Popular123.com Virus - Hvordan Fjernes Det?

-  0
Type: Browser Hijackere
 

Popular123.com videresender brugerne til et domæne, som er fokuseret på at reklamere for kommercielle hjemmesider, nærmere betegnet en bred vifte af online shopping steder. Denne platform præsenterer hovedsageligt elektroniske handelstjenester. For nogle brugere vil denne søgemaskine være en praktisk facilitet, hvormed de kan finde produkter, men man bør også kigge på nogle af dens tvivlsomme træk. Sikkerhedseksperterne udtrykker bekymring over den på grund af, at dette netværk minder om en browser hijacker. Brugerne har fortalt, at deres browserindstillinger er begyndt at prioritere søgeplatformen Popular123, og de har skrevet, at websiden sætter sig på deres startside, standardsøgeudbyder og ny fane-side. Og hvis de forsøger at udskifte denne søgemaskine, har de ikke held med det. Så det taget i betragtning spekulerer vi på, om denne infektion foretager andre ændringer i det kompromitterede system.

Andre træk ved denne browser hijacker

Det er altid det samme spørgsmål ved enhver ny søgemaskine: er den sikker at bruge? Det er vores erfaring, at der er nogle synlig træk, som sænker niveauet for en respektabel søgemaskine. Udviklerne af den slags netværk sørger ikke for effektive sikkerhedsforanstaltninger, der adskiller de pålidelige web-adresser fra de potentielt farlige af slagsen. Det kan godt være, at Popular123 ikke har til hensigt at udsætte dig for skadeligt materiale, men begrænsede sikkerhedsforanstaltninger muliggør, at det pågældende websted reklamerer for vildledende tjenester.


Popular123.com virus

Denne søgemaskine har ikke planer om at foretage nogle ændringer i det materiale, den distribuerer. Al materiale præsenteres ”som det er” og der medfølger ingen udtrykt garanti for det. Faktisk forklarer udviklerne af denne søgemaskine klart og tydeligt, at de websider og produkter, den reklamerer for, kan indeholde fejl. Hvis der opstår nogen form for skade som følge af brugen og udforskningen af denne søgemaskine samt reklameindholdet, så står tjenesten ikke til ansvar for det. Hvis brugerne ikke er sikre på, at dette websted vil vise pålidelige websteder fra tredjepart, skal de holde sig langt væk fra den.


Popular123.com hijacker

Denne søgemaskine oplyser, at den indsamler brugernes personlige oplysninger, for at den kan levere tilpasset materiale. Og der forklares endvidere, at størstedelen af produkterne støttes af reklame. Det indsamlede materiale om de besøgende deles med tredjepart, så de ved, hvad deres interesser er. Det online kommercielle materiale vil dermed være baseret på brugernes nuværende placering, søgeforespørgsler og det materiale, de har kigget på.

Annoncerne fra tredjepart bliver umiddelbart indlemmet i søgemaskinen og kan også blive placeret på tilfældige websider, som du vælger at besøge, når du surfer rundt på nettet. Hvis du reagerer på det viste materiale, kan det ende med, at der placeres cookies på din harddisk. Derefter vil dine online aktiviteter blive registreret og brugt af ukendte tredjeparter.

For at fuldføre fjernelsen af denne browser hijacker, kan du vælge mellem to metoder. Den første er en manuel fjernelse, som du kan finde vejledningen til i slutningen af denne artikel. Men hvis du er interesseret i at beskytte dit operativsystem mod malware fremover, anbefaler vi, at du får fat på et anti-malwareprogram. Scan dit system og find alle de potentielle skadelige aktiviteter med Reimage, som er til stor gavn for mange brugere.

Hvordan distribueres browser hijackere?

Denne browser hijacker kan følge med potentielt uønskede programmer. Browser-udvidelser kan vælge at bruge en søgemaskine som din præference, uden at have fået ordentlig tilladelse til det. Hvis du gerne vil undgå det, skal du aldrig installere gratis programmer fra ukendte kilder. Hvis du beslutter dig for at give en bestemt applikation adgang til dit operativsystem, skal du installere den i en avanceret/brugerdefineret indstilling. Læs Slutbrugerlicensaftalen og Fortrolighedspolitikken, for de kan afsløre en masse oplysninger om den valgte applikation. Du skal aldrig gå med til at installere mere end ét program: softwarepakninger indeholder som regel potentielt uønskede programmer eller malware-eksemplarer.Automatiske fjernelsesværktøjer til Popular123.com virus

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Popular123.com Virus, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Popular123.com virus

Sådan fjernes Popular123.com virus ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Popular123.com virus installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Popular123.com virus og relaterede parasitter såsom Dts.search-results.com virus , Search.ividi.org virus , Torcho.com virus , Sogou virus .
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Popular123.com virus fra dine browsere

  Top Sådan fjernes Popular123.com virus fra Google Chrome:

 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Flere Værktøjer -> Udvidelser
  Extensions
 • Vælg alle ondsindede udvidelser og slet dem.
  Remove extensions
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger
  Open settings
 • Vælg Administrer Søgemaskiner
  Manage search engines
 • Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen
  Delete search engines
 • Gå tilbage til indstillinger. Ved Opstart vælg Åbn siden Ny fane (du kan også fjerne uønskede sider fra Angiv sider).
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Chrome menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger. Vælg Åbn en bestemt side eller en række sider og klik på Angiv sider.
  Set pages
 • Slet ondsindede søgehjemmesider i et nyt Startsider vindue ved at klikke ”X” ved siden af dem.
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger, og klik på Administrer søgemaskiner.
  Delete start pages
 • Fjern ondsindede søgehjemmesider i et nyt vindue med Søgemaskiner.
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Popular123.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (3 horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
 • Rul ned til bunden af siden og klik på Nulstil browserindstillinger.
  Resset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjernes Popular123.com virus fra Firefox:

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla-vinduet og vælg ikonet ”Tilføjelser” (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Udvidelser og Tilføjelser listen igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Popular123.com virus og elementer, som du ikke kender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.

  Remove add-on
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Firefox menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger → Generelt. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Gendan som Standard.
  Restore default
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Popular123.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på menuen øverst i højre hjørne af Mozilla Firefox vinduet. Klik på Hjælp.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding Information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve
(Optioneel) voor oudere versie:
 • Tast “about:config” på URL linjen og tryk enter. Det vil åbne indstillingssiden
  Abou config
 • Skriv ”Keyword.url” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
  Reset Keyword.url
 • Skriv ”browser.search.defaultengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Søg efter ”browser.newtab.url”. Højreklik og nulstil det. Det vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.
 • Hvis indstillingerne nulstilles og scanningen med anti-malware programmer er ren: luk Firefox, åbn fil explorer og indtast %AppData% på adresselinjen. Indtast user.js i søgeboksen. Hvis denne fil findes, omdøb den og start Firefox igen. Du vil være nødt til at gentage de ovenstående punkter.
  Remove user.js
Hvis problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program, for at finde de ondsindede poster.

Sådan fjernes Popular123.com virus virus fra Internet Explorer (ældre versioner):

  Top
 • Klik på pilen på højre side af søgeboksen.
 • Gør følgende: på IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, på IE7 klik på Skift standardsøgninger.
 • Fjern Popular123.com virus fra listen.
Sådan fjernes Popular123.com virus fra IE11:
 • Klik på Indstillingsikonet (øverst til højre) )->Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Popular123.com virus samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Vælg Søgeudbydere.
  Set search engine
 • Hvis ingen af disse søgeudbydere er til rådighed, følg ”Find flere søgeudbydere” nederst på skærmen og installér Google.
  Find search engines
 • Luk Indstillinger.
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Tandhjulsikonet øverst i højre hjørne, for at åbne menuen for Internet Explorer, vælg Internet Indstillinger og vælg Generelt fanen. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Anvend.
  Restore home page
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Popular123.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på Tandhjulsikonet → Internet Indstillinger.
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg afkrydsningsboksen ”Slet personlige indstillinger” og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Popular123.com virus fra Microsoft Edge:

 
 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task
Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter. Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Sådan fjernes Popular123.com virus fra Safari:

Fjern skadelige udvidelser

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger.
  Open preferences
 • Vælg Udvidelser og afinstaller Popular123.com virusog andre mistænkelige udvidelser.
  Extensions
 • Hvis din startside er blevet ændret, klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger og vælg Søg fanen. Tast det foretrukne URL i startside feltet.
  Reset homepage

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Popular123.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til dens standardindstillinger.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari…
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er de alle valgt på forhånd) og klik på Nulstil knappen.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

 

Popular123.com virus skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
juni 18, 2017 20:14, august 2, 2017 17:21
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *