Safe Browsing - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Adware
 

Safe Browsing præsenteres som et gratis værktøj, der skulle kunne forbedre din søgning på internettet ved at gøre den hurtigere og mere sikker. Men denne beskrivelse har imidlertid intet med virkeligheden at gøre, og du skal derfor ikke tro på det. Safe Browsing kategoriseres officielt som adware af forskellige it-sikkerhedseksperter. Det betyder, at når det først er installeret, vil det oversvømme dine browsere med diverse annoncer. Annoncerne er ikke alene generende, de er også ondsindede, og derfor bør det ikke være installeret på din computer.

Hvis du for nyligt har opdaget, at din computer er inficeret med Safe Browsing, men du har ingen ide om, hvordan du kan slippe af med det, er du kommet til det rette sted. I denne artikel vil vi udstyre dig med en detaljeret vejledning, der forklarer, hvordan du fjerner dette virus enten manuelt eller automatisk. Og det er helt op til dig, hvilken af metoderne du skal vælge.

Den bedste måde at fjerne adware ligesom Safe Browsing, er ved at downloade et pålideligt anti-malware program, såsom Reimage, SpyHunter eller Malwarebytes og scanne dit system med det. Det skulle automatisk kunne finde og fjerne truslen på kun få øjeblikke. Hvis din computer er inficeret med andre virusser, vil det også finde og fjerne dem.

En anden måde er at fjerne Safe Browsing manuelt. Denne proces kræver dog et særligt kendskab, så for at hjælpe dig, har vi derfor udviklet en trin-for-trin Safe Browsing manuel fjernelsesvejledning, som du finder i slutningen af denne artikel. Hvis du fuldfører alle punkterne korrekt, vil du være i stand til at fjerne Safe Browsing selv.

Hvis du skulle støde på problemer i løbet af processen, er du velkommen til at spørge os om hjælp i kommentarsektionen nedenfor. Du kan ligeledes finde yderligere oplysninger om de særlige funktioner ved Safe Browsing, hvis du læser videre i artiklen.

Om Safe Browsing adware

Selvom det beskrives som et nyttigt og gratis værktøj, er det intet mere end en generende annonce-støttet applikation. Efter installation vil det fylde dine browsere med annoncer i alle mulige slags, såsom pop-up, pop-under, i-tekst, kontekstuelle eller bannerreklamer.

Annoncerne, der vises af Safe Browsing, dukker som regel op på e-handel hjemmesider, såsom eBay og Amazon, hvor de tilbyder dig at købe nogle særlige varer eller tjenester til favorable priser. Du skal ikke falde for det, for annoncerne er for det meste falske. Det er kun et udspekuleret fupnummer, der skal fange din opmærksomhed og få dig til at klikke på en af annoncerne. Og det kan vi ikke anbefale dig at gøre.

Hvis du klikker på en af de annoncer, der vises af Safe Browsing, vil du straks blive omdirigeret til andre hjemmesider, som eventuelt tilhører diverse it-kriminelle, såsom hackere eller scammere. Din computer kan på den måde blive inficeret, eller du kan endda blive snydt og miste dine penge.

Safe Browsing kan beskrives som et reklamenetværk for it-kriminelle. Da disse ikke har adgang til alle de lovlige reklamenetværk, såsom Google adwords og Facebook ads, benytter de adware ligesom dette til at fremme deres hjemmesider og skabe trafik til dem. Når det er sagt, hvis du beholder Safe Browsing på din computer, vil it-kriminelle være i stand til at nå dig direkte i din browser til dagligt, og det er meget farligt.

En anden uønsket egenskab ved Safe Browsing er dataindsamling. Når det først er installeret, vil det indsamle dine personlige oplysninger, såsom søgehistorik, søgeforespørgsler, mest besøgte hjemmesider, eller endda din IP- og e-mailadresse. Tredjeparterne tilpasser annoncerne i henhold til de indsamlede data, og gør dem således mere relevante og interessante for dig, og dermed stiger chancen for, at du vil klikke på en af dem. Og det er netop det væsentligste formål med Safe Browsing, for udviklerne af programmet bliver betalt, hver gang der klikkes på en af annoncerne.Automatiske fjernelsesværktøjer til Safe Browsing

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Safe Browsing, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Safe Browsing Ads

Sådan fjernes Safe Browsing ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Safe Browsing installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Safe Browsing og relaterede parasitter såsom Safe Finder Ads , Safe Saver Virus , Safe Browse App Ads , Ads by Browse Safe .
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Safe Browsing fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Safe Browsing samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Safe Browsing, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse Safe Browsing fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner Safe Browsing. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af Safe Browsing eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Safe Browsing, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse Safe Browsing fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Safe Browsing samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Safe Browsing, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Safe Browsing fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde Safe Browsing være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse Safe Browsing fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på Safe Browsing. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Safe Browsing, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Manuel Safe Browsing fjernelse

 
Processer:
       
 

Om forfatteren

 
juli 22, 2015 08:29, juli 8, 2016 15:25
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *