Rocket-find.com Virus - Hvordan Fjernes Det?

 

Rocket-find.com virus er en browser hijacker, der fungerer på lignende manér som Sweet Page, Delta Search, AwesomeHP, Nation Zoom og andre populære hijackere. Programmet kan påvirke alle hovedbrowsere, inklusiv Internet Explorer, Mozilla Firefox og Google Chrome. Det betyder, at det kan angribe computersystemer over hele verden, og antallet af ramte computere man stige ret hurtigt. Nogle gange kaldes denne parasit for WSE Rocket virus, på grund af et plugin navn, den bruger.

Rocket-find.com virus er designet til at tjene penge på annoncering af forskellige websider og fremme deres webtrafik. Højst sandsynligt tjener den også penge fra affiliate/tilknyttede links og det kan relateres til øget salg på særlige sider. Programmet erstatter din startside såvel som din standard søgeudbyder, og tvinger dig til at benytte Rocket-find.com i stedet for den søgemaskine, du selv har valgt. Når du foretager en søgning ved brug af den søgemaskine, vil du blive tilbudt at besøge sponsorerede websider frem for at få almindelige søgeresultater. Du skal være opmærksom på, at du kan blive ført hen til forskellige, kompromitterende sider, og endda få din computer inficeret. Det er en af de vigtigste grunde til, hvorfor du ikke skal stole på denne søgemaskine.

Browser hijackere bliver ofte distribueret ved at følge med andet software. Den blev højst sandsynligt føjet til din browser, mens du var ved at downloade et gratis værktøj fra internettet. For at undgå det, skal du altid være meget opmærksom på installationstrinene ved dine nye downloads. Sørg for, at du ikke går med til at få erstattet din startside med nogen som helst ukendt webside. Hvis en af dine browsere allerede er blevet kapret, skal du fjerne Rocket-find.com virus hurtigst muligt.

Først skal du gå til Kontrolpanelet, Tilføj/Fjern Programmer listen og afinstallér alt derfra, der er relateret til Rocket-find.com. Nogle versioner af denne virus installerer software, der blokerer dine browserindstillinger, så de ikke kan ændres. For at identificere dem, kan det være nyttigt at skanne med Spyhunter eller andet anerkendt anti-spyware værktøj. Derefter kan du afinstallere udvidelserne og nulstille indstillingerne i dine browsere.

Sådan fjernes Rocket-find.com virus fra Internet Explorer (ældre versioner):

 1. Klik på pilen på højre side af søgeboksen.
 2. Gør følgende: på IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, på IE7 klik på Skift standardsøgninger.
 3. Fjern Rocket-find.com fra listen.

Sådan fjernes Rocket-find.com virus fra IE11:

 1. Klik på Indstillingsikonet (øverst til højre) )->Administrer Addons.
 2. Vælg Søgeudbydere.
 3. Udskift standardsøgemaskinen med Bing eller Google.
 4. Hvis ingen af disse søgeudbydere er til rådighed, følg ”Find flere søgeudbydere” nederst på skærmen og installér Google.

Sådan fjernes Rocket-find.com virus fra Firefox:

 1. Indtast “about:config” i URL baren. Det vil åbne indstillingssiden.
 2. Skriv “Keyword.url” i søgeboksen. Højreklik på det og nulstil det.
 3. Skriv ”browser.search.defaultengine” i søgeboksen. Højreklik på det og nulstil det.
 4. Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgeboksen. Højreklik på det og nulstil det.
 5. Skriv ”browser.startup.homepage” i søgeboksen. Højreklik på det og nulstil.
 6. Søg efter ”browser.newtab.url”. Højreklik og nulstil. Dette vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.
 7. Hvis indstillingerne nulstilles og skanning med anti-malware programmer er ren: luk Firefox, åbn fil Explorer og indtast %AppData% på adresselinjen. Indtast user.js i søgeboksen. Hvis filen eksisterer, giv den nyt navn og start Firefox igen. Du er nødt til at gentage de foregående trin.

Sådan fjernes Rocket-find.com virus fra Google Chrome:

 1. Klik på ikonet med de 3 vandrette linjer på browser værktøjslinjen;
 2. Vælg Indstillinger;
 3. Vælg Basics (Generelt)->Administrer Søgemaskiner;
 4. Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen.
 5. Gå tilbage til Indstillinger. På Opstart vælg ‘Open blank page’ (vis blank side) (du kan også fjerne uønskede sider fra set pages linket);
 6. Hvis din ”Ny Fane” side er kapret, er du nødt til at skanne med et anti-malware program eller bruge ”Omdirigering af Ny Fane” udvidelsen fra Chrome Store.

Sådan fjernes genvejshijack (alle browsere) (valgfri):

Hvis din browser kun åbner Rocket-find.com siden ved opstart, så prøv dette:

 1. Højreklik på dit browserikon. Vælg Egenskaber.
 2. Åbn Genvejs fane.
 3. Slet Rocket-find.com delen fra destinationsfeltet.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Rocket-find.com virus

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Rocket-find.com Virus, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen. 

Rocket-find.com virus skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
juli 29, 2014 06:46, juli 29, 2014 06:46
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *