Rocket Deal - Hvordan Fjernes Det?

-  0
Type: Adware
 

Rocket Deal klassificeres som adware, fordi det viser diverse annoncer i brugernes netbrowsere. Annoncerne er ikke blot generende, men også ondsindede. Du kan få nogle ret alvorlige problemer angående netsikkerhed på grund af denne applikation, så derfor er det nødvendigt at fjerne den hurtigst muligt. Hvis din computer er inficeret med Rocket Deal, men du ikke ved, hvordan du skal fjerne programmet, så er du kommet til det rette sted.

Rocket Deal adware kan fjernes enten manuelt eller automatisk. Hvis du ikke har tidligere erfaring med at fjerne infektioner, anbefaler vi dig at udføre det automatisk – det er meget nemmere og hurtigere. Du skal blot downloade et pålideligt anti-malware program, såsom SpyHunter eller StopZilla og scanne din PC med det. Det vil automatisk finde og fjerne truslen, så du ikke behøver at bekymre dig om det mere. Det vil ligeledes beskytte din computer mod lignende infektioner fremover, så det er værd at have sådan en applikation installeret i dit system. Du kan naturligvis også vælge andre anti-malware programmer efter eget valg.

Hvis du gerne vil fjerne Rocket Deal manuelt, så rul ned til slutningen af denne artikel, hvor du vil finde vores vejledning, som beskriver hvordan du trin for trin fjerner Rocket Deal manuelt. Det kan være vanskeligt at fjerne infektionen manuelt, så derfor har vi udviklet denne vejledning, der kan hjælpe dig med det. Hvis du følger alle punkterne med omhu, vil du være i stand til at slippe af med dette ækle adware.

Skulle du have nogle spørgsmål vedrørende dette emne, er du velkommen til at stille dem i kommentarsektionen nedenfor, og vi vil gøre vores bedste for at besvare dem. Hvis du gerne vil vide mere om Rocket Deal adware, skal du blot læse videre.

Om Rocket Deal adware

Selvom Programmet beskrives som en nyttig applikation, der vil hjælpe dig med at spare både din tid og penge, når du handler omline, ved at forsyne dig med forskellige links, kuponer og tilbud, så er det ikke sandt. Alle de kommercielle tilbud fremkommer i en irriterende form for annoncer af typerne pop-up. pop-under, i-tekst, banner- eller kontekstuelle reklamer. Der kan ligeledes blive åbnet en ny fane eller nyt vindue med en annonce (som regel et kommercielt tilbud) i din browser. Rocket Deal kan forsøge at efterligne et værktøj til prissammenligning.

De annoncer, der vises af Rocket Deal, dukker typisk op på e-handel websider, såsom eBay eller Amazon, og foreslår dig at købe nogle bestemte varer til en bedre pris. Tilbuddene kan være ret tillokkende, men du skal ikke falde for det trick, for de er som regel falske, de forsøger bare på at gøre dig interesseret og få dig til at klikke på en af de annoncer.

Vi kan ikke anbefale dig at klikke på nogle af de af annoncer, for hvis du gør det, vil du straks blive omdirigeret til andre hjemmesider, som kan tilhøre cyber kriminelle, såsom hackere eller svindlere. Din computer kan på den måde blive inficeret, eller du kan blive snydt og miste dine hårdt tjente penge, hvis du forsøger at købe noget på en af de sider.

Dette adware er som et reklamenetværk, der er designet specielt for cyber kriminelle – de kan ikke reklamere for deres tjenester på lovlige reklameplatforme, så de benytter adware ligesom dette til at skabe trafik til deres websider. Så hvis Rocket Deal er installeret på din computer, kan cyber kriminelle nå dig direkte i din netbrowser hver dag, og det er ret farligt. Derfor skal du fjerne dette potentielt uønskede program, for at din computer kan være beskyttet.

Værktøjet fungerer som en browsertilføjelse, der kan føjes til alle de mest populære netbrowsere, herunder Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox eller sågar Safari. Det er kun muligt at angive denne infektion, når det allerede er inde på din computer, men så er det til gengæld heller ikke vanskeligt. Alle annoncerne, der vises af Rocket Deal adware, er som regel markeret med et slogan såsom ”Ads by Rocket Deal” eller ”Brought to you by Rocket Deal”. Så hvis du har bemærket denne forekomst i en af dine netbrowsere, så er din computer helt klart inficeret og du er nødt til at klare det problem.

Og det er slet ikke de eneste uønskede aktiviteter, der udføres af Rocket Deal. Når det først er installeret, vil det ligeledes indsamle dine personlige oplysninger, såsom din søgehistorik, søgeforespørgsler, mest besøgte sider eller endda dine IP og e-mailadresser. Disse oplysninger bliver brugt til markedsføring – tredjeparterne tilpasser annoncerne i henhold til de indsamlede data og gør endnu mere relevante og tiltrækkende i dine øjne, når de er baseret på dine interesser, og på den måde stiger chancen for, at du vil klikke på en af de annoncer. Og det er netop formålet med Rocket Deal, fordi udviklerne af programmet bliver betalt for hvert eneste klik, du foretager på dem. De udvikler trafik og finder kundeemner.

Således distribueres Rocket Deal adware

Rocket Deal distribueres på samme måde som de fleste andre lignende adwareprogrammer – bundtet med gratis applikationer, som kan downloades fra internettet. Dvs. når du downloader og installerer en applikation fra en upålidelig webside, er der risiko for, at Rocket Deal vil blive installeret ved siden af, uden at du overhovedet er klar over det. Det bedste vil være slet ikke at downloade software fra mistænkelige kilder, men hvis du ikke har andre muligheder, så skal du være yderst forsigtig under installationen af en downloadet freebie, og hold altid din computer beskyttet med et pålideligt anti-malware program.

Under installationen skal du altid vælge en brugerdefineret eller avanceret installationsmåde, hvis det er muligt, og du skal ikke springe punkter over (du skal ikke bare klikke ”næste” og ”godkend” hele tiden, uden først at læse al information). Det vil gøre dig i stand til at se alle tilgængelige indstillinger og kontrollere situationen. Det vil ligeledes være klogt at læse alle vilkår og betingelser. Du skal ikke forhaste dig, fordi noget af den mest vigtige information kan blive vist med meget lille skrifttype, og det vil du nødigt overse. Se efter diverse afkrydsningsbokse, der allerede kan være krydset af for dig. Hvis du bemærker, at noget ekstra software, som du ikke kender, bliver installeret ved siden af, så skal du ikke tillade den installation, fordi det muligvis kan være Rocket Deal eller andet adware.Automatiske fjernelsesværktøjer til Rocket Deal

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Rocket Deal, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Sådan fjerner du Rocket Deal adware

Sådan fjernes Rocket Deal ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Rocket Deal installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Rocket Deal og relaterede parasitter såsom Rocket-find.com virus , Find-a-deal , Outrageous Deal , Save as Deal Finder .
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Rocket Deal fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Rocket Deal samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Rocket Deal, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse Rocket Deal fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner Rocket Deal. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af Rocket Deal eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Rocket Deal, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse Rocket Deal fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Rocket Deal samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Rocket Deal, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Rocket Deal fra Microsoft Edge:

 
 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task
Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter. Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse Rocket Deal fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på Rocket Deal. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Rocket Deal, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

       
 

Om forfatteren

 
februar 15, 2015 08:51, februar 15, 2015 08:51
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *