PromoRewards - Hvordan Fjernes Det?

-  0
Type: Adware
 

PromoRewards er en virus – på trods af at det umiddelbart virker som et nyttigt og gratis værktøj. Det kategoriseres som adware, så hvis du ikke har lyst til at få dine webbrowsere fyldt med tonsvis af annoncer, råder vi dig derfor til at fjerne dette malware så hurtigt som muligt.

Udviklerne af denne applikation prøver at skabe et billede af en pålidelig applikation, men det er kun en udspekuleret metode til at snyde brugerne og tjene penge på den måde.

Du kan fjerne virus ligesom PromoRewards på to helt almindelige måder, nemlig manuelt eller automatisk, og det er helt op til dig, hvilken af metoderne du skal vælge. Da det er meget nemmere at gøre det automatisk, anbefaler vi dig at vælge den fremgangsmåde.

Det eneste du skal gøre er at downloade et pålideligt anti-malware program, såsom Reimage, SpyHunter eller Malwarebytes, installere det på din computer og derefter køre en fuld scanning af alle gemte filer på din harddisk. Det skulle omgående kunne finde og fjerne virussen automatisk, og det vil ligeledes beskytte din computer mod lignende infektioner fremover, så det er værd at have det installeret. Du kan naturligvis også anvende andet anti-malware software efter eget valg.

Hvis du foretrækker den manuelle metode, kan du i slutningen af denne artikel finde vores trin-for-trin PromoRewards manuelle fjernelsesvejledning. Vi har udviklet den for at hjælpe dig igennem denne noget komplicerede virusfjernelsesproces. Hvis du fuldfører alle punkterne korrekt, vil du være i stand til at fjerne PromoRewards ved egen hånd.

Videre i denne artikel kan du finde yderligere oplysninger om PromoRewards og dets specifikke funktioner. Skulle du have nogle spørgsmål vedrørende dette emne, er du velkommen til at spørge os i kommentarsektionen nedenfor, og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig.

Om PromoRewards adware

Selvom den præsenteres som en applikation, der vil gøre dig i stand til at spare både tid og penge på forskellige online køb, idet den forsyner dig med gavekort, premium tilbud samt andre tilbud, så passer det ikke. PromoRewards er adware, så når det først er inde i systemet, vil det oversvømme dine browsere med alle mulige slags annoncer, såsom pop-up, pop-under, i-tekst, kontekstuelle eller bannerreklamer. Der kan også til enhver tid blive åbnet en ny fane eller et nyt vindue med en annonce i din browser.

Annoncerne, der vises af PromoRewards, dukker som regel op på e-handel websider, såsom eBay eller Amazon, hvor de tilbyder dig at købe nogle bestemte varer til yderst favorable priser. Du skal ikke falde for det trick, for tilbuddene er for det meste falske og er simpelthen et udspekuleret forsøg på at fange din opmærksomhed og få dig til at klikke på en af annoncerne. Og det kan vi ikke råde dig til at gøre.

Capture

Hvis du kommer til at klikke på en af de annoncer, der vises af PromoRewards, vil du straks blive omdirigeret til andre websider, som eventuelt tilhører diverse it-kriminelle, såsom hackere eller scammere. Din computer kan på den måde blive inficeret med andre virusser, eller du kan endda blive fuppet og miste dine hårdt tjente penge, hvis du forsøger at købe noget på en af de sider. Derfor anbefaler vi, at du fjerner denne infektion med det samme.

Således distribueres PromoRewards adware

PromoRewards kan trænge ind i din computer, når du downloader og installerer et freeware program fra internettet, fordi det er bundtet med det. Når du f. eks downloader og installerer en PDF generator eller media player, er der risiko for, at PromoRewards vil blive downloadet og installeret ved siden af, uden at du overhovedet er klar over det. Så hvis du gerne vil undgå det, skal du altid være meget opmærksom på installationen af freeware, og så skal din computer i øvrigt altid være beskyttet af et troværdigt anti-malware software.Automatiske fjernelsesværktøjer til PromoRewards

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom PromoRewards, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af PromoRewards Ads

Sådan fjernes PromoRewards ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom PromoRewards installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til PromoRewards
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af PromoRewards fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med PromoRewards samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med PromoRewards, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse PromoRewards fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner PromoRewards. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af PromoRewards eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med PromoRewards, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse PromoRewards fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med PromoRewards samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med PromoRewards, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man PromoRewards fra Microsoft Edge:

 
 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task
Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter. Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse PromoRewards fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på PromoRewards. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med PromoRewards, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Manuel PromoRewards fjernelse

 
 

PromoRewards skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
november 14, 2015 09:55, november 14, 2015 09:55
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *