RinoReader - Hvordan Fjernes Det?

-  0
Type: Adware
 

Selvom RinoReader ved første øjekast ser ud som en nyttig applikation, er det blot endnu et malware program, som ikke bør være installeret på din computer. Flere af dets funktioner er årsag til, at det officielt er opført som adware. Det er ikke svært at afgøre om din computer er inficeret med RinoReader eller ej, for annoncerne, der vises af denne applikation, er som regel markeret med et slogan, såsom ”Ads by RinoReader” eller ”Brought to you by RinoReader”. Så hvis du har bemærket denne forekomst i en af dine browsere, er din computer afgjort inficeret, og du er nødt til at gøre noget ved sagen.

Du kan fjerne RinoReader på to måder, nemlig enten manuelt eller automatisk. Det er meget nemmere at gøre det automatisk, så derfor anbefaler vi, at du vælger den fremgangsmåde. Du skal blot downloade et pålideligt anti-malware program, såsom SpyHunter eller Malwarebytes og derpå køre en fuld scanning af alle filer, der er gemt på din harddisk. Det vil automatisk finde og fjerne truslen på kun få sekunder. Hvis din computer er inficeret med andre virusser, vil det ligeledes finde og fjerne dem, samtidig med at det vil beskytte din computer mod diverse lignende infektioner fremover, så det er værd at have det installeret. Du kan ligeledes benytte andre anti-malware applikationer efter eget valg.

Hvis du ikke har lyst til at benytte ekstra anti-malware software, kan du også fjerne RinoReader manuelt. Da denne proces kan være kompliceret, har vi udviklet en trin-for-trin RinoReader manuel fjernelsesvejledning, som kan hjælpe dig. Du finder den i slutningen af denne artikel. Du skal blot følge alle punkterne og du vil dermed være i stand til selv at fjerne denne virus.

Skulle du have nogle spørgsmål vedrørende dette emne, er du velkommen til at stille dem i kommentarsektionen nedenfor, og vi vil gøre vores bedste for at besvare dem alle. Hvis du er interesseret i at vide mere om de specifikke funktioner ved RinoReader, skal du bare læse videre.

Om RinoReader adware

Selvom det beskrives som et nyttigt program, der vil erstatte din standard PDF dokumentlæser samt forsyne dig med nogle ekstra funktioner, er denne beskrivelse langt fra sand. For det først vil RinoReader vise forskellige annoncer i alle dine netbrowsere. Programmet fungerer som en browsertilføjelse, der kan føjes til alle de mest almindelige netbrowsere, herunder Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer eller endog Safari. Når programmet først er inde i systemet, vil det vise alle mulige slags annoncer, såsom pop-up, pop-up, i-tekst, kontekstuelle eller bannerreklamer. En ny fane eller et nyt vindue med en annonce i kan ligeledes blive åbnet i din netbrowser til enhver tid.

Annoncerne, der vises af RinoReader, dukker som regel op på e-handel hjemmesider, såsom eBay eller Amazon, hvor de tilbyder dig at købe nogle bestemte varer til yderst favorable priser. Du skal ikke falde for det trick, for tilbuddene er for det meste falske, de prøver kun på at fange din opmærksomhed og således få dig til at klikke på en af annoncerne. Udviklerne af programmet bliver betalt hver gang du klikker på dem, derfor har de til formål at gøre annoncerne så tiltrækkende som muligt.

Således distribueres RinoReader adware

Du kan blive inficeret med denne virus blot ved at downloade og installere noget freeware fra upålidelige websider. Når du for eksempel downloader og installere en PDF generator eller download manager, kan RinoReader være bundtet med det og snige sig ind i din computer. Hvis du gerne vil undgå det, skal du altid være opmærksom på installationsprocessen ved freeware.

Du skal aldrig springe punkter over og du skal om muligt vælge en brugerdefineret eller avanceret installationsmåde. Du vil på den måde være i stand til at se alle tilgængelige indstillinger samt foretage ændringer. Hvis du bemærker, at noget ekstra software, som du ikke kender, bliver installeret ved siden af, skal du ikke tillade fuldførelsen af den installation, for det kan muligvis være RinoReader eller anden uønsket applikation.Automatiske fjernelsesværktøjer til RinoReader

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom RinoReader, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af RinoReader

Sådan fjernes RinoReader ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom RinoReader installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til RinoReader
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af RinoReader fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med RinoReader samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med RinoReader, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse RinoReader fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner RinoReader. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af RinoReader eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med RinoReader, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse RinoReader fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med RinoReader samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med RinoReader, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man RinoReader fra Microsoft Edge:

 
 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task
Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter. Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse RinoReader fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på RinoReader. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med RinoReader, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

       
 

Om forfatteren

 
maj 20, 2015 09:31, maj 20, 2015 09:31
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *