Rango Win 8 Protection 2014 - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Rogue Anti-Spyware
 

Rango Win 8 Protection 2014 kategoriseres som en svindel-antispyware applikation. Vi anser det for at være skadeligt af flere grunde. For det første trænger denne applikation ind i computere på en urimelig måde, uden at brugerne overhovedet er klar over det. Det følger normalt med andre gratis applikationer, som kan downloades fra internettet. Du kan også blive inficeret med Rango Win 8 Protection 2014, ved at klikke på et skadeligt link. Du kan miste penge eller blive inficeret med andet malware, som følge af denne applikation, så derfor er det nødvendigt at fjerne den hurtigst muligt. I slutningen af denne artikel kan du finde en vejledning, der forklarer, hvordan du slipper af med Rango Win 8 Protection 2014.

Om Rango Win 8 Protection 2014 

Formålet med Rango Win 8 Protection 2014 er at få dig til at tro, at din computer er inficeret med flere farlige infektioner, som det er nødvendigt at fjerne så hurtigt som muligt, for at undgå forestående problemer. Når Rango Win 8 Protection 2014 først er inde i systemet, vil det starte automatisk, hver gang du tænder din computer. Umiddelbart derefter vil programmet køre en falsk scanning af alle dine filer, der er gemt på PC’en. Scanningsresultaterne vil afsløre, at din maskine er inficeret med flere infektioner, som kan forårsage alvorlig skade i dit system, og derfor er det nødvendigt at fjerne dem hurtigst muligt. Her følger nogle eksempler på beskeder, som vises af Rango Win 8 Protection 2014:

Der er fundet en sikkerhedstrussel i systemet. Virusser og/eller spyware kan være i gang med at ødelægge dit system. Kør en gratis sikkerhedsscanning, for at forhindre infektion og tab af data, eller tyveri.

Rango Win 8 Protection 2014 har blokeret et program, så det ikke kan få adgang til internettet – Dette program er inficeret med Trojan-BNK.Win32.Keylogger.gen. Private data, herunder kreditkort oplysninger og kodeord, kan blive stjålet af tredjeparter.

Rango Win 8 Protection 2014 Advarsel – Systemet er hacket! Ukendt program er ved at scanne dit system registreringsdatabase! Der er opdaget identitetstyveri.

Der er fundet sporende software! Din PC aktivitet bliver overvåget. Mulig spyware infektion. Din datasikkerhed kan kompromitteres. Følsomme data kan blive stjålet. Fuldfør straks en sikkerhedsscanning, for at forhindre skade.

Rango Win 8 Protection 2014 vil tilbyde dig at fjerne disse infektioner. Men for at gøre det, er du nødt til at købe en premium version af denne anti-spyware applikation. En livstidslicens koster $99. Det ville være rimeligt at betale det beløb for et effektivt og pålideligt beskyttelsesprogram, men Rango Win 8 Protection 2014 er selv skadeligt, og du skal ikke betale for det. Det viser ustandseligt de falske scanningsresultater, for at overbevise dig om, at din computer er inficeret, og at du virkelig har brug for at købe en premium version af Rango Win 8 Protection 2014. 

Og det er ikke den eneste skadelige egenskab ved denne applikation. Den kan ligeledes blokere nogle hjemmesider, som kan hjælpe dig med at fjerne Rango Win 8 Protection 2014:

Internet Explorer advarsel. Besøg på dette websted kan udgøre en sikkerhedsrisiko for dit system!

 Mulige årsager inkluderer:

Der er fundet en farlig kode på dette websteds sider, som installerer uønsket software i dit system.

 Der er opdaget mistænkeligt og potentielt uønsket netværksaktivitet.

 Spyware infektion i dit system.

 Klager over dette websted fra andre brugere.

 Webstedet, du besøger, udfører scanninger af port og system.

Du kan gøre følgende:

Anskaf dig en kopi af ”Rango Win 8 Protection 2014”, for at beskytte din PC, mens du surfer på internettet (ANBEFALET)

 Kør en scanning for spyware, virus og malware

 Fortsæt at surfe på internettet uden sikkerhedsforanstaltninger (FARLIGT)

Programmet kan ligeledes infiltrere diverse malware i din computer, så derfor skal det fjernes. Selv efter fjernelsen af Rango Win 8 Protection 2014 bør du scanne din PC med et pålideligt anti-malware program, såsom SpyHunter eller Malwarebytes, så du kan være sikker på, at der ikke er installeret andre uønskede applikationer.

Sådan fjernes Rango Win 8 Protection 2014 Automatiske fjernelsesværktøjer til Rango Win 8 Protection 2014

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Rango Win 8 Protection 2014, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.
  1. Start -> Kør
  2. Indtast https://www.2-viruses.com/downloads/stopzilla.exe og tast Enter. Vent på, at filen bliver downloadet.
  3. Kør et installationsprogram for Stopzilla. Det skulle eliminere Rango Win 8 Protection 2014 processen.
  4. Hvis Stopzilla installationsprogrammet ikke eliminerer processen, så prøv med et installationsprogram for Spyhunter: Start -> kør https://www.2-viruses.com/downloads/spyhunter-i.exe, download og kør.
  5. Skan med Reimage, Stopzilla, Spyhunter eller Malwarebytes, for at fjerne parasitten.

På nuværende tidspunkt er Stopzilla installationsprogrammet i stand til at eliminere processerne af svindelprogrammer, selvom du muligvis har brug for yderligere anti-malware værktøj til fuldstændigt at fjerne parasitten.

Rango Win 8 Protection 2014 video fjernelsesguide

       
 

Om forfatteren

 
november 29, 2014 18:44, november 29, 2014 18:44
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *