Prolonger - Hvordan Fjernes Det?

-  0
Type: Adware
 

Prolonger er endnu et ondsindet program, som ikke bør være installeret på din computer, for det kan forårsage alvorlige it-sikkerhedsproblemer. Nye undersøgelser har afsløret, at det skal kategoriseres som adware. Det betyder, at når Prolonger først er installeret, vil det oversvømme dine browsere med diverse annoncer af alle mulige slags.

Det er ikke særligt svært at finde ud af, om din computer er inficeret med Prolonger eller ej, for annoncerne, der vises af programmet, er som regel markeret med et slogan, såsom ”Ads by Prolonger” eller ”Brought to you by Prolonger”. Så hvis du har bemærket denne forekomst i en af dine browsere, er din computer helt klart inficeret, og du er nødt til at gøre ved sagen.

Der findes to almindelige måder at fjerne virus ligesom Prolonger fra computeren, nemlig manuelt eller automatisk. Da det er meget nemmere og mere tidsbesparende at gøre det automatisk, anbefaler vi dig at vælge den metode. Du skal blot downloade et pålideligt anti-malware program, såsom Reimage, SpyHunter eller Malwarebytes og scanne din computer med det. Det skulle finde og fjerne virussen på kun få øjeblikke. Hvis din computer er inficeret med andre virusser, vil det ligeledes finde og fjerne dem.

Hvis du imidlertid af en eller anden grund ikke har lyst til at downloade noget ekstra anti-malware software, kan du som sagt også fjerne Prolonger manuelt. Hvis du ikke ved, hvordan det gøres, kan du finde vores trin-for-trin Prolonger manuelle fjernelsesvejledning i slutningen af denne artikel. Vi har udviklet den for at hjælpe dig igennem denne noget komplicerede proces. Hvis du følger alle punkterne, vil du være i stand til at fjerne denne infektion ved egen hånd.

Videre i denne artikel beskriver vi de særlige funktioner, som Prolonger er i besiddelse af. Hvis du evt. har nogle spørgsmål vedrørende dette emne, er du velkommen til at stille dem i kommentarsektionen nedenfor, og vi vil gøre vores bedste for at besvare dem alle.

Om Prolonger adware

Udviklerne af Prolonger beskriver programmet som et brugbart og gratis værktøj, der vil hjælpe dig med forlænge batteriets liv på din bærbare computer. Funktionaliteten ved dette malware er dog meget tvivlsom og det medfører nogle store ulemper. For det første vil det vise diverse annoncer i alle dine browsere, såsom pop-up, pop-under, i-tekst, kontekstuelle eller bannerreklamer. For det andet vil det indsamle dine personlige oplysninger, såsom søgehistorik, søgeforespørgsler, mest besøgte hjemmesider, eller selv din IP adresse og e-mailadresser. Annoncerne bliver derefter tilpasset i henhold til de indsamlede data, og således bliver de endnu mere relevante og interessante for dig, hvilket øger chancen for, at du vil klikke på en af dem. Og det er netop det vigtigste formål med Prolonger, fordi udviklerne bliver betalt, hver gang der klikkes på en af annoncerne.

Vi kan dog ikke anbefale dig at klikke på de annoncer, der vises af Prolonger, for hvis du gør det, vil du straks blive omdirigeret til andre hjemmesider, der eventuelt tilhører forskellige it-kriminelle, såsom hackere eller svindlere. Din computer kan på den måde blive inficeret med andre virusser, eller du kan endda blive snydt og miste dine hårdt tjente penge, hvis du forsøger at købe noget på en af de sider. Så når det er sagt, hvis du beholder Prolonger installeret på din computer, vil diverse it-kriminelle være i stand til at nå dig direkte i din browser til dagligt, og det er meget farligt.

Således distribueres Prolonger adware

Prolonger spredes ved at være bundtet med forskellige gratis applikationer, som kan downloades fra internettet. Når du for eksempel downloader og installerer en media player eller download manager fra en upålidelig hjemmeside, er der risiko for, at Prolonger uden advarsel vil blive installeret ved siden af. Hvis du gerne vil undgå det, skal din computer altid være beskyttet med et troværdigt anti-malware program, og så skal du helst springe hjemmesider med et tvivlsomt ry over.Automatiske fjernelsesværktøjer til Prolonger

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Prolonger, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Prolonger Ads

Sådan fjernes Prolonger ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Prolonger installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Prolonger
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Prolonger fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Prolonger samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Prolonger, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse Prolonger fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner Prolonger. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af Prolonger eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Prolonger, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse Prolonger fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Prolonger samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Prolonger, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Prolonger fra Microsoft Edge:

 
 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task
Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter. Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse Prolonger fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på Prolonger. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Prolonger, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Manuel Prolonger fjernelse

 
       
 

Om forfatteren

 
august 4, 2015 08:40, august 4, 2015 08:40
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *