Roll Around - Hvordan Fjernes Det?

-  0
Type: Adware
 

Roll Around er endnu et ondsindet program, der kategoriseres som adware. Når det er først er installeret, vil det vise diverse annoncer i alle dine netbrowsere. Annoncerne er ikke bare generende, men også skadelige, så hvis du ikke har lyst til at få alvorlige problemer angående din netsikkerhed, anbefaler vi, at du fjerner denne infektion hurtigst muligt.

Roll Around kan fjernes enten manuelt eller automatisk. Det er meget nemmere at gøre det automatisk, så derfor anbefaler dig at gøre det på den måde. Du skal blot downloade et pålideligt anti-malware program, såsom SpyHunter eller Malwarebytes og scanne din computer med det. Det vil automatisk finde og fjerne truslen på ingen tid, så du ikke behøver at bekymre om det mere. Det vil ligeledes beskytte din computer mod lignende infektioner fremover, så det er værd at have det installeret på din PC hele tiden. Du kan også benytte andre anti-malware programmer efter eget valg.

Hvis du imidlertid af en eller anden grund ikke har lyst til at downloade ekstra anti-malware software, kan du også slippe af med Roll Around manuelt. Vi har udviklet en trin-for-trin Roll Around manuel fjernelsesvejledning, som kan hjælpe dig igennem denne komplicerede proces. Vejledningen finder du i slutningen af denne artikel. Du skal blot følge alle punkter omhyggeligt, og du vil være i stand til selv at fjerne denne infektion.

Hvis du skulle have nogle spørgsmål vedrørende dette emne, er du velkommen til at stille dem i kommentarsektionen nedenfor, og vi vil gøre vores bedste for at besvare dem alle sammen. Hvis du er interesseret i at vide mere om Roll Around, skal du blot læse videre.

Om Roll Around adware

Programmet fungerer som en browsertilføjelse, der kan føjes til alle de mest populære netbrowsere, herunder Mozilla Firefox, Google Chrome, Internet Explorer eller Safari. Det betyder, at Apple brugere også kan blive inficeret. Selvom Roll Around beskrives som et nyttigt program, der vil hjælpe dig med at spare både din tid og penge ved at forsyne dig med diverse links, tilbud og kuponer, når du handler online, så passer det ikke. Alle de tilbud og kuponer vises som generende annoncer, såsom pop-up, pop-under, i-tekst, kontekstuelle eller bannerreklamer. Der kan ligeledes blive åbnet en ny fane eller endda et ny vindue i din netbrowsere. Annoncer dukker ind imellem helt tilfældigt op, hvilket er virkelig irriterende og forstyrrende.

Du kan som regel bemærke annoncerne, der vises af Roll Around, på e-handel websider, såsom eBay eller Amazon. Du vil blive tilbudt at købe nogle bestemte varer til en favorabel pris. Du skal ikke falde for det trick- de tilbud er som regel falske, og de forsøger blot på at fange din opmærksomhed og således få dig til at klikke på annoncerne. Og det kan vi ikke anbefale dig at gøre.

Hvis du klikker på en af de annoncer, der vises af Roll Around, vil du straks blive omdirigeret til andre websider, der kan tilhøre diverse cyber kriminelle, såsom hackere eller svindlere. Din computer kan på den måde blive inficeret med andre virusser, eller du kan endog blive snydt og miste dine hårdt tjente penge, hvis du forsøger at købe noget på en af de sider.

En anden uønsket egenskab ved Roll Around er indsamling af data. Efter installation vil programmet indsamle forskellige oplysninger om dig, såsom din søgehistorik, søgeforespørgsler, mest besøgte sider, eller endda dine IP og e-mailadresser. Tredjeparterne tilpasser annoncerne i henhold til de indsamlede oplysninger, og gør dem således mere relevante og tiltrækkende for dig, idet de er baseret på dine søgevaner, og dermed stiger chancen for, at du vil klikke på en af annoncerne. Og det er netop det væsentligste formål med Roll Around – udviklerne af programmet bliver betalt for hver eneste klik, du foretager på dem.

Således distribueres Roll Around

Roll Around distribueres sammen med andre gratis programmer, såsom diverse media players eller PDF generators. Dvs. når du downloader og installerer en sådan applikation, er der risiko for, at Roll Around vil blive installeret ved siden af, uden at du selv er klar over det. Hvis du gerne vil undgå det, skal du være meget opmærksom på installationsprocessen ved freebies.

Du skal aldrig springe punkter over, og du skal om muligt altid vælge en brugerdefineret eller avanceret installationsmåde. Du vil på den måde være i stand til at se alle tilgængelige indstillinger samt foretage ændringer. Det vil ligeledes være klogt at læse alle vilkår og betingelser. Du skal ikke skynde dig, for noget af den mest vigtige information kan blive vist med meget lille skrifttype, og det vil du nødigt overse. Hvis du bemærker, at noget ekstra software, som du ikke kender, bliver installeret ved siden af, så skal du ikke tillade den installation, for det kan muligvis være Roll Around eller andet adware.Automatiske fjernelsesværktøjer til Roll Around

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Roll Around, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Roll Around Ads

Sådan fjernes Roll Around ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Roll Around installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Roll Around
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Roll Around fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Roll Around samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Roll Around, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse Roll Around fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner Roll Around. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af Roll Around eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Roll Around, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse Roll Around fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Roll Around samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Roll Around, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Roll Around fra Microsoft Edge:

 
 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task
Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter. Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse Roll Around fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på Roll Around. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Roll Around, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

       
 

Om forfatteren

 
marts 26, 2015 09:05, marts 26, 2015 09:05
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *