RightCoupon Ads - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Adware
 

RightCoupon Ads er en browser ekstension, der viser talrige annoncer, når du søger på Internettet og forstyrrer dine søgesessioner. Selv om det ikke er en virus, er det et ganske påtrængende program. De fleste gange føjes RightCoupon til browseren, når brugeren installerer gratis software, der ikke klart nævner noget om denne sammenblanding. Det er grunden til, at de fleste brugere ikke er klar over, hvorfor de ser disse annoncer og skyder endda skylden på virus. I de tilfælde, vi har testet, blev RightCoupon kaldt SaveClicker i sammenblandingen og plugin navnet var det samme. Så du er måske ikke klar over hvilken plugin, der viser annoncer.

Da RightCoupon lover de bedste tilbud og kuponer, kan de brugere, der godt kan lide at handle online, tro at de er utrolig nyttige. Du bør dog vide, at skaberne af dette program faktisk tjener penge på hvert eneste klik på annoncerne. Dette kaldes tilknyttet marketing og selvom det er en lovlig måde at fremme ting, skal man huske på, at RightCoupon installeres uden en brugers samtykke og det gør det til et potentielt uønsket program.

Et andet formål ved denne adware er at udspionere brugerens søgevaner, såsom søgehistorie og søgeforespørgsler. Denne information bruges til at forbedre relevansen af RightCoupon’s annoncer og til andre marketing relaterede formål. Endelig er det en ret generende applikation, der spilder meget af din tid og forstyrrer din søgning.

Denne applikation er skabt og fordelt af Linkular LLC.

Det anbefales på det kraftigste, at du fjerner RightCoupon fra din computer, lige så snart du opdager dens annoncer i din browser. For det første er du nødt til at afinstallere den fra Programlisten i Kontrolpanelet og derefter gendanne dine browserindstillinger. Nedenfor kan du finde detaljerede instrukser til hvordan RightCoupon fjernes. Alt efter hvilken browser der er berørt, vælg dem der passer til dig.

Instrukser til manuel fjernelse af RightCoupon Ads

Brug Kontrolpanelet til at fjerne RightCoupon Ads´ hovedkomponenter og installationsprogrammer

 1. Gå til Kontrolpanelet. I Windows XP/Vista/7 åbn Start -> Kontrolpanel, Tilføj/Fjern Programmer eller Afinstallér. I Windows 8 indtast Kontrolpanel i søgefeltet, derpå se efter Afinstallér et program. I begge tilfælde er du muligvis nødt til at bekræfte, at du er administrator på denne computer.
 2. Se efter RightCoupon og/eller lignende elementer i programlisten. Ved standardindstilling anbefales det at fjerne Yontoo, Webcake, alt ”savings” og ”coupon” relateret. En skanning med Anti-Malware programmer såsom Spyhunter eller Stopzilla kan give dig en ide om, hvilke programmer du ligeledes bør fjerne derfra.
 3. Luk Kontrolpanel.

Fjernelse af RightCoupon Ads fra Internet Explorer

 1. Klik på Skruenøgleikonet -> HåndtérAdd-ons.
 2. Gå igennem Værktøjslinjer og Ekstensions. Fjern alt der har relation til RightCoupon, SaveClicker og elementer, som du ikke er sikker på er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Luk Valgmuligheder.

Fjernelse af RightCoupon Ads fra Firefox

 1. Indtast about:addons i URL feltet. 
 2. Gå igennem Ekstensions og Addons listen, og fjern alt der har relation til RightCoupon og SaveClicker og elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender ekstensionen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
 3. Du kan valgfrit nulstille Firefox: gå til Firefox -> Hjælp (Hjælp i menuen for OSX brugere) -> Troubleshooting Information. Derefter Nulstil Firefox.

Fjernelse af RightCoupon Ads fra Chrome

 1. Indtast chrome://extensionsi URL feltet. 
 2. Gå igennem ekstensionslisten og fjern programmer, du ikke har brug for, særligt dem der ligner RightCoupon eller SaveClicker. Hvis du er usikker, kan du midlertidigt inaktivere dem.
 3. Genstart Chrome.
 4. Du kan valgfrit indtaste chrome://settings i URL feltet, klik på Avancerede indstillinger, rul ned til bunden af listen og klik på Nulstil Browserindstillinger.

Bemærk:

Hvis du fandt en ekstension, der ikke kan fjernes fra browseren, skal den enten fjernes fra Kontrolpanelet eller med anti-malware programmer (såsom Spyhunter, malwarebytes) eller afinstallationsprogrammer (såsom RevoUninstaller).

Automatiske fjernelsesværktøjer til RightCoupon Ads

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom RightCoupon Ads, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen. 

Relaterede billeder

 
related image #1 from RightCoupon Ads
     
 

Om forfatteren

 
juni 22, 2014 07:08, juni 22, 2014 07:08
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *