RealDeal - Hvordan Fjernes Det?

-  0
Type: Adware
 

RealDeal kan være svaret på spørgsmålet om, hvorfor du ser diverse popup annoncer i din netbrowser. Programmet er opført som adware, hvilket betyder, at du vil se irriterende annoncer, når du søger på internettet, hvis det er installeret på din computer. Det er ligeledes opført som et PUP (potentielt uønsket program) på grund af, at det udfører flere ondsindede handlinger. Selvom udviklerne af denne applikation hævder, at det er et nyttigt værktøj, som vil hjælpe dig med at spare din tid og penge, ved at skaffe dig forskellige kuponer og kommercielle tilbud, når du handler på internettet, så er det et falsk løfte. Da RealDeal er en ad-supporter, kommer alle annoncerne fra tredjeparterne og er falske. Så det kan ikke anbefales at klikke på dem. Hvis du gør det, vil du straks blive omdirigeret til tredjepartens hjemmeside, som kan være inficeret af cyber kriminelle, og kan skade din computer. Annoncerne dukker for det meste op på e-handel hjemmesider, såsom Amazon eller eBay, og de tilbyder dig at købe nogle produkter til en billigere pris end prisen på den nævnte hjemmeside.

RealDeal fungerer som en browsertilføjelse, som kan føjes til alle de mest populære netbrowsere, herunder Google Chrome, Mozilla Firefox og Internet Explorer. Udover at være ansvarlig for at udvikle annoncer, indsamler programmet også dine personlige oplysninger, såsom søgeforespørgsler, søgehistorik og lignende data, og videresender dem til tredjeparterne. De tilpasser deres annoncer i henhold til oplysningerne, og gør dem således mere tiltrækkende i dine øjne. RealDeal udvikler nettrafik og finder kundeemner, og ejerne af applikationen tjener penge på den måde. Hvis du har bemærket, at programmet arbejder i dit system, skal du ikke tøve, men træffe de nødvendige foranstaltninger, for helt at fjerne det.

RealDeal distribueres på samme måde som det meste adware – bundtet med andet gratis software. Dvs. når du downloader og installerer et værktøj fra internettet, kan det være, at RealDeal ligeledes vil blive installeret. Så hvis du ikke ønsker, at denne ondsindede applikation bliver installeret på din computer, skal du prøve at være så forsigtig som du overhovedet kan under installationen af freebies. Vær opmærksom på vilkår og betingelser, og vælg om muligt en brugerdefineret eller avanceret installationsmåde. Du skal ikke springe punkter over, og læs alt, hvad der bliver dig forelagt. Det vil sikre, at du er klar over, hvad du installerer. Hvis det er for sent og din computer allerede er inficeret, er du nødt til at scanne den med et pålideligt anti-malware program, såsom Spyhunter eller malwarebytes. Det vil finde og fjerne RealDeal automatisk. Hvis du gerne vil gøre det manuelt, er du velkommen til at følge vores trin-for-trin RealDeal fjernelsesvejledning herunder.

Sådan fjernes RealDeal

Fjernelse af RealDeals hovedkomponenter og installationsprogrammer ved hjælp af Kontrolpanelet

 1. Gå til Kontrolpanel. I Windows XP/Vista/7 åbn Start -> Kontrolpanel, Tilføj/Fjern Programmer eller Afinstaller. I Windows 8 indtast Kontrolpanel i søgeboksen, og se efter Afinstaller et program. I begge tilfælde er du nok nødt til at bekræfte, at du er administrator på denne PC.
 2. Se efter RealDeal og/eller lignende elementer i programlisten. Ved standardindstilling anbefaler jeg at fjerne Yontoo, Webcake, alt ”savings” og ”Coupon” relateret. Scanning med anti-malware programmer såsom Spyhunter eller Stopzilla kan give dig en ide om, hvilke programmer du ligeledes bør fjerne derfra.
 3. Luk Kontrolpanel.

Fjernelse af RealDeal fra Internet Explorer

 1. Klik på Skruenøgleikonet -> Administrer Tilføjelser.
 2. Gå igennem Værktøjslinjer og Udvidelser. Fjern alt, der har relation til RealDeal og elementer, som du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Luk Indstillinger.

Fjernelse af RealDeal fra Firefox

 1. Indtast about:addons i URL feltet.
 2. Gå igennem Udvidelser og Tilføjelser listen, fjern alt, der har relation til RealDeal samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
 3. Du kan valgfrit nulstille Firefox: gå til Firefox -> Hjælp (Hjælp i menu OSX brugere) -> Fejlfinding Information. Derefter Nulstil Firefox.

Fjernelse af RealDeal fra Chrome

 1. Indtast chrome://extensions i url feltet.
 2. Gå igennem listen med udvidelser og fjern programmer, du ikke har brug for, især dem, der ligner RealDeal. Hvis du ikke er sikker, kan du inaktivere dem midlertidigt.
 3. Genstart Chrome.
 4. Du kan valgfrit indtaste chrome://settings i URL feltet, klikke på Avancerede indstillinger, rulle ned til bunden af listen og klikke på Nulstil Browserindstillinger.

Automatiske fjernelsesværktøjer til RealDeal

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom RealDeal, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.       
 

Om forfatteren

 
marts 2, 2015 08:44, marts 2, 2015 08:44
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *