Les Pubs BlockAndSurf Ads - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Adware
 

BlockNSurf er en browser udvidelse, der støttes af tredjeparter, og som blev skabt til at tjene penge på affiliate/tilknyttede links. Selvom programmet hævder at være et værktøj, der forhindrer dine børn i at besøge hjemmesider med indhold for voksne, er dens virkelig formål faktisk at reklamere for nogle kommercielle hjemmesider og skabe trafik til dem. BlockNSurf ligner i høj grad BlackLister, Shieldren og BlockIt, som vi allerede har fortalt om.

Ligesom disse tre programmer, kan BlockNSurf blive installeret fra dets officielle hjemmeside eller det kan følge med freeware programmer fra internettet. Sidstnævnte metode er meget almindelig, da programmet på den måde ikke behøver brugerens tilladelse for at blive tilføjet. Computerbrugere bør være opmærksomme på, at de kan beskytte deres system mod BlockNSurf. Alt hvad du behøver at gøre, er at være mere forsigtig med dine downloads fra internettet. Du bør altid følge hvert installationstrin ved dine nye downloads og afvise enhver indikation af ekstra downloads.

Hvis BlockNSurf allerede har formået at få adgang til dit system, vil den frembringe talrige annoncer, ved at vise dem, når du søger på internettet. De fleste af BlockNSurf annoncerne indeholder kommercielle tilbud, som prøver at lokke brugerne til at købe noget. De indeholder alle sponsorerede links, så hvis du klikker på dem, vil du blive omdirigeret til nogle ukendte hjemmesider, og således hjælpe skaberne af BlockNSurf med at tjene penge på affiliate/tilknyttet marketing. Glem ikke, at de kan lede dig hen til ondsindede sider og endda inficere din computer med malware og andre farlige trusler.

Hvis du aldrig har installeret BlockNSurf på din computer og du alligevel har stødt på dens annoncer, skal du fjerne denne adware hurtigst muligt. Hvis nogen forsøger at overtale dig til at downloade den, skal du ikke gå med til det. Der findes rigtig mange legitime programmer, der kan garantere dig, at dine børn ikke kan komme ind på upassende hjemmesider. Du kan fjerne BlockNSurf ved at følge nedenstående vejledning.

Ved brug af Kontrolpanel til at fjerne BlockNSurfs hovedkomponenter og installationsprogrammer

 1. Gå til Kontrolpanel. I Windows XP/Vista/7 åbn Start ->Kontrolpanel, Tilføj/Fjern Programmer eller afinstallér. I Windows 8 indtast Kontrolpanel i søgeboksen, derefter se efter Afinstallér et program. I begge tilfælde er du nok nødt til at bekræfte, at du er administrator på denne PC.
 2. Se efter BlockNSurf og/eller lignende elementer på programlisten. Ved standardindstilling anbefaler jeg at fjerne Yontoo, Webcake, alt ”savings” og ”Coupon” relateret. Skanning med anti-malware programmer såsom Spyhunter eller Stopzilla kan give dig en ide om, hvilke programmer du ligeledes bør fjerne derfra.
 3. Luk Kontrolpanel.

Fjernelse af BlockNSurf Ads fra Internet Explorer

 1. Klik på Skruenøgleikonet -” Administrer Addons.
 2. Gå til Værktøjslinjer og Udvidelser.“Fjern alt der har relation til BlockNSurf og elementer, som du ikke er sikker på er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Luk Valgmuligheder.

Fjernelse af BlockNSurf Ads fra Firefox

 1. Indtast about:addons i URL feltet.
 2. Gå igennem Udvidelser og Addons listen, fjern alt, der har relation til BlockNSurf og elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke genkender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
 3. Du kan valgfrit nulstille Firefox: gå til“Firefox -” Hjælp (Hjælp i menu OSX brugere) -” Troubleshooting Information. Derefter Nulstil Firefox.

Fjernelse af BlockNSurf Ads fra Chrome

 1. Indtast chrome://extensions i URL feltet.
 2. Gå igennem listen med udvidelser og fjern programmer, du ikke har brug for, især dem der ligner BlockNSurf. Hvis du ikke er sikker, kan du inaktivere dem midlertidigt.
 3. Genstart Chrome.
 4. Du kan valgfrit indtaste chrome:// settings i URL feltet, klikke på Avancerede indstillinger, rulle ned til bunden af listen og klikke på Nulstil Browserindstillinger.

Bemærk:

Hvis du har fundet en udvidelse, der ikke kan fjernes fra browseren, skal den enten fjernes fra Kontrolpanelet eller med anti-malware programmer (såsom Spyhunter, malwarebytes) eller med afinstallationsprogrammer (såsom RevoUninstaller).

Automatiske fjernelsesværktøjer til Les pubs BlockAndSurf Ads

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Pubs BlockAndSurf Ads, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.       
 

Om forfatteren

 
august 27, 2014 08:01, august 27, 2014 08:01
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *