SalePlus Ads - Hvordan Fjernes Det?

 

SalePlus er et adwareprogram, der lover at gøre det sjovt for dig at handle online samt hjælpe dig med at spare dine penge. Det lover at levere diverse promokoder, freebies og finde de bedste udsalg på internettet. Programmet kan downloades fra den officielle webside (saleplus.info). Men det er som regel bundtet med andet freeware. SalePlus kan også være tilføjet hovedinstallationsprogrammet på nogle download websider, og hvis computerbrugerne ikke er tilstrækkelig opmærksomme på installationspunkterne ved deres downloadede programmer, kan det nemt blive tilføjet uden deres viden. Derfor anbefales det at vælge en Brugerdefineret eller Avanceret installation, selv når du downloader velkendte programmer fra velkendte sider. Følg hvert installationspunkt og sørg for, at du ikke tillader tilføjelsen af ukendte applikationer ligesom SalePlus.

saleplus-ads

Det største problem ved dette adware er, at det støttes af tredjeparter. Det betyder i bund og grund, at det vil forsøge at reklamere for partnernes websider og overbevise dig om at handle i deres online butikker. Hvis du tager et kig på SalePlus’ officielle webside og læser fortrolighedspolitikken, oplyses det endda, at tredjeparter hjælper med at drive websiden, lede virksomheden og betjene brugerne. Desuden benytter SalePlus cookies samt andre sporende metoder. Det hævder, at det kun gøres for at personliggøre reklameindholdet og bedømme programmets effektivitet, men sporing af dine søgevaner kan imidlertid også føre til nogle uønskede aktiviteter. Her følger et udsnit af, hvad der står i SalePlus’ fortrolighedspolitik:

Tredjeparts indsamling

i. Tredjeparter, som hjælper os med at drive vores webside, lede vores virksomhed eller betjene dig (”Tredjeparter”), kan sende (eller ”servere”) annoncer direkte til din browser, fra vores Websted, vores plugin eller en af vores tjenester samt fra andre websider, og automatisk modtage din IP adresse, når det sker.

ii. Den slags tredjeparter kan også benytte cookies, JavaScript, web beacons (også kendt som action tags eller single-pixel gifs), sporende metoder som beskrevet ovenfor samt andre teknologier, beregnet bl. a til at bedømme deres annoncers effektivitet og til at personliggøre reklameindhold.

iii. Information vedrørende disse tredjeparters (såsom DropInSaving$ dropinsavings.com/terms dropinsavings.com/privacy) metoder dækkes ikke af denne fortrolighedspolitik, og vi er ikke ansvarlige for disse tredjeparters fortrolighedspraksis.

iv. Du bedes kontakte dem direkte for yderligere information om deres fortrolighedspraksis.

v. Vi kan ligeledes frigive dine oplysninger, når vi mener, at en sådan frigivelse er nødvendig med henblik på: (a) at beskytte eller forsvare enhver af vores juridiske rettigheder (herunder håndhævelse af aftaler, som vi har interesse i) eller ejendom, vores affilierede selskaber eller deres ansatte, agenter og entreprenører; (b) at efterkomme gældende lov, juridisk proces eller håndhæve vores websidepolitik; (c) at beskytte sikkerheden for brugerne af vores Websted og vores tjenester eller medlemmer af offentligheden; eller (d) at beskytte mod bedrageri eller udføre vores procedurer for risikostyring.

vi. Hvis vi sælger hele eller en del af vores virksomhed, eller foretager et salg eller overdragelse af dets aktiver, eller på anden vis er involveret i en fusion eller overdragelse af hele eller en væsentlig del af dets virksomhed, vi kan overdrage alle oplysninger, som er nævnt heri, til parten eller parterne, der er involveret i overdragelsen, som en del af en sådan overdragelse.

vii. Ikke-personlig identificerbar besøgsinformation kan stilles til rådighed for de andre parter til markedsføring, reklame eller andre formål.

SalePlus er helt klart ikke en sikker applikation, og den kan inddrage dig i forskellige markedsføringsprojekter, og endda krænke dit privatliv. Da programmet kan spore din søgehistorik og søgeforespørgsler, kan det højst sandsynligt få adgang til dine e-mails, kodeord, IP adresse samt anden følsom information. Hvis du ikke ønsker, at dit system bliver bragt i fare, skal du holde dig langt væk fra dette program og fjerne det fra din computer, så snart du opdager de første SalePlus Annoncer.

SalePlus udvikler snesevis af annoncer og viser dem, når du surfer på internettet. Alle disse annoncer er tydeligvis kommercielle. De har enten links til kommercielle websider, som har brug for større trafik, eller de indeholder endda installationsprogrammer for diverse ubrugelige optimeringsværktøjer samt andre potentielt uønskede programmer. SalePlus udviklerne bliver betalt, når der bliver klikket på annoncerne, og de tjener penge på affilieret markedsføring. Det kan ikke anbefales at klikke på disse annoncer, da du kun vil hjælpe computerhackere med at opnå tilknyttet indtægt, og du kan ligeledes ende med at besøge kompromitterede sider eller installere påtrængende værktøjer, som kan skabe endnu flere problemer.

For at fjerne SalePlus, skal du scanne din PC med et anerkendt anti-spyware program, såsom Spyhunter, StopZilla eller Malwarebytes. Og du må ikke glemme, at du er nødt til at opgradere programmet til den nyeste version, før du kører dets scanner. Hvis du gerne vil fjerne adwareprogrammet manuelt, kan du følge vejledningen nedenfor.Automatiske fjernelsesværktøjer til SalePlus Ads

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom SalePlus Ads, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Fjernelsesvejledning for SalePlus

Sådan fjernes SalePlus Ads ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom SalePlus Ads installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til SalePlus Ads
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af SalePlus Ads fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med SalePlus Ads samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med SalePlus Ads, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse SalePlus Ads fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner SalePlus Ads. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af SalePlus Ads eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med SalePlus Ads, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse SalePlus Ads fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med SalePlus Ads samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med SalePlus Ads, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man SalePlus Ads fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde SalePlus Ads være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse SalePlus Ads fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på SalePlus Ads. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med SalePlus Ads, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Manuel SalePlus Ads fjernelse

 
Processer:
 

SalePlus Ads skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
juni 20, 2015 08:30, juni 20, 2015 08:30
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *