QuickLink Ads - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Adware
 

Har du for nyligt bemærket, at der vises en lang række QuickLink Ads i dit system, når du søger på internettet? Hvis ja, så betyder det, at der er installeret et uønsket program i din computer. QuickLink er faktisk er adware, der er designet til at fremme diverse annoncer samt omdirigere computerbrugere til kommercielle hjemmesider. Du skal ikke lade dig narre af de pop-ups, og du skal ikke klikke på dem, hvis du gerne vil undgå at besøge skadelige hjemmesider. Du bør hurtigst muligt fjerne QuickLink adware. Den mest sikre måde at gøre det på, er ved at køre en fuld systemscanning med et pålideligt anti-spyware program, såsom Spyhunter, Malwarebytes eller StopZilla. Hvis du gerne vil vide mere om denne adware, og hvordan du fjerner den fra din computer, skal du bare læse videre.

QuickLink hævder at være et program, der kan hjælpe dig med en mere effektiv søgning samt meget hurtigere at finde al den information, du har brug for. I bund og grund hævder den, at, når du har installeret den i din computer, behøver du blot at fremhæve ord på hjemmesider, og du vil med det samme få links med pop-ups, der vil gøre dig i stand til at få adgang til en søgemaskine for relateret information. Lyder det godt? Når du først starter med at benytte den, vil du desværre finde QuickLink mere generende end brugbar.

QuickLink Ads er faktisk udviklet til at skabe trafik og forbedre sideplaceringen for diverse kommercielle hjemmesider. De kan tillige omdirigere dig til hjemmesider, der distribuerer ubrugelige eller endda skadelige programmer, og forsøge at få dig til at købe dem. Det værste ved QuickLink Ads er, at nogle af dens links kan lede brugere hen til kompromitterede hjemmesider, hvor din computer kan blive inficeret. Det er grunden til, at du skal holde dig væk fra dem, og hurtigst muligt fjerne den adware, der er ansvarlig for at frembringe annoncerne.

Endnu et faktum ved QuickLink, som er vigtigt at nævne, er, at den kan spore dine søgevaner. Vær opmærksom på, at de fleste af QuickLink Annoncerne har en form for forbindelse til dine seneste søgeforespørgsler. Det beviser, at adwaren overvåger dine søgeforespørgsler og din søgehistorik. Pas på, for i det tilfælde kan den ligeledes få adgang til dine data, som du indtaster under din søgning. Programmet kan også gemme informationen og bruge den til at involvere dig i andre projekter vedrørende markedsføring. Det er endnu en grund til hurtigst muligt at fjerne QuickLink Adware.

QuickLink distribueres sammen med diverse freeware, som du kan hente ned fra internettet, selv fra velkendte downloadhjemmesider, såsom download.com, softonic.com, osv. Du kan faktisk nemt undgå den form for infiltration. Det eneste du behøver at gøre er at være mere forsigtig med installationspunkterne ved dine nye downloads. Du skal altid vælge en Brugerdefineret eller Avanceret installationsmåde, og du skal sørge for omhyggeligt at følge hvert punkt. Hvis du bemærker nogle allerede tilvalgte valgfri downloads, som du ikke kender, er det bedre at du fravælger dem. Det er ligeledes vigtigt at læse Vilkår og Betingelser ved dine nye downloads, for at undgå uønskede ekstra værktøjer, idet de som regel oplyser om dem deri.

Som vi før har nævnt, så er scanning med et anerkendt anti-spyware program den nemmeste måde til at slippe af med de annoncer for altid. Du kan også prøve at fjerne QuickLink manuelt. Først skal du fjerne alt, der har forbindelse til det, fra Programlisten i Kontrolpanelet. Derefter kan du gendanne indstillingerne i de ramte browsere. QuickLink Ads kan overtage Internet Explorer, Mozilla Firefox og Google Chrome. Se vores trin-for-trin vejledning nedenfor, for at lære, hvordan det gøres.

Sådan fjernes QuickLink Ads ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom QuickLink Ads installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til QuickLink Ads
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af QuickLink Ads fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med QuickLink Ads samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med QuickLink Ads, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse QuickLink Ads fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner QuickLink Ads. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af QuickLink Ads eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med QuickLink Ads, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse QuickLink Ads fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med QuickLink Ads samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med QuickLink Ads, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Automatiske fjernelsesværktøjer til QuickLink Ads

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom QuickLink Ads, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.       
 

Om forfatteren

 
november 21, 2014 09:46, november 21, 2014 09:46
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *