Safeweb Popups - Hvordan Fjernes Det?

-  0
Type: Adware
Andre navne: SafeWeb ads, SafeWeb virus
 

Safeweb er et adwareprogram, som kan blive installeret på computeren sammen med forskellige gratis programmer fra internettet. Programmet er tilsyneladende beregnet til at gøre din online søgning bedre, men i virkeligheden er det kun ude på at reklamere for kommercielle websider. Programmet benytter smarte tricks og lover at hjælpe dig med at spare tid og penge, når du handler online. Faktisk frembringer det kun tonsvis af Safeweb popup-annoncer, som omdirigerer til websider, der tilhører adwareudviklernes partnere, og som udsætter dit system for infektioner.

Du rådes derfor til at fjerne Safeweb virus fra din computer, så snart du opdager den første popup-annonce. Kør en fuld systemscanning med SpyHunter eller Reimage, eller løs problemet manuel ved hjælp af vejledningen i slutningen af artiklen.

Om Safeweb popups

På den officielle webside bliver Safeweb præsenteret som et hurtigt, pålideligt, nyttigt og økonomisk værktøj, som vil spare dig tid og penge, så du kan nyde at handle online. Det skulle umiddelbart være beregnet til at finde de bedste tilbud til dig, efter at det har sammenlignet priser i forskellige online butikker. Det lyder godt, men desværre er det kun ude på at sende dig hen til de websider, som Safeweb reklamerer for, så du køber noget derfra. Endvidere er der ingen garanti for, at Safeweb popups vil foreslå sikre sider. Du kan også blive omdirigeret til ondsindede sider, hvor dit system kan blive yderligere inficeret.

Desuden overvåger Safeweb adware din søgehistorik, hvilket kan krænke dine fortrolige oplysninger. Programmet hævder, at det har brug for oplysninger angående din søgehistorik, så det kan finde tilbud og rabatter, der passer til dine interesser. Men du bør være opmærksom på, at det kan bruge disse oplysninger til anden markedsføring uden din tilladelse. Følgelig kan du modtage endnu flere annoncer eller blive inddraget i andre markedsføringskampagner fra adwareudviklere.

Således distribueres Safeweb popups

De fleste brugere synes, at Safeweb popups er ret irriterende, eftersom de dukker op, uanset om brugerne har lyst til at købe noget eller ej. Du kan kun stoppe annoncerne, hvis du fjerner adwareprogrammet fra din computer. En masse brugere spørger, hvorfor det er nødvendigt at fjerne noget, som de slet ikke har downloadet. Sandheden er, at Safeweb benytter bundteteknikken og trænger således ind i computersystemet uden brugerens samtykke. Det er bundtet med masser af gratis softwareprogrammer, herunder PDF creators, media players osv. Så hvis du for nylig har installeret et nyt program på din computer, er Safeweb højst sandsynligt fulgt med.

Hvis du gerne vil undgå denne og lignende infiltrationer, skal du være mere forsigtig med det, som du downloader på din computer. Du skal altid vælge en brugerdefineret eller avanceret installation, og du skal afvise eventuelle ekstra downloads, hvis du ikke kender dem. Safeweb bliver ofte indstillet til at blive installeret som standard. Hvis du gerne vil afvise det, skal du følge samtlige installationspunkter og fravælge den indstilling. Du kan også opdage bundterne ved at læse Vilkår og Betingelser for dit valgte softwareprogram.

For at fjerne Safeweb popups kan du anvende vejledningen forneden eller du kan simpelthen køre en fuld systemscanning med et anti-malwareprogram. Du er dog nødt til at opdatere dit sikkerhedsværktøj til den nyeste version først, så det kan arbejde optimalt. Du skal også huske, at du er nødt til at gendanne indstillingerne i alle de ramte browsere separat. Hvis du vil passe på dit system, skal du være forsigtig og undgå den slags applikationer fremover.Automatiske fjernelsesværktøjer til Safeweb popups

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Safeweb Popups, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Safeweb popups

Sådan fjernes SafeWeb ads ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom SafeWeb virus installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Safeweb popups og relaterede parasitter såsom Cloudfront.net Popups , Remarkable popup , SearchNewTab , Lucky Leap .
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af SafeWeb ads fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Safeweb popups samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med SafeWeb ads, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse SafeWeb ads fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner SafeWeb virus. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af Safeweb popups eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med SafeWeb ads, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse SafeWeb ads fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med SafeWeb virus samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Safeweb popups, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Safeweb popups fra Microsoft Edge:

 
 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task
Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter. Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse SafeWeb virus fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på Safeweb popups. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med SafeWeb ads, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

       
 

Om forfatteren

 
november 5, 2016 07:23, november 5, 2016 07:23
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *