Related Searches Sidebar - Hvordan Fjernes Det?

-  0
Type: Adware
 

Related Searches Sidebar er en irriterende popup, der kan forstyrre dit arbejde, når du foretager en søgning på internettet ved hjælp af Internet Explorer, Mozilla Firefox eller Google Chrome. Den kan begynde at dukke op, efter at du har installeret en gratis afspiller eller anden gratis applikation fra internettet. Selvom Related Searches Sidebar ikke er en virus, har den forbindelse til et andet potentielt uønsket program – Topic Torch, som er kendt for at vise tonsvis af annoncer samt reklamere for talrige kommercielle hjemmesider.

Begge programmer har ikke brug for brugerens tilladelse, for at blive installeret. Selvom du kan undgå dem, hvis du er mere forsigtig med dine downloads, er de fleste brugere ikke særlig opmærksomme på installationspunkterne ved diverse software programmer fra internettet, og de ender med at få disse generende annoncer på halsen. Related Searches Sidebar kan blive opdaget, før den bliver føjet til din browser, hvis du altså følger installationspunkterne omhyggeligt. Du er som regel nødt til at fravælge en indstilling, der installerer den, for ellers vil programmet blive downloadet automatisk.

Når programmet først er inde i systemet, vil det dukke op, hver gang du søger på internettet. Related Searches Sidebar vil vise tilfældige annoncer, der er fulde af kommercielle links, der kan føre dig hen til usikre sider. De fleste af annoncerne er markeret som ”brought by Topic Torch”. Du skal aldrig klikke på de annoncer, hvis du ikke har lyst til at få yderligere problemer i dit system. I stedet kan det anbefales at fjerne Related Searches Sidebar og Topic Torch så hurtigt som muligt.

Ved brug af Kontrolpanel til at fjerne Related Searches Sidebars hovedkomponenter og installationsprogrammer

 1. Gå til Kontrolpanel. I Windows XP/Vista/7 åbn Start -> Kontrolpanel, Tilføj/Fjern Programmer eller Afinstaller. I Windows 8 indtast Kontrolpanel i søgeboksen, og se efter Afinstaller et program. I begge tilfælde er du nok nødt til at bekræfte, at du er administrator på denne PC.
 2. Se efter Related Searches Sidebar og/eller lignende elementer i programlisten. Ved standardindstilling anbefaler jeg at fjerne Yontoo, Webcake, alt ”savings” og ”Coupon” relateret. Scanning med anti-malware programmer såsom Reimage, Spyhunter eller Stopzilla kan give dig en ide om, hvilke programmer du ligeledes bør fjerne derfra.
 3. Luk Kontrolpanel.

Fjernelse af Related Searches Sidebar fra Internet Explorer

 1. Klik på Skruenøgleikonet -> Administrer Tilføjelser.
 2. Kontroller Værktøjslinjer og Udvidelser. Fjern alt, der har relation til Related Searches Sidebar og elementer, som du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Luk Valgmuligheder.

Fjernelse af Related Searches Sidebar fra Firefox

 1. Indtast about:addons i URL feltet.
 2. Gå igennem Udvidelser og Tilføjelser listen, fjern alt, der har relation til Related Searches Sidebar samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
 3. Du kan valgfrit nulstille Firefox: gå til Firefox -> Hjælp (Hjælp i menu OSX brugere) -> Fejlfinding Information. Derefter Nulstil Firefox.

Fjernelse af Related Searches Sidebar fra Chrome

 1. Indtast chrome://extensions i url feltet.
 2. Gå igennem listen med udvidelser og fjern programmer, du ikke har brug for, især dem, der ligner Related Searches Sidebar. Hvis du ikke er sikker, kan du inaktivere dem midlertidigt.
 3. Genstart Chrome.
 4. Du kan valgfrit indtaste chrome://settings i URL feltet, klikke på Avancerede indstillinger, rulle ned til bunden af listen og klikke på Nulstil Browserindstillinger.

BEMÆRK:

 1. Hvis du har fundet en udvidelse, som ikke kan fjernes fra browseren, skal den enten fjernes fra Kontrolpanelet eller med anti-malware programmer (såsom Spyhunter, malwarebytes) eller afinstallationsprogrammer (såsom RevoUninstaller).

Automatiske fjernelsesværktøjer til Related Searches Sidebar

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Related Searches Sidebar, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.       
 

Om forfatteren

 
december 27, 2014 09:22, juli 19, 2016 12:58
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *