Jsd.pathjava.net Popup - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Adware
 

Jsd.pathjava.net popup er endnu en falsk opdateringsmeddelelse, der bruges af cyberkriminelle til distribuering af ubrugeligt software og til at fremme forskellige annoncer. Meddelelsen efterligner som regel Java opdatering, men den kan også foregive at være en ny version af din browser eller andet program, som du bruger. I nogle tilfælde viser Jsd.pathjava.net popup forskellige undersøgelser eller det giver besked om, at du har vundet i lotteriet. Hovedformålet med denne popup er at narre computerbrugerne til at klikke på den. Jo flere klik, jo flere programmer distribuerer den.

Jsd.pathjava.net popup vises af en adware, som hemmeligt kan blive installeret i computersystemerne, når du downloader noget freeware fra internettet. Den følger med gratis musikafspillere, videooptagere, PDF creators og andre gratis applikationer. Computerbrugerne bør være mere opmærksomme på installationstrinene ved disse programmer. Vælg altid en Brugerdefineret installation, og afvis at tilføje ekstra programmer, der tilbydes som valgfrie downloads.

Hvis din computer allerede er ramt og Jsd.pathjava.net popup vises konstant, når du søger på internettet, er du nødt til hurtigst muligt at fjerne den adware, der er ansvarlig for at frembringe den. Du kan lære, hvordan du opdager og afinstallerer den fra din computer, ved at følge guiden nederst i denne artikel.

Falske opdateringsmeddelelser er blevet ret aktive i de sidste par måneder, så computerbrugere bør være mere opmærksomme, hver gang de bliver tilbudt at opgradere deres software. Sørg for, at du kun får dine opdateringer fra officielle kilder og klik aldrig på popups, der lige pludselig dukker op i din browser.

Ved brug af Kontrolpanel til at fjerne Jsd.pathjava.net popups hovedkomponenter og installationsprogrammer

 1. Gå til Kontrolpanel. I Windows XP/Vista/7 åbn Start ->Kontrolpanel, Tilføj/Fjern Programmer eller afinstallér. I Windows 8 indtast Kontrolpanel i søgeboksen, derefter se efter Afinstallér et program. I begge tilfælde er du nok nødt til at bekræfte, at du er administrator på denne PC.
 2. Se efter Jsd.pathjava.net og/eller lignende elementer på programlisten. Ved standardindstilling anbefaler jeg at fjerne Yontoo, Webcake, alt ”savings” og ”Coupon” relateret. Skanning med anti-malware programmer såsom Spyhunter eller Stopzilla kan give dig en ide om, hvilke programmer du ligeledes bør fjerne derfra.
 3. Luk Kontrolpanel.

Fjernelse af Jsd.pathjava.net popup fra Internet Explorer

 1. Klik på Skruenøgleikonet -” Administrer Addons.
 2. Gå til Værktøjslinjer og Udvidelser.“Fjern alt der har relation til Jsd.pathjava.net og elementer, som du ikke er sikker på er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Luk Valgmuligheder.

Fjernelse af Jsd.pathjava.net popup fra Firefox

 1. Indtast about:addons i URL feltet.
 2. Gå igennem Udvidelser og Addons listen, fjern alt, der har relation til Jsd.pathjava.net og elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke genkender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
 3. Du kan valgfrit nulstille Firefox: gå til“Firefox -” Hjælp (Hjælp i menu OSX brugere) -” Troubleshooting Information. Derefter Nulstil Firefox.

Fjernelse af Jsd.pathjava.net popup fra Chrome

 1. Indtast chrome://extensions i URL feltet.
 2. Gå igennem listen med udvidelser og fjern programmer, du ikke har brug for, især dem der ligner Jsd.pathjava.net. Hvis du ikke er sikker, kan du inaktivere dem midlertidigt.
 3. Genstart Chrome.
 4. Du kan valgfrit indtaste chrome:// settings i URL feltet, klikke på Avancerede indstillinger, rulle ned til bunden af listen og klikke på Nulstil Browserindstillinger.

Bemærk:

Hvis du har fundet en udvidelse, der ikke kan fjernes fra browseren, skal den enten fjernes fra Kontrolpanelet eller med anti-malware programmer (såsom Spyhunter, malwarebytes) eller med afinstallationsprogrammer (såsom RevoUninstaller).

Automatiske fjernelsesværktøjer til Jsd.pathjava.net popup

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Pathjava Popup, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.       
 

Om forfatteren

 
august 8, 2014 07:46, august 8, 2014 07:46
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *