PriceCongress Deals - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Adware
 

PriceCongress Deals er et af de adwareprogrammer, der blev skabt til at reklamere for adskillige kommercielle hjemmesider og tjene penge på affiliate/tilknyttede links. De fleste brugere vil ikke engang finde denne applikation mistænkelig, da den har en pæn, officiel hjemmeside og den kan downloades derfra. Imidlertid følger PriceCongress normalt med som vedhæftning ved forskelligt freeware, såsom gratis musikafspillere, videoafspillere, PDF creators, og det bliver installeret uden brugerens vidende.

Når PriceCongress først er inde i systemet, begynder den at vise talrige annoncer, når du søger ved hjælp af Internet Explorer, Mozilla Firefox og Google Chrome. Meddelelserne indeholder kuponer, rabatkoder og tilbud, der kan bruges ved køb af forskellige artikler på shopping hjemmesider. Vær opmærksom på, at indholdet af PriceCongress Deals er baseret på dine seneste søgeforespørgsler. Det beviser, at adwaren kan få adgang til disse data og udvikle personlige annoncer, som får flere klik end de tilfældige annoncer.

PriceCongress Deals har links til forskellige detailhandleres hjemmesider. Hvis du klikker på dem, vil du blive omdirigeret til disse sider og dermed hjælpe med at øge deres trafik og popularitet. Du bør dog altid huske på, at du kan blive omdirigeret til usikre sider og din computer kan blive inficeret. Det kan ikke anbefales at have PriceCongress på din PC, især hvis du aldrig har installeret det med vilje.

Du kan forhindre din computer i at downloade den slags irriterende adware, ved altid at være opmærksom på, hvad du downloader på din PC. Du skal ikke overse risikoen for at downloade noget, der kan følge med. Følg hvert installationstrin og afvis at installere ekstra værktøj, som du ikke kender. Du kan fjerne PriceCongress Deals fra dit system, ved at skanne din computer med et anerkendt anti-virusprogram, f. eks og følg guiden herunder.

Speciel vejledning til at fjerne PriceCongress

Ved brug af Kontrolpanel til at fjerne PriceCongress’ hovedkomponenter og installationsprogrammer

 1. Gå til Kontrolpanel. I Windows XP/Vista/7 åbn Start -”Kontrolpanel, Tilføj/Fjern Programmer eller afinstallér. I Windows 8 indtast Kontrolpanel i søgeboksen, derefter se efter Afinstallér et program. I begge tilfælde er du nok nødt til at bekræfte, at du er administrator på denne PC.
 2. Se efter PriceCongress og/eller lignende elementer på programlisten. Ved standardindstilling anbefaler jeg at fjerne Yontoo, Webcake, alt ”savings” og ”Coupon” relateret. Skanning med anti-malware programmer såsom Spyhunter eller Stopzilla kan give dig en ide om, hvilke programmer du ligeledes bør fjerne derfra.
 3. Luk Kontrolpanel.

Fjernelse af PriceCongress Deals fra Internet Explorer

 1. Klik på Skruenøgleikonet -” Administrer Addons.
 2. Gå til Værktøjslinjer og Udvidelser.“Fjern alt der har relation til PriceCongress og elementer, som du ikke er sikker på er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Luk Valgmuligheder.

Fjernelse af PriceCongress Deals fra Firefox

 1. Indtast about:addons i URL feltet.
 2. Gå igennem Udvidelser og Addons listen, fjern alt, der har relation til PriceCongress og elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke genkender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
 3. Du kan valgfrit nulstille Firefox: gå til“Firefox -” Hjælp (Hjælp i menu OSX brugere) -” Troubleshooting Information. Derefter Nulstil Firefox.

Fjernelse af PriceCongress Deals fra Chrome

 1. Indtast chrome://extensions i URL feltet.
 2. Gå igennem listen med udvidelser og fjern programmer, du ikke har brug for, især dem der ligner PriceCongress. Hvis du ikke er sikker, kan du inaktivere dem midlertidigt.
 3. Genstart Chrome.
 4. Du kan valgfrit indtaste chrome:// settings i URL feltet, klikke på Avancerede indstillinger, rulle ned til bunden af listen og klikke på Nulstil Browserindstillinger.

Bemærk:

Hvis du har fundet en udvidelse, der ikke kan fjernes fra browseren, skal den enten fjernes fra Kontrolpanelet eller med anti-malware programmer (såsom Spyhunter, malwarebytes) eller med afinstallationsprogrammer (såsom RevoUninstaller).

Automatiske fjernelsesværktøjer til PriceCongress Deals

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom PriceCongress Deals, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.       
 

Om forfatteren

 
august 22, 2014 06:46, august 22, 2014 06:46
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *