Royal-Search.com Virus - Hvordan Fjernes Det?

-  0
Type: Browser Hijackere
 

Royal-Search.com virus er en browser hijacker, der kan inficere Internet Explorer, Mozilla Firefox og Google Chrome browserne. Programmet bliver installeret på computeren sammen med en bunke freeware-programmer, såsom videoafspillere, videooptagere, PDF creators blandt mange andre. Når programmet først er inde i systemet, ændrer det din startside og standard søgeudbyder til royal-search.com.

Det er vigtigt, at du er klar over, at denne søgeudbyder kun har ét formål: at reklamere for diverse kommercielle hjemmesider. Hvis du foretager en søgning ved hjælp af den, vil du kunne se, at den viser en masse sponsorerede links. Programmet kan også vise forskellige annoncer, mens du surfer på internettet. Udviklerne af Royal-Search.com virus får penge fra tilknyttede links, så hvert klik er meget vigtigt for dem. Du skal være yderst forsigtig med dette program, da det også kan vise ondsindede links, så dit system kan blive yderligere inficeret, hvis du klikker på dem.

Du kan imidlertid undgå Royal-Search.com virus og linende potentielt uønskede programmer. Da programmet bliver installeret på computeren sammen med gratis software, som du kan downloade fra internettet, skal du blot være mere påpasselig med den slags installationer. Det betyder ikke, at du skal stoppe med at downloade gratis programmer, men du er nødt til at være mere opmærksom på deres installationsproces. Hvis du bemærker, at applikationen tilbyder dig at ændre nogle indstillinger i dine browsere eller installere andet værktøj, skal du fjerne den slags indstillinger, hvis de allerede er krydset af for dig.

For at fjerne Royal-Search.com virus, skal du åbne dit Kontrolpanel, Tilføj/Fjern Programmer listen og afinstallere det derfra. Det anbefales at slette ALLE programmer, som er tilføjet den samme dato, som problemerne opstod. Nogle versioner af denne virus installerer software, som blokerer ændring af browserindstillingerne. For at finde dem, er det en god ide at scanne med Spyhunter eller andet anerkendt anti-spyware værktøj. Du kan derefter afinstallere udvidelserne og nulstille indstillingerne i dine browsere.

Sådan fjernes Royal-Search.com virus fra Internet Explorer:

 1. Klik på pilen på højre side af søgeboksen.
 2. Gør følgende: på IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, på IE7 klik på Skift standardsøgninger.
 3. Fjern Royal-Search.com fra listen.

Sådan fjernes Royal-Search.com virus fra Firefox:

 1. Indtast “about:config” i URL baren. Det vil åbne indstillingssiden.
 2. Skriv “Keyword.url” i søgeboksen. Højreklik på det og nulstil det.
 3. Skriv ”browser.search.defaultengine i søgeboksen. Højreklik på det og nulstil det.
 4. Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgeboksen. Højreklik på det og nulstil det.
 5. Søg efter ”browser.newtab.url”. Højreklik og nulstil. Dette vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.
 6. Hvis indstillingerne nulstilles og scanningen med et anti-malware program ikke viser nogle problemer: luk Firefox, åbn fil Explorer og indtast %AppData% på adresselinjen. Indtast user.js i søgeboksen. Hvis filen eksisterer, giv den nyt navn og start Firefox igen. Du er nødt til at gentage de foregående trin.

Sådan fjernes Royal-Search.com virus fra Google Chrome:

 1. Klik på ikonet med de 3 vandrette linjer på browser-værktøjslinjen;
 2. Vælg Indstillinger;
 3. Vælg Søg -> Administrer Søgemaskiner;
 4. Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen.
 5. Gå tilbage til Indstillinger. Ved Opstart vælg ‘Åbn siden ny fane (du kan også fjerne uønskede sider fra Angiv sider).

Automatiske fjernelsesværktøjer til Royal-Search.com virus

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Royal-Search.com Virus, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel Royal-Search.com virus fjernelse

 
 

Royal-Search.com virus skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
august 20, 2015 12:40, august 20, 2015 12:40
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *