Quickprivacycheck.com Pop-up - Hvordan Fjernes Det?

 

Computerbrugere er tilbøjelige til at blive paranoide, når det gælder deres computers sikkerhed. Nogle folk vil meget hellere erklære sig skyldige i en forbrydelse, de ikke har begået, fremfor at få hele deres søgehistorik udgivet. Det kan godt være, at det er en joke, men malware-analytikere advarer folk om, at den slags information er noget af det nemmeste at få fat i. Mange reklamestøttede softwareprogrammer famler ikke i binde. Svindlere designer disse typer parasitter som kompetente sporingsenheder, der sagtens kan indsamle ofrets søgevaner, tekniske information og endda indhente oplysninger, som er personlige. Quickprivacycheck.com pop-up er en konsekvens af et adwareprogram. Og fordi din computer er kompromitteret af sådan en pestilens, vil din online søgning blive forstyrret af Quickprivacycheck.com pop-up.

Om Quickprivacycheck.com pop-up

Quickprivacycheck.com pop-up kan sno sig uden om alle de sikkerhedsforanstaltninger, som du har opsat for at beskytte dig mod skade. Ad-Blocker er en let nedbrydelig barriere, og luskede adwareprogrammer tøver ikke med at omgå om denne tilføjelse. Adware griber enhver lejlighed for at kunne reklamere for tjenester, produkter, websider samt andet indhold fra tredjepart. Og annoncerne er ikke altid fokuseret på at være afbalanceret og velbegrundet. For det meste er Quickprivacycheck.com pop-up kun ude på at fremme forskellige produkter af ringe kvalitet, som autoriserede teknikere aldrig ville anbefale. Og hvis du har noget som helst at gøre med disse annoncer, kan du blive omdirigeret til et andet domæne. Den slags websider er ikke altid pålidelige, faktisk er de for det meste defekte, eller såkaldt rogue. Så du skal ikke klikke på Quickprivacycheck.com pop-up, lige så meget fordi det giver penge ned i lommen på svindlerne (pay-per-click-ordninger). Helt konkret kan denne popup-annonce variere. Men vi er overbevist om, at denne tilbagevendende besked vil fortælle dig, at din computer ikke kører, som den skal. Quickprivacycheck.com pop-up kan antyde, at din pc er inficeret med malware eller andre virusser. Og den vil foreslå, at du downloader et eller andet program, så du kan blive fri for denne væmmelige infektion (som regel mod betaling). I andre tilfælde kan Quickprivacycheck.com pop-up finde på at opfordre dig til at klikke på forskellige knapper, der fungerer som genveje til upålidelige, inficerede domæner.

Således distribueres Quickprivacycheck.com pop-up

Quickprivacycheck.com pop-up hvirvles rundt om dig som en gratis brochure, fordi du på en eller anden måde er blevet inficeret med et potentielt uønsket program (PUP), eller nærmere betegnet et reklamestøttet program. Parasitter, der udvikler annoncer, tager urimelige metoder i brug. Adware kan f. eks være implanteret i et andet gratis program, som kan downloades fra internettet. Så hvis du downloader sådan en applikation, er det vigtigt, at du er opmærksom på installationsprogrammet. Det er bedst, hvis du vælger en avanceret eller brugerdefineret indstilling til proceduren. Og vær kold over for tilbud på valgfrit software (det er præcis dér, hvor PUP’er holder til). Og hvis du vil være helt sikker på installationsprogrammet, skal du læse Slutbrugerlicensaftalen og Fortrolighedspolitikken for den valgte applikation. Du skal nemlig sikre dig, at du ikke er nødt til at overholde nogle tvivlsomme regler.

Forstyrrer Quickprivacycheck.com pop-up dig? Går din computer ned og fryser, og er din internetforbindelse langsom? Så gør noget ved sagen og fjern programmet, for det vil ikke gå væk af sig selv. Anvend Reimage, Spyhunter eller Hitman til opgaven og nyd din adware-frie computer igen. Du kan også gøre det manuelt ved hjælp af den manuelle fjernelsesvejledning nedenfor.Automatiske fjernelsesværktøjer til Quickprivacycheck.com pop-up

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Quickprivacycheck.com Pop-up, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Sådan fjernes Quickprivacycheck.com pop-up ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Quickprivacycheck.com pop-up installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Quickprivacycheck.com pop-up
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Quickprivacycheck.com pop-up fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Quickprivacycheck.com pop-up samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Quickprivacycheck.com pop-up, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse Quickprivacycheck.com pop-up fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner Quickprivacycheck.com pop-up. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af Quickprivacycheck.com pop-up eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Quickprivacycheck.com pop-up, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse Quickprivacycheck.com pop-up fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Quickprivacycheck.com pop-up samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Quickprivacycheck.com pop-up, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Quickprivacycheck.com pop-up fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde Quickprivacycheck.com pop-up være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse Quickprivacycheck.com pop-up fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på Quickprivacycheck.com pop-up. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Quickprivacycheck.com pop-up, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

       
 

Om forfatteren

 
oktober 20, 2016 07:21, oktober 20, 2016 07:21
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *