QuickRef - Hvordan Fjernes Det?

-  0
Type: Adware
 

QuickRef kan ved første øjekast virke som et nyttigt værktøj, men det er blot endnu en ondsindet applikation, som ikke bør være installeret på din computer, hvis du ikke har lyst til at få alvorlige problemer med netsikkerheden. Da det hemmeligt bliver installeret på brugernes computer, vil du først bemærke dette program, når det allerede er blevet føjet til din PC. Men så er det til gengæld heller ikke vanskeligt at lægge mærke til det. Annoncerne, der vises af QuickRef, er som regel markeret med slogans såsom ”Ads by QuickRef” eller ”Brought to you by QuickRef”. Så hvis du har bemærket den slags annoncer i en af dine netbrowsere, er din computer helt afgjort inficeret og du er nødt til at gøre noget ved sagen.

Vi anbefaler, at du downloader et pålideligt anti-malware program, såsom SpyHunter eller StopZilla og scanner din computer med det. Det vil automatisk finde og fjerne truslen for altid på kun få sekunder. Hvis din computer er inficeret med andre virusser, vil det ligeledes finde og fjerne dem. Du kan også benytte andet anti-malware software efter eget valg.

Hvis du foretrækker at fjerne QuickRef manuelt, skal du blot rulle ned til slutningen af denne artikel, hvor du vil finde vores trin-for-trin QuickRef manuelle fjernelsesvejledning. Følg alle punkter omhyggeligt, og du vil være i stand til selv at fjerne denne trussel.

Skulle du have nogle spørgsmål vedrørende dette emne, er du velkommen til at stille dem i kommentarsektionen nedenfor, og vi vil gøre vores bedste for at besvare dem alle sammen. Hvis du er interesseret i at vide mere om de specifikke funktioner ved QuickRef, skal du blot læse videre.

Om QuickRef adware

Denne applikation skulle kunne forbedre din søgeoplevelse og hjælpe dig med at spare både din tid og penge, når du handler online, ved at forsyne dig med diverse kuponer, rabatter og andre kommercielle tilbud. Problemet er bare, at alle de tilbud fremkommer på en ondsindet måde – som web annoncer. De annoncer kan blive vist i alle mulige former, såsom i-tekst, pop-up, pop-under, kontekstuelle eller bannerreklamer. Der kan ligeledes blive åbnet en ny fane eller endda et nyt vindue indeholdende en annonce i din netbrowser.

Disse popups dukker af og til helt tilfældigt op, hvilket er ret forstyrrende. Hvis du desuden klikker på en af annoncerne, vil du straks blive omdirigeret til andre hjemmesider, der muligvis tilhører forskellige cyber kriminelle, såsom hackere eller svindlere. Så det kan vi ikke anbefale, at du gør. Din computer kan på den måde blive inficeret med andre virusser, eller du kan endog blive snydt og miste dine hårdt tjente penge, hvis du forsøger at købe noget på en af de sider.

Programmet fungerer som en browsertilføjelse, der kan føjes til alle de mest populære netbrowsere, herunder Mozilla Firefox, Google Chrome, Internet Explorer eller Safari. Det betyder, at Apple brugere ligeledes kan blive inficeret. Det kan beskrives som et reklamenetværk for cyber kriminelle. Idet de ikke har adgang til alle legitime reklamenetværk, såsom Facebook eller Google ads, benytter de adware ligesom dette til således at skabe trafik til deres hjemmesider. Så hvis QuickRef er installeret på din computer, kan cyber kriminelle nå dig direkte i din netbrowser hver dag, og det er ret farligt.

En anden uønsket egenskab ved QuickRef er indsamling af data. Efter installation vil det indsamle diverse oplysninger om dine søgevaner, såsom søgehistorik, søgeforespørgsler, mest besøgte sider eller endda dine IP og e-mailadresser. Disse oplysninger vil blive brugt til markedsføring, dvs. tredjeparterne tilpasser annoncerne i henhold til de indsamlede data, og gør dem således endnu mere relevante og tiltrækkende for dine søgevaner, og dermed stiger chancen for, at du vil klikke på en af dem. Og det er netop hovedformålet med QuickRef, idet udviklerne af programmet bliver betalt for hvert eneste klik, du foretager på dem.

Således distribueres QuickRef

Du kan blive inficeret med QuickRef blot ved at downloade og installere gratis software fra internettet. Hvis du f. eks downloader og installerer en lille, ubetydelig applikation fra en upålidelig hjemmeside, er der risiko for, at QuickRef vil blive installeret ved siden af, uden at du overhovedet er klar over det. Hvis du gerne vil undgå det, skal du være meget opmærksom på installationsprocessen ved freebies.

Du skal om muligt altid vælge en brugerdefineret eller avanceret installationsmåde, og du skal aldrig springe punkter over. Det vil ligeledes være klogt at læse alle vilkår og betingelser. Se efter diverse afkrydsningsfelter, der allerede kan være krydset af for dig. Hvis du bemærker, at noget ekstra software, som du ikke kender, bliver installeret ved siden af, så skal du ikke tillade den installation, for det kan muligvis være QuickRef eller andet malware, som du nødigt vil have installeret på din computer.Automatiske fjernelsesværktøjer til QuickRef

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom QuickRef, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af QuickRef Ads

Sådan fjernes QuickRef ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom QuickRef installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til QuickRef
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af QuickRef fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med QuickRef samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med QuickRef, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse QuickRef fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner QuickRef. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af QuickRef eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med QuickRef, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse QuickRef fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med QuickRef samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med QuickRef, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man QuickRef fra Microsoft Edge:

 
 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task
Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter. Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse QuickRef fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på QuickRef. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med QuickRef, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Manuel QuickRef fjernelse

 
       
 

Om forfatteren

 
april 10, 2015 07:56, april 10, 2015 07:56
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *