Safebrowsing.biz Virus - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Browser Hijackere
 

Safebrowsing.biz fremmes som en søgemaskine, der giver hurtig adgang til Gmail, Twitter, Facebook, eBay, AliExpress, Amazon, GearBest og Banggood. Det kan virke brugbart for en almindelige computerbruger, især hvis vedkommende regelmæssigt besøger mange af disse hjemmesider. Men sikkerhedseksperter har undersøgt Safebrowsing.biz og er kommet frem til den konklusion, at det er en browser hijacker, som ligner Esurf.biz, Securesurf.biz osv.

Om Safebrowsing.biz Browser Hijacker

Safebrowsing.biz passer til Safari, Mozilla Firefox, Internet Explorer, Google Chrome, Microsoft Edge og andre mest brugte webbrowsere. Denne browser-udvidelse sigter efter Windows og Mac operativsystemer, men den kan også påvirke Linux og højst sandsynlig andre OS. Den vil udskifte din standard startside, ny fane-side og søgemaskine med safebrowsing.biz uden din tilladelse.

Derfor har denne browsertilføjelse også gjort sig fortjent til betegnelsen browser redirect. Hvis du beslutter dig for, at du ikke har noget imod det og foretager en søgning med safebrowsing.biz, vil du blive omdirigeret til search.yahoo.com. Hvis du stadig synes, at det er OK, så skal du vide, at det er det ikke. Der er en alvorlig grund til, at det skal bekymre dig. De søgeresultater, den viser, udover de lovlige domæner fundet af Yahoo Search, omfatter tredjeparts hjemmesider, som man ikke skal stole på, for blandt dem kan man f. eks støde på phishing hjemmesider. Desuden blokerer Safebrowsing.biz de oprindelige annoncer på pålidelige hjemmesider, omdirigerer i stedet brugerne via ExoClick reklame-platformen og viser tredjeparts annoncer, såsom tekst-, billede-, audio- og videoannoncer i form af popups, links, bannerreklamer, fuldskærmsreklamer osv.

De produkter og tjenester, der reklameres for, tilpasses den pågældende bruger. Det gennemføres ved hjælp af en sporingsmetode, som sættes i værk af Safebrowsing.biz, samt det efterfølgende salg af data til tredjepart. Dette bedrageri af reklameindhold har en dårlig effekt på systemets ydeevne og din browsers funktion.

Hvordan inficerer Safebrowsing.biz Browser Hijacker din pc?

Du kan blive udsat for Safebrowsing.biz via hjemmesider med et dårlig ry, såsom pornosider, gratis spillesider og lignende. Det kan også trænge ind i systemet, hvis du klikker på en tredjeparts annonce og besøger mistænkelige tredjeparts domæner. Men som regel forurener vi vores computer, når vi downloader noget freeware/shareware. De fleste brugere begår en fejl, som får væmmelige konsekvenser for at sige det mildt. Denne fejl består i uansvarlig installation. Det vil sige, når man blot klikker på Næste knappen og godtager alt uden at bekymre sig. Faktisk ville du spare mere tid, hvis du indstiller installationsguiden på avanceret (brugerdefineret) indstilling og fravælger software, som er tilføjet den egentlige applikation. Dette er uhyre vigtigt, idet disse ekstra programmer typisk er PUPs (potentiel uønskede programmer), såsom Safebrowsing.biz. Og de tager en masse af din tid og giver dig dårlige nerver, når du efterfølgende prøver at skille dig af med dem igen.

Reimage, Spyhunter og Hitman er de førende malware fjernelsesværktøjer, som man skal bruge i tilfælde af en malwareinfektion. De er fuldt ud velegnet til at fjerne den slags uønskede programmer som Safebrowsing.biz browser hijacker. Derudover tager disse sikkerhedsscannere sig også af resterne af disse svindelprogrammer, dvs. ødelagte systemfiler og nøgler i registreringsdatabasen. Manuel fjernelse af denne hijacker er en sekundær valgmulighed. I slutningen af denne artikel giver vi dig en gratis manuel vejledning, der er udviklet af vores sikkerhedseksperter og som beskriver, hvordan du fjerner Safebrowsing.biz.Automatiske fjernelsesværktøjer til Safebrowsing.biz virus

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Safebrowsing.biz Virus, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Safebrowsing.biz virus

Sådan fjernes Safebrowsing.biz virus ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Safebrowsing.biz virus installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Safebrowsing.biz virus og relaterede parasitter såsom Myplaycity Virus , Bitable.com virus , Taplika.com virus , Search.search101sweets.com virus .
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Safebrowsing.biz virus fra dine browsere

  Top Sådan fjernes Safebrowsing.biz virus fra Google Chrome:

 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Flere Værktøjer -> Udvidelser
  Extensions
 • Vælg alle ondsindede udvidelser og slet dem.
  Remove extensions
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger
  Open settings
 • Vælg Administrer Søgemaskiner
  Manage search engines
 • Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen
  Delete search engines
 • Gå tilbage til indstillinger. Ved Opstart vælg Åbn siden Ny fane (du kan også fjerne uønskede sider fra Angiv sider).
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Chrome menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger. Vælg Åbn en bestemt side eller en række sider og klik på Angiv sider.
  Set pages
 • Slet ondsindede søgehjemmesider i et nyt Startsider vindue ved at klikke ”X” ved siden af dem.
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger, og klik på Administrer søgemaskiner.
  Delete start pages
 • Fjern ondsindede søgehjemmesider i et nyt vindue med Søgemaskiner.
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Safebrowsing.biz virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (3 horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
 • Rul ned til bunden af siden og klik på Nulstil browserindstillinger.
  Resset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjernes Safebrowsing.biz virus fra Firefox:

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla-vinduet og vælg ikonet ”Tilføjelser” (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Udvidelser og Tilføjelser listen igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Safebrowsing.biz virus og elementer, som du ikke kender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.

  Remove add-on
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Firefox menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger → Generelt. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Gendan som Standard.
  Restore default
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Safebrowsing.biz virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på menuen øverst i højre hjørne af Mozilla Firefox vinduet. Klik på Hjælp.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding Information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve
(Optioneel) voor oudere versie:
 • Tast “about:config” på URL linjen og tryk enter. Det vil åbne indstillingssiden
  Abou config
 • Skriv ”Keyword.url” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
  Reset Keyword.url
 • Skriv ”browser.search.defaultengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Søg efter ”browser.newtab.url”. Højreklik og nulstil det. Det vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.
 • Hvis indstillingerne nulstilles og scanningen med anti-malware programmer er ren: luk Firefox, åbn fil explorer og indtast %AppData% på adresselinjen. Indtast user.js i søgeboksen. Hvis denne fil findes, omdøb den og start Firefox igen. Du vil være nødt til at gentage de ovenstående punkter.
  Remove user.js
Hvis problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program, for at finde de ondsindede poster.

Sådan fjernes Safebrowsing.biz virus virus fra Internet Explorer (ældre versioner):

  Top
 • Klik på pilen på højre side af søgeboksen.
 • Gør følgende: på IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, på IE7 klik på Skift standardsøgninger.
 • Fjern Safebrowsing.biz virus fra listen.
Sådan fjernes Safebrowsing.biz virus fra IE11:
 • Klik på Indstillingsikonet (øverst til højre) )->Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Safebrowsing.biz virus samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Vælg Søgeudbydere.
  Set search engine
 • Hvis ingen af disse søgeudbydere er til rådighed, følg ”Find flere søgeudbydere” nederst på skærmen og installér Google.
  Find search engines
 • Luk Indstillinger.
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Tandhjulsikonet øverst i højre hjørne, for at åbne menuen for Internet Explorer, vælg Internet Indstillinger og vælg Generelt fanen. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Anvend.
  Restore home page
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Safebrowsing.biz virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på Tandhjulsikonet → Internet Indstillinger.
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg afkrydsningsboksen ”Slet personlige indstillinger” og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Safebrowsing.biz virus fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde Safebrowsing.biz virus være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Sådan fjernes Safebrowsing.biz virus fra Safari:

Fjern skadelige udvidelser

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger.
  Open preferences
 • Vælg Udvidelser og afinstaller Safebrowsing.biz virusog andre mistænkelige udvidelser.
  Extensions
 • Hvis din startside er blevet ændret, klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger og vælg Søg fanen. Tast det foretrukne URL i startside feltet.
  Reset homepage

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Safebrowsing.biz virus, så nulstil indstillingerne i din browser til dens standardindstillinger.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari…
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er de alle valgt på forhånd) og klik på Nulstil knappen.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

 

Safebrowsing.biz virus skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
juli 1, 2016 14:00, juli 8, 2016 15:10
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *