Polizia Di Stato Virus - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Ransomware
Andre navne: Polizia Postale virus, Polizia Penitenziaria virus
 

Polizia Di Stato virus er en trojansk virus, som angriber computersystemer i Italien. Det er programmeret til at blokere et inficeret system fuldstændigt. Derefter kan computerbrugeren kun se et vindue, der viser et skræmmende kamera og en tekst, der truer med, at din person er kendt hos de officielle myndigheder:

Tutte le operazioni fatte a questo computer sono scritte. Se usa la webcam, video, foto si conservano per l’identificazione.

Lei può essere individuate facilmente per il Suo indirizzo IP e l’indirizzo del domain legato con esso.

Il tuo computer è stato bloccato!

Meddelelsen informerer om, at den pågældende blokerede computerbruger har overtrådt en eller flere love. Det omfatter ulovlig brug og distribution af ophavsretligt beskyttet materiale, såsom videoer, musik eller andre filer, besøg på forbudte hjemmesider, overværelse og distribution af pornografiske filer osv. For at du kan være i stand til at fjerne blokeringen fra din computer, er du nødt til at betale en bøde på 100 euro, ifølge advarslen. Du kan benytte en af disse metoder: Ukash eller Paysafe kort. Programmet lover at fjerne blokeringen fra din computer i løbet af 48 timer.

Du skal være opmærksom på, at det er et svindelnummer, og du skal ikke betale for det. Hvis du allerede har foretaget en betaling, skal du kontakte dit kreditkortselskab hurtigst muligt, for at standse betalingen. For fremtiden er det godt at huske på, at ingen statslige myndigheder accepterer betalinger ved hjælp af forudbetalte betalingssystemer.

Polizia Di Stato virus distribueres via exploit sider. Det installerer sig selv stille og roligt, og derfor aner computerbrugeren intet om denne infektion, før det er for sent. Skærmen med advarslen vises straks du logger ind. Den samme skærm vil blive vist i fejlsikret tilstand med netværk og en tom skærm i fejlsikret tilstand.

Det er vanskeligt at fjerne Polizia Di Stato virus, men blokeringen kan dog fjernes ved hjælp af en af følgende metoder. Hvis der er mere end en brugerkonto i systemet, og mindst en af dem er upåvirket, bør du scanne systemet med et anti-malware program, såsom spyhunter ved brug af den konto.

Sådan fjernes Polizia Di Stato Virus

 • Genstart din computer;
 • Tryk F8, mens den er i gang med at genstarte;
 • Vælg mellem fejlsikret tilstande i denne rækkefølge: Fejlsikret tilstand, Fejlsikret tilstand med kommandoprompt

Og følg derefter vejledningen herunder:

Hvis din computer kører i Fejlsikret tilstand eller Fejlsikret tilstand med netværk

 1. Start MSConfig.
 2. Deaktiver opstartselementer rundll32, der tænder enhver applikation i Applikationsdata; Bemærk, at disse er typiske placeringer for Polizia Di Stato virus, men andre kan ligeledes blive brugt.
 3. Genstart atter systemet.
 4. Scan med https://www.2-viruses.com/downloads/spyhunter-i.exe for at identificere Polizia Di Stato virus filer og slette dem.

Her følger en video, der viser, hvordan man fuldføre punkterne:

Hvis din computer kører Fejlsikret Tilstand med kommandoprompt

 1. Kør Regedit.
 2. Søg efter WinLogon poster. Skriv alle filerne ned, som det refererer til, som ikke er explorer.exe eller blank. Udskift dem med explorer.exe.
 3. Søg i registreringsdatabasen efter Polizia Di Stato virus filer og slet registreringsdatabasenøglerne, der refererer til filerne.
 4. Prøv at genstarte, og scan med Spyhunter.
 5. Hvis det mislykkes, så prøv at foretage en systemgendannelse i Fejlsikret tilstand med kommandoprompt (rstrui.exe).

Hvis ingen af de Fejlsikret tilstande kan startes

Nogle versioner af Polizia Di Stato virus deaktiverer alle fejlsikret tilstande, men efterlader et lille smuthul, som du kan bruge til at køre anti-malware programmer:

 1. Genstart normalt.
 2. Start -> Kør.
 3. Indtast: http://2-viruses.com/downloads/spyhunter-i.exe . Hvis malware indlæses, skal du bare taste alt+tab en gang og blive ved med at indtaste strengen blindt. Tast Enter.
 4. Tast Alt+tab og derefter R et par gange. Polizia Di Stato virus skulle blive elimineret.

Her følger en video, der beskriver denne fremgangsmåde:

Hitman Pro USB disk

Hvis du ikke havde succes med nogen af de ovenstående metoder, kan du prøve at scanne med din PC med en bootbar USB eller DVD disk. Disse skulle være i stand til fjerne alle versioner af Polizia Di Stato virus, men det vil ikke virke, hvis din harddisk er krypteret.

Vi anbefaler, at du benytter Hitman Pro Kickstarter USB til det.

 1. Download Hitman Pro på en ikke-inficeret PC.
 2. Kør Hitman og bed om at lave Kickstarter USB (indstilling på startskærmen).
 3. Når USB er klar, genstart den inficerede PC med USB vedhæftet og tryk DEL.
 4. Vælg USB som primær boot-enhed.
 5. Start normalt.
 6. Kør Hitman Pro og https://www.2-viruses.com/downloads/spyhunter-i.exe. Et af disse programmer skulle kunne finde og fjerne malware fra din PC.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Polizia Di Stato virus

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Polizia Di Stato Virus, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel Polizia Di Stato virus fjernelse

 
Processer:
 

Polizia Di Stato virus skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
juli 17, 2015 11:43, juli 17, 2015 11:43
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *