PriceKeaper - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Adware
 

PriceKeaper Pop-up Ads kan dukke op i din web browser, hvis din computer er inficeret med dette skadelige program. Det står opført som en adware og en PUP (Potentielt Uønsket Program) og kan også blive opsporet som en mulig trussel af de fleste anti-malware programmer. Selv om designerne af denne skadelige applikation lover, at det vil forbedre din søgeoplevelse ved at forsyne dig med coupons (kuponer) og tilbud, der vil spare dig tid og penge, er det ikke sandt. I stedet for værdifuld information, vil PriceKeaper vise sponsorerede links, kuponer, video relaterede annoncer og bannerreklamer, under- eller mellemliggende popreklamer i din web browser. Den virker som en browser plug-in og kan føjes til de mest populære browsere, deriblandt Google Chrome, Mozilla Firefox og Internet Explorer. Og dette er ikke den eneste skadelige aktivitet, der udføres af PriceKeaper. Den sporer også dine søgevaner, såsom søgehistorie, søgeforespørgsler eller mest besøgte sider. Denne information kan senere hen blive afleveret til tredjeparterne. De bruger denne information til at justere deres annoncer til dine søgevaner og gøre dem mere attraktive. PriceKeaper udvikler trafik og indsamler mulige kundeemner. Det er på den måde, de tjener penge. Vi kan ikke anbefale, at du klikker på reklamer eller tilbud, der vises af PriceKeaper, for hvis du først klikker på det, bliver du omdirigeret til tredjeparts webside, som kan være inficeret og gøre skade på din computer.

Denne adware er fordeles på samme måde som de fleste andre potentielle uønskede programmer – sammenblandet med gratis software, der kan findes på internettet. Når du for eksempel downloader noget fra internettet gratis, kan PriceKeaper være infiltreret i det. Hvis du gerne vil undgå, at dette skadelige program bliver installeret i din computer, skal du være opmærksom på installationsprocessen ved Freebies (gratis software). Du skal ikke springe trin over og vær sikker på at du vælger en brugerdefineret eller avanceret installationsmåde. Hvis det er muligt, så læs alle Vilkår og Betingelser. For det tilfælde at der er software, som du ikke er bekendt med, og som er markeret til at blive installeret som standard, skal du ikke tillade det. Hvis det er for sent og din computer allerede er inficeret med PriceKeaper, anbefaler vi, at du skanner den med et pålideligt anti-malware program såsom Spyhunter eller malwarebytes. Det vil opdage trusler såsom PriceKeaper og tage sig af dem. Hvis du foretrækker at gøre dette manuelt, er du velkommen til at følge vores PriceKeaper Fjernelsesvejledning beskrevet nedenfor.

Ved brug af Kontrolpanelet til at fjerne PriceKeaper hovedkomponenter og installeringsprogrammer.

 1. Gå til kontrolpanel. I Windows XP/Vista/7 åben Start ->Kontrolpanel, Tilføj/Fjern Programmer eller Afinstallér. I Windows 8 skriv kontrolpanel i søgeboksen, derpå se efter afinstallér et program. I begge tilfælde er du muligvis nødt til at bekræfte, at du er administrator på denne computer.
 2. Se efter PriceKeaper og/eller lignende elementer i listen over programmer. Ved standardindstilling tilråder jeg, at du fjerner Yontoo, WebCake, alt ”savings” og ”coupon” relateret. Scanning med Anti-Malware programmer såsom Spyhunter eller Stopzilla kan give dig en ide om hvilke programmer du ligeledes burde fjerne derfra.
 3. Luk kontrolpanel.

Fjernelse af PriceKeaper fra Internet Explorer

 1. Klik på Wrench icon (skruenøgle ikon->Manage Add-ons (håndtér Add-ons)
 2. Gå igennem Toolbars and extensions (Værktøjslinjer og udvidelser). Fjern alt der er relateret til PriceKeaper og elementer, som du ikke er sikker på er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle or Adobe.
 3. Luk Valgmuligheder.

Fjernelse af PriceKeaper fra Firefox

 1. Skriv about:addons i URL feltet.
 2. Gå igennem Extensions and Addons list, fjern alt PriceKeaper relateret og elementer du ikke genkender. Hvis du ikke kender extension’en (udvidelsen) og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle or Adobe, så har du nok ikke brug for den.
 3.       3.  Du kan valgfrit nulstille Firefox: gå til Firefox ->Hjælp (Hjælp i menuen for OSX brugere) -> Troubleshooting Information. Derefter Nulstil Firefox.

Fjernelse af PriceKeaper fra Chrome

 1. Skriv chrome://extensions i url feltet.
 2. Gå igennem extensions listen og fjern programmer, du ikke har brug for, specielt dem der ligner PriceKeaper. Hvis du er usikker, kan du inaktivere dem midlertidigt.
 3. Genstart Chrome.
 4. Du kan valgfrit skrive chrome://settings i URL feltet, klik på Advanced settings (Avancerede Indstillinger), rul ned til bunden af listen og tryk på Reset browser settings (Nulstil browser indstillinger).

Automatiske fjernelsesværktøjer til PriceKeaper

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom PriceKeaper, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.       
 

Om forfatteren

 
juni 19, 2014 13:45, juni 19, 2014 13:45
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *