Rusificatory.ru Virus - Hvordan Fjernes Det?

-  0
Type: Browser Hijackere
 

Rusificatory.ru virus arbejder ikke med én men med to websider. På den ene offentliggør udviklerne ejendommelige spilmæssige artikler for russisktalende besøgende, men det ser ikke ud til, at der på det seneste har været nogen aktivitet. Det er i hvert fald den opfattelse, man får fra listen over uploadede artikler. Den seneste offentliggørelse fandt sted i februar 2016, og som dette år nærmer sig sin slutning, virker websiden stadig til at være permanent (eller ej) stillestående. Ikke desto mindre kræver websidens sammensvorne Rusificatory.ru/google/index.html-domæne ikke megen opmærksomhed og kan fortsætte uden opdateringer i flere dage, ja endda måneder. Den lange web-adresse leder hen til et søgenetværk, som tilsyneladende er oprettet med det formål at tjene de online fællesskab velvilligt. De egentlige hensigter, som Rusificatore.ru virus har med henblik på succes, har dog mere at gøre med, hvad der er til fordel for programmet selv.

Om Rusificatory.ru virus

Man skal ikke modtage Rusificatory.ru virus med åbne arme. Vi fandt hurtigt ud af, hvordan vi skal bedømme den. Denne virus’ umiddelbare plan er ikke til at overse, eftersom de væsentligste funktioner er genkendelige i næsten alle infektioner med stemplet ”browser hijacker”. Rusificatory.ru virus’ søgenetværk er den forventede startside, standard søgeudbyder og en ny fane-side. Brugernes mening om disse domæner vil ikke få denne browser hijacker til at trække sig tilbage: hvis man forsøger at oprette nye browserpræferencer, vil det ikke fjerne Rusificatory.ru virus fra det besatte territorium. Ligesom mange indtrængende fjender vil denne virus gøre sig opmærksom ved de konstante annoncer, omdirigering samt andre ting. Blog-versionen af Rusificatory.ru vil blive en af de mange destinationspunkter for omdirigeringen.

Vi har for nyligt lagt mærke til, at browser hijackere ikke gør sig den ulejlighed at tilføje Fortrolighedspolitik og Slutbrugerlicensaftale på deres websider, og de forventer at folk blindt benytter deres søgeplatform alligevel. For uerfarne internetbrugere virker det måske ikke som en stor fejl, og vores reaktion virker måske overdrevet på dem. Men det ser ud til, at Rusificatory.ru virus har glemt at læse på lektien: vilkår og betingelser er ikke forklaret. Og da dette søgenetværk ikke så et behov for at komme med undskyldninger for sine aktiviteter, har vi ikke lyst til at give det en chance og det bør du heller ikke gøre. Hvis du bemærker, at dine tidligere indstillinger er blevet udskiftet, så har en snu Rusificatory.ru browser hijacker fået lov til at trænge ind i dit system.

Således distribueres Rusificatory.ru virus

Rusificatory.ru virus kan blive tilføjet din enhed ved en fejltagelse. Mange browser hijackere, værktøjslinjer og andre gratis-men-luskede applikationer kan blive downloadet, uden at man bemærker det. Opsætningen, som klargør det valgte program, kan nemlig medbringe ekstra vægt. Og hvis man ikke udfører den korrekt, kan man godt forvente, at en malwareinfektion viser sine kløer. Ved hver installationsproces skal du derfor vælge en avanceret/brugerdefineret indstilling. Og det er altafgørende at kigge efter ”anbefalet software”. I løbet af en installationsproces bliver man tit tilbudt at installere ekstra programmer sammen med de valgte applikationer. Vi håber, at du afviser den slags tilbud og generelt downloader software, der har fået positive anmeldelser af brugerne.

Anti-malwareprogrammerne Reimage, Spyhunter eller Hitman beskæftiger sig med infektioner hver eneste dag og vil udtvære Rusificatory.ru virus som et magtesløst insekt. Nogle folk er dog interesseret i at gøre det selv. Og det viser sig faktisk, at vi lige har det, som vil hjælpe brugerne med at fjerne malwareprogrammet manuelt. I slutningen af denne artikel kan du finde vores manuelle fjernelsesvejledning, og hvis du skulle støde på problemer, er du velkommen til at kontakte os i kommentarsektionen forneden.Automatiske fjernelsesværktøjer til Rusificatory.ru virus

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Rusificatory.ru Virus, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Rusificatory.ru virus

Sådan fjernes Rusificatory.ru virus ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Rusificatory.ru virus installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Rusificatory.ru virus fra dine browsere

  Top Sådan fjernes Rusificatory.ru virus fra Google Chrome:

 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Flere Værktøjer -> Udvidelser
  Extensions
 • Vælg alle ondsindede udvidelser og slet dem.
  Remove extensions
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger
  Open settings
 • Vælg Administrer Søgemaskiner
  Manage search engines
 • Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen
  Delete search engines
 • Gå tilbage til indstillinger. Ved Opstart vælg Åbn siden Ny fane (du kan også fjerne uønskede sider fra Angiv sider).
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Chrome menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger. Vælg Åbn en bestemt side eller en række sider og klik på Angiv sider.
  Set pages
 • Slet ondsindede søgehjemmesider i et nyt Startsider vindue ved at klikke ”X” ved siden af dem.
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger, og klik på Administrer søgemaskiner.
  Delete start pages
 • Fjern ondsindede søgehjemmesider i et nyt vindue med Søgemaskiner.
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Rusificatory.ru virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (3 horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
 • Rul ned til bunden af siden og klik på Nulstil browserindstillinger.
  Resset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjernes Rusificatory.ru virus fra Firefox:

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla-vinduet og vælg ikonet ”Tilføjelser” (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Udvidelser og Tilføjelser listen igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Rusificatory.ru virus og elementer, som du ikke kender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.

  Remove add-on
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Firefox menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger → Generelt. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Gendan som Standard.
  Restore default
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Rusificatory.ru virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på menuen øverst i højre hjørne af Mozilla Firefox vinduet. Klik på Hjælp.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding Information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve
(Optioneel) voor oudere versie:
 • Tast “about:config” på URL linjen og tryk enter. Det vil åbne indstillingssiden
  Abou config
 • Skriv ”Keyword.url” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
  Reset Keyword.url
 • Skriv ”browser.search.defaultengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Søg efter ”browser.newtab.url”. Højreklik og nulstil det. Det vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.
 • Hvis indstillingerne nulstilles og scanningen med anti-malware programmer er ren: luk Firefox, åbn fil explorer og indtast %AppData% på adresselinjen. Indtast user.js i søgeboksen. Hvis denne fil findes, omdøb den og start Firefox igen. Du vil være nødt til at gentage de ovenstående punkter.
  Remove user.js
Hvis problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program, for at finde de ondsindede poster.

Sådan fjernes Rusificatory.ru virus virus fra Internet Explorer (ældre versioner):

  Top
 • Klik på pilen på højre side af søgeboksen.
 • Gør følgende: på IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, på IE7 klik på Skift standardsøgninger.
 • Fjern Rusificatory.ru virus fra listen.
Sådan fjernes Rusificatory.ru virus fra IE11:
 • Klik på Indstillingsikonet (øverst til højre) )->Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Rusificatory.ru virus samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Vælg Søgeudbydere.
  Set search engine
 • Hvis ingen af disse søgeudbydere er til rådighed, følg ”Find flere søgeudbydere” nederst på skærmen og installér Google.
  Find search engines
 • Luk Indstillinger.
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Tandhjulsikonet øverst i højre hjørne, for at åbne menuen for Internet Explorer, vælg Internet Indstillinger og vælg Generelt fanen. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Anvend.
  Restore home page
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Rusificatory.ru virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på Tandhjulsikonet → Internet Indstillinger.
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg afkrydsningsboksen ”Slet personlige indstillinger” og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Rusificatory.ru virus fra Microsoft Edge:

 
 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task
Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter. Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Sådan fjernes Rusificatory.ru virus fra Safari:

Fjern skadelige udvidelser

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger.
  Open preferences
 • Vælg Udvidelser og afinstaller Rusificatory.ru virusog andre mistænkelige udvidelser.
  Extensions
 • Hvis din startside er blevet ændret, klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger og vælg Søg fanen. Tast det foretrukne URL i startside feltet.
  Reset homepage

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Rusificatory.ru virus, så nulstil indstillingerne i din browser til dens standardindstillinger.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari…
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er de alle valgt på forhånd) og klik på Nulstil knappen.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

 

Rusificatory.ru virus skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
december 16, 2016 09:04, december 16, 2016 09:04
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *