PriceDownloader - Hvordan Fjernes Det?

-  0
Type: Adware
Andre navne: PriceDowwnloadaer
 

PriceDownloader er endnu en ondsindet applikation, som kan kategoriseres som et adwareprogram. Det foregiver at være et værdifuldt værktøj, der kan bruges til at forbedre din søgning, men det er ikke sandt. Hvis PriceDownloader er installeret på din computer, kan du få problemer med din netsikkerhed, så derfor er det nødvendigt at fjerne det hurtigst muligt.

Hvis du har bemærket, at din computer er inficeret med dette malware, men du ved ikke, hvordan du skal slippe af med det, så er du kommet til det rette sted. Du kan enten gøre det manuelt eller automatisk. Det er meget nemmere at gøre det automatisk, så hvis du ikke har tidligere erfaring med at fjerne virusser, anbefaler vi, at du vælger den metode. Du skal blot downloade et pålideligt anti-malware program, såsom SpyHunter, Malwarebytes eller StopZilla og scanne din computer med det. Det vil automatisk finde og fjerne virussen for altid. Du kan ligeledes benytte andre anti-malware programmer efter eget valg. Hvis du imidlertid foretrækker at gøre det manuelt, så skal du bare rulle ned til slutningen af denne artikel, hvor du vil finde vores trin-for-trin vejledning til manuel fjernelse af PriceDownloader. Hvis du følger alle punkterne omhyggeligt, vil du være i stand til selv at fjerne denne virus. Men det er dog anbefalet, at du scanner din computer efterfølgende, selv når du har fjernet denne infektion, fordi den kan infiltrere andet malware på din computer. Du skal være opmærksom på, at PriceDownloader kan gemme sig under navnet Pricedowwnloadaer – det er den samme infektion.

Hvis du har spørgsmål vedrørende fjernelsesprocessen eller selve virussen, er du velkommen til at stille dem i kommentarsektionen nedenfor, og vi vil med glæde svare på dem. Hvis du gerne vil vide mere om de særlige funktioner ved PriceDownloader, så skal du bare læse videre.

Om PriceDownloader adware

Denne ondsindede applikation fungerer som en browsertilføjelse, der kan føjes til alle de mest populære netbrowsere, såsom Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer og Safari. Selvom programmet beskrives som et nyttigt værktøj, der vil hjælpe dig med at spare både din tid og penge ved at udstyre dig med diverse links, kuponer samt andre kommercielle tilbud, når du handler på internettet, er denne beskrivelse ikke andet end en stor løgn. Du vil ikke spare tid og penge, snarere det modsatte, du kan miste dine penge og spilde din tid på grund af PriceDownloader.

Alle de kommercielle tilbud, der vises af PriceDownloader, bringes på en irriterende måde. Annoncerne dukker af og til fuldstændigt tilfældigt op i forskellige former, såsom pop-up, pop-under, i-tekst, kontekstuelle eller bannerreklamer. Der kan ligeledes blive åbnet en ny fane eller et nyt vindue i en af dine browsere. Annoncerne virker ret tiltrækkende, men vi kan ikke anbefale dig at klikke på dem. Hvis du gør det, vil du straks blive omdirigeret til andre hjemmesider, der kan tilhøre cyber kriminelle, såsom hackere og svindlere. Din computer kan på den måde blive inficeret eller du kan blive snydt og miste dine hårdt tjente penge, hvis du forsøger at købe noget på en af de sider.

PriceDownloader-adware

PriceDownloader kan beskrives som et reklamenetværk for cyber kriminelle. Ejerne af programmet bliver betalt for hvert klik, brugerne foretager på de annoncer. Idet hackere og svindlere er bandlyst fra alle lovlige reklamenetværk, benytter de adware ligesom dette til at skabe trafik til deres hjemmesider. Så hvis PriceDownloader er installeret på din computer, kan cyber kriminelle nå dig direkte i din netbrowser hver dag.

Når programmet er installeret, vil det indsamle dine personlige oplysninger, såsom søgehistorik, søgeforespørgsler, mest besøgte sider tillige med dine IP og e-mailadresser. Disse oplysninger vil blive brugt til markedsføring. Tredjeparterne tilpasser annoncerne i henhold til de indsamlede data, og gør dem på den måde endnu mere relevante og tiltrækkende i dine øjne, når de er baseret på dine søgevaner, og dermed stiger chancen for, at du vil klikke på en af dem. Og det er netop formålet med PriceDownloader, fordi ejerne bliver betalt for hvert klik, brugerne foretager på de annoncer, der er markeret som ”Ads by PriceDownloader” eller ”Brought to you by PriceDownloader”.

Således distribueres PriceDownloader

Du kan blive inficeret med PriceDownloader, når du downloader og installerer gratis software fra internettet. Det følger med diverse gratis applikationer, og bliver installeret uden at brugerne selv er klar over det. Det er grunden til, at du er nødt til at være yderst opmærksom på installationsprocessen ved freebies.

Du skal ikke springe punkter over (du skal ikke bare klikke ”næste” og ”godkend” hele tiden, uden først at læse al informationen), og du skal vælge en brugerdefineret eller avanceret installationsmåde, hvis det er muligt. Det vil gøre dig i stand til at se alle tilgængelige indstillinger samt foretage ændringer. Se efter diverse afkrydsningsbokse, der allerede kan være krydset af for dig. Hvis du bemærker noget som helst mistænkeligt, skal du straks annullere installationen, da noget ekstra uønsket software ligesom PriceDownloader kan blive installeret på din computer. Hvis det er for sent og din PC allerede er inficeret, skal du øjeblikkeligt gøre noget ved sagen og rense din computer.Automatiske fjernelsesværktøjer til PriceDownloader

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom PriceDownloader, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af PriceDownloader

Sådan fjernes PriceDowwnloadaer ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom PriceDownloader installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til PriceDowwnloadaer
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af PriceDownloader fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med PriceDowwnloadaer samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med PriceDownloader, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse PriceDowwnloadaer fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner PriceDownloader. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af PriceDowwnloadaer eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med PriceDownloader, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse PriceDowwnloadaer fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med PriceDownloader samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med PriceDowwnloadaer, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man PriceDownloader fra Microsoft Edge:

 
 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task
Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter. Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse PriceDownloader fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på PriceDowwnloadaer. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med PriceDownloader, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

 

PriceDownloader skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
februar 5, 2015 08:10, februar 5, 2015 08:10
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *