Safe Browse App Ads - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Adware
 

Safe Browse App er en irriterende applikation, som kategoriseres som et potentielt uønsket program på grund af de urimelige metoder, det anvender for at blive installeret på computeren og for at reklamerer for potentielt farlige sider. Værktøjet støttes af tredjeparterne, og selvom programmet skulle gøre dig i stand til at søge sikkert på internettet, er det i virkeligheden kun ude på at forbedre trafikken til sponsorerede hjemmesider samt distribuere andre potentielt uønskede programmer.

Hvis du har bemærket nogle Safe Browse App Ads i din Internet Explorer, Mozilla Firefox eller Google Chrome, skal du holde dig langt væk fra dem og fjerne adwareprogrammet hurtigst muligt. De pågældende annoncer vises som regel på e-handel hjemmesider, såsom Amazon, eBay og Walmart. Safe Browse App Ads tilbyder dig normalt forskellige rabatter eller kuponer, så du kan købe diverse varer til en lavere pris. Da adwareprogrammet kan spore brugerens søgehistorik, personliggør det således annoncerne og inkluderer tilbud, som kan fange visse brugeres opmærksomhed.

Du skal være opmærksom på, at det kan være farligt, når dine søgevaner bliver overvåget. Safe Browse App kan få adgang til dine kodeord samt andre personlige oplysninger, og således udsætte dit privatliv for fare. Det er en af de vigtigste grunde til, at du skal fjerne dette adware så hurtigt som muligt. Og så kan en uendelig række annoncer i øvrig være ret så forstyrrende.

Du kan fjerne Safe Browse App Ads ved hjælp af et automatisk fjernelsesværktøj, såsom Reimage, . Du kan også fjerne det manuelt ved at afinstallere programmet fra Kontrolpanelet. Du skal huske at gendanne browserindstillingerne i begge tilfælde. Følg nedenstående vejledning, som forklarer, hvordan det gøres.

Speciel vejledning til fjernelse af Safe Browse App

Fjernelse af Safe Browse Apps hovedkomponenter og installationsprogrammer fra Kontrolpanelet

 1. Gå til Kontrolpanel. I Windows XP/Vista/7 åbn Start -> Kontrolpanel, Tilføj/Fjern Programmer eller Afinstaller. I Windows 8 indtast Kontrolpanel i søgeboksen, og se efter Afinstaller et program. I begge tilfælde er du nok nødt til at bekræfte, at du er administrator på denne PC.
 2. Se efter Safe Browse App og/eller lignende elementer i programlisten. Ved standardindstilling anbefaler jeg at fjerne Yontoo, Webcake, alt ”savings” og ”Coupon” relateret. Scanning med et anti-malware program, såsom Spyhunter eller Stopzilla kan give dig en ide om, hvilke programmer du ligeledes bør fjerne derfra.
 3. Luk Kontrolpanel.

Fjernelse af Safe Browse App Ads fra Internet Explorer

 1. Klik på Skruenøgleikonet -> Administrer Tilføjelser.
 2. Værktøjslinjer og Udvidelser igennem. Fjern alt, der har relation til Safe Browse App og elementer, som du ikke kender, og som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Luk Indstillinger.

Fjernelse af Safe Browse App Ads fra Firefox

 1. Indtast about:addons i URL feltet.
 2. Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har relation til Safe Browse App samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
 3. Du kan valgfrit nulstille Firefox: gå til Firefox -> Hjælp (Hjælp i menu OSX brugere) -> Fejlfinding Information. Derefter Nulstil Firefox.

Fjernelse af Safe Browse App Ads fra Chrome

 1. Indtast chrome://extensions i url feltet.
 2. Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, du ikke har brug for, især dem, der ligner Safe Browse App. Hvis du ikke er sikker, kan du inaktivere dem midlertidigt.
 3. Genstart Chrome.
 4. Du kan valgfrit indtaste chrome://settings i URL feltet, klikke på Avancerede indstillinger, rulle ned til bunden af listen og klikke på Nulstil Browserindstillinger.

BEMÆRK:

Hvis du har fundet en udvidelse, som ikke kan fjernes fra browseren, skal den enten fjernes fra Kontrolpanelet eller med et anti-malware program (såsom Spyhunter, malwarebytes) eller et afinstallationsprogram (såsom RevoUninstaller).

Automatiske fjernelsesværktøjer til Safe Browse App Ads

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Safe Browse App Ads, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.       
 

Om forfatteren

 
september 11, 2015 10:12, juli 19, 2016 13:31
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *