere – Google Chrome, Mozilla Firefox og Internet Explorer. Det er en kendsgerning, at fleste netbrowsere selv har en ”husk kodeord” funktion, så denne add-on er fuldstændig ubrugelig. Desuden står PassWizzard opført som en adware, fordi den viser masser af forskellige annoncer, hver gang du søger på internettet. De annoncer kan blive vist i alle slags former, såsom pop-ups, bannere, pop-unders eller startannoncer. Det er stærkt anbefalet ikke at klikke på de annoncer, for hvis du gør det, vil du straks blive omdirigeret til tredjeparternes hjemmesider, der kan være inficeret og derved skade din computer. En anden ondsindet egenskab ved PassWizzard – den kan indsamle din personlige information, såsom søgehistorik, IP adresse eller mest besøgte sider og give den videre til tredjeparterne. De bruger disse data til at tilpasse deres annoncer og på den måde gøre dem mere relevante for dine søgevaner. Hvis du har bemærket, at PassWizzard virker på din computer, skal du ikke vente længere, men gøre noget ved sagen.

Som det meste adware, distribueres PassWizzard ved at følge med gratis software. Når det er sagt, hver gang du henter noget gratis fra en hjemmeside, der ser mistænkelig ud, er der en chance for, at PassWizzard sniger sig ind på din computer sammen med det. For at undgå at installere denne forstyrrende adware, er du nødt til at være yderst opmærksom under installationen af freebies. Du skal ikke springe noget trin over og du skal ikke gå blindt igennem hele installationen – læs nøje alting. Vælg ligeledes en brugerdefineret eller avanceret installationsmåde. Se alle tjekboksene igennem og sørg for, at der ikke er noget uønsket, der bliver installeret bag din ryg. Hvis det er for sent og din computer allerede er inficeret med denne ondsindede applikation, bør du skanne din PC med et pålideligt anti-malware, såsom Spyhunter eller malwarebytes. Det vil opdage og fjerne truslen automatisk. I det tilfælde at du foretrækker at gøre manuelt, er du velkommen til at bruge vores trin-for-trin PassWizzard fjernelsesguide, som følger herunder.

Sådan slettes PassWizzard

Ved brug af Kontrolpanel til at fjerne PassWizzards hovedkomponenter og installationsprogrammer

 1. Gå til Kontrolpanel. I Windows XP/Vista/7 åbn Start -”Kontrolpanel, Tilføj/Fjern Programmer eller afinstallér. I Windows 8 indtast Kontrolpanel i søgeboksen, derefter se efter Afinstallér et program. I begge tilfælde er du nok nødt til at bekræfte, at du er administrator på denne PC.
 2. Se efter PassWizzard og/eller lignende elementer på programlisten. Ved standardindstilling anbefaler jeg at fjerne Yontoo, Webcake, alt ”savings” og ”Coupon” relateret. Skanning med anti-malware programmer såsom Spyhunter eller Stopzilla kan give dig en ide om, hvilke programmer du ligeledes bør fjerne derfra.
 3. Luk Kontrolpanel.

Fjernelse af PassWizzard fra Internet Explorer

 1. Klik på Skruenøgleikonet -” Administrer Addons.
 2. Gå til Værktøjslinjer og Udvidelser.“Fjern alt der har relation til PassWizzard og elementer, som du ikke er sikker på er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Luk Valgmuligheder.

Fjernelse af PassWizzard fra Firefox

 1. Indtast about:addons i URL feltet.
 2. Gå igennem Udvidelser og Addons listen, fjern alt, der har relation til PassWizzard og elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke genkender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
 3. Du kan valgfrit nulstille Firefox: gå til“Firefox -” Hjælp (Hjælp i menu OSX brugere) -” Troubleshooting Information. Derefter Nulstil Firefox.

Fjernelse af PassWizzard fra Chrome

 1. Indtast chrome://extensions i URL feltet.
 2. Gå igennem listen med udvidelser og fjern programmer, du ikke har brug for, især dem der ligner PassWizzard. Hvis du ikke er sikker, kan du inaktivere dem midlertidigt.
 3. Genstart Chrome.
 4. Du kan valgfrit indtaste chrome:// settings i URL feltet, klikke på Avancerede indstillinger, rulle ned til bunden af listen og klikke på Nulstil Browserindstillinger.

Bemærk:

Hvis du har fundet en udvidelse, der ikke kan fjernes fra browseren, skal den enten fjernes fra Kontrolpanelet eller med anti-malware programmer (såsom Spyhunter, malwarebytes) eller med afinstallationsprogrammer (såsom RevoUninstaller).

Automatiske fjernelsesværktøjer til PassWizzard

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom PassWizzard, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.       
 

Om forfatteren

 
august 20, 2014 12:32, august 20, 2014 12:32
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *