PC Speed Test Popup - Hvordan Fjernes Det?

-  0
Type: Adware
 

PC Speed Test popup er en falsk meddelelse, som kan blive vist på din computer, når du surfer på internettet, uanset hvilke websider du besøger. Det er en social engineering teknik, som bruges til at installere uønskede programmer på tilfældige computere. PC Speed Test popup viser tilsyneladende din computers nuværende hastighed samt dens maksimale hastighedspotentiale, og meddelelsen anbefaler at øge hastigheden. Meddelelsen ser således ud:

PC Speed Test

Din nuværende hastighed: C://user/desktop/application/desk.exe

Dit maksimale hastighedspotentiale: C://user/desktop/application/maintaine.com

NEJ TAK

LAV DET NU

Du skal aldrig klikke på den slags annoncer. Tilfældige annoncer er som regel en del af en adwareaktivitet, og selvom du klikker på ”Nej tak”, vil resultatet være det samme, eftersom meddelelsen kun har et link indlejret i sig. PC Speed Test popup vil højst sandsynligt installere et andet adwareprogram på din computer, som for eksempel, AwesomeHP, Sweet-Page, CouponBuddy osv., som alle er designet til at tjene penge.

Hvis du har bemærket PC Speed Test popup én gang, vil du sikkert se den konstant, eftersom meddelelsen vises af et adwareprogram, som du for nyligt har installeret på din computer. Hvis du undrer dig over, hvordan det er gået til, var det højst sandsynligt bundtet med et eller andet freewareprogram, såsom en musik- eller videoafspiller, PDF creator eller andet. Hvis du gerne vil undgå det, skal du være forsigtig med alt det, som du downloader fra internettet, og du skal altid vælge en brugerdefineret installation. Du skal ikke forhaste dig, men omhyggeligt læse samtlige punkter, så du kan være sikker på, at du ikke godkender installationen af ekstra programmer, som ellers vil forstyrre dit arbejde på computeren fremover.

Fjern PC Speed Test popup, så snart du opdager den. Scan dit system med Reimage, SpyHunter, hitman eller andet lovligt værktøj, som du har tillid til. Det er den nemmeste måde at slippe af med denne annonce på. Og du må ikke glemme at opgradere dit anti-spywareprogram til den nyeste version, så det kan være i stand til at finde og fjerne de nyeste uønskede programmer.

Sådan fjerner man PC Speed Test popups primære komponenter og installationsprogrammer ved hjælp af Kontrolpanelet

 1. Åbn Kontrolpanelet. I Windows XP/Vista/7 åbn Start -> Kontrolpanel, Tilføj/Fjern Programmer eller Afinstaller. I Windows 8 indtast Kontrolpanel i søgefeltet, og se efter Afinstaller et program. I begge tilfælde er du nok nødt til at bekræfte, at du er administrator på denne PC.
 2. Se efter PC Speed Test og/eller lignende elementer i programlisten. Ved standardindstilling anbefaler jeg, at du fjerner Yontoo, Webcake samt alt ”savings” og ”Coupon” relateret. Scanning med et anti-malware program, såsom Spyhunter eller Reimage kan give dig en ide om, hvilke programmer du ligeledes bør fjerne derfra.
 3. Luk Kontrolpanel.

Fjernelse af PC Speed Test popup fra Internet Explorer

 1. Klik på Skruenøgleikonet -> Administrer Tilføjelser.
 2. Værktøjslinjer og Udvidelser igennem, og fjern alt, der har relation til PC Speed Test samt elementer, som du ikke kender, og som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Luk Indstillinger.

Fjernelse af PC Speed Test popup fra Firefox

 1. Indtast about:addons på URL-adresselinjen.
 2. Udvidelser og Tilføjelser listen igennem, og fjern alt, der har relation til PC Speed Test samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
 3. Du kan valgfrit nulstille Firefox: åbn Firefox -> Hjælp (Hjælp i menuen for OSX brugere) -> Fejlfinding Information. Og Nulstil Firefox.

Fjernelse af PC Speed test popup fra Chrome

 1. Indtast chrome://extensions på URL-adresselinjen.
 2. Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, du ikke har brug for, især dem, der ligner PC Speed Test. Hvis du ikke er sikker, kan du inaktivere dem midlertidigt.
 3. Genstart Chrome.
 4. Du kan valgfrit indtaste chrome://settings på URL-adresselinjen, klikke på Avancerede indstillinger, rulle ned til bunden af listen og klikke på Nulstil Browserindstillinger.

BEMÆRK:

Hvis du har fundet en udvidelse, som ikke kan fjernes fra browseren, skal den enten fjernes fra Kontrolpanelet eller med et anti-malware program (såsom Spyhunter, Reimage) eller et afinstallationsprogram (såsom RevoUninstaller).

Automatiske fjernelsesværktøjer til PC Speed Test popup

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom PC Speed Test Popup, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.       
 

Om forfatteren

 
november 2, 2016 07:46, november 2, 2016 07:46
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *